Beszélgető

"A 17-ik században a lengyel uralom ellen lázadó, az ukránok által kiemelkedő nemzeti hősnek tekintett, ugyanakkor erősen vitatható megítélésű, következetlen és összeférhetetlen személyiségű – így Bethlen Gábor erdélyi fejedelemhez hasonló – kozák Bogdan Hmelnyickij rövid ideig független kozák állam megteremtésével kacérkodott."

Ezeket a sorokat legfeljebb Báthory Gáborra érezném igaznak, Bethlen Gábor eléggé pragmatikus politikus volt.
@nyugger, a vendégszerzői az oldalnak néha hullámzó kvalitásúak... (nem rád értem)
A nevek zseniálisak: Tarasz Bulba, Melnik.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
a lengyelek most le vannak kötve fehéroroszország, és a konlávé miatt

OFF

Azért elképzeltem, mikor a lassan több ezer megrendelt tankkal, meg több század lopakodó F-35-ös géppel a lengyelek olyan bajba kerülnek, hogy a szenteltvizet szórják a támadó orosz alakulatokra.
A konklávé jelentése kulcsra zárva. Az a pápaválasztás.

ON

Küldöm ezt a számot az összes háborúpárti faszfejnek:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

De szép is lenne, hogy az érintett felek és a mögöttük álló további faszfejek kimennének egy reggel a mezőre, kilépnék a megfelelő távolságot, majd férfiassan leadják egymásra a lövéseket, mindenki mást meg békén hagynak.

És egy másik. Elképesztő, hogy az eredeti Genesis dalszöveg milyen mélységű volt, noha a klippet viccesnek tartották az emberek.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

En amugy azt hittem kamu az egesz utazasod es legalabb van annyi kurazsi benned, hogy legkozelebb mar a Wagnerbol irsz! Csalodtam… namindegyis… :D
Wagner plakátot amúgy láttam hazafele a moszkvai körgyűrűn, csak a kurva orrom vére természetesen akkor ömlött a sok repülés miatt, így fotó nem készült :DMajd akkor szólok Prigonak, hogy he faszim, azért kéne egy riport :oops:

Wagner plakátot amúgy láttam hazafele a moszkvai körgyűrűn, csak a kurva orrom vére természetesen akkor ömlött a sok repülés miatt, így fotó nem készült :DMajd akkor szólok Prigonak, hogy he faszim, azért kéne egy riport :oops:

Aaaahhhhh hagyd is, ha mar egy kis repulestol verzik az orrod mit varhatnank toled a Wagnerban… talan az amerikai Mozartba befertel volna… :D

Speciel megoldhatnád úgy, hogy VR szemüvegen előtted van a HTKA és mögötte áttetsző háttérként a kert élő képe bevetítve, esetleg még a jobb alsó sarokban egy kis ablakban láthatnád magadat kívülről a térfigyelő kamera képét is átirányítva csak a jobb tájékozódás végett. :D Egy billentyűzet az alkarodra szíjazva, akupakk az öveden és szépen tudsz kertészkedni miközben felidegesíted magad a HTKA-n. :D
Azt a kollégát @Terminator-nak hívják kérem szépen :D
Aaaahhhhh hagyd is, ha mar egy kis repulestol verzik az orrod mit varhatnank toled a Wagnerban… talan az amerikai Mozartba befertel volna… :D
Zenésznek úgyis szar vagyok, még jó leszek darált húsnak a novoszibirszki hódkonzerv mellé :D

Speciel megoldhatnád úgy, hogy VR szemüvegen előtted van a HTKA és mögötte áttetsző háttérként a kert élő képe bevetítve, esetleg még a jobb alsó sarokban egy kis ablakban láthatnád magadat kívülről a térfigyelő kamera képét is átirányítva csak a jobb tájékozódás végett. :D Egy billentyűzet az alkarodra szíjazva, akupakk az öveden és szépen tudsz kertészkedni miközben felidegesíted magad a HTKA-n. :D
Egy ismerősöm egyszer fűnyírózás során vesztette el az egyik lábujját.
Aztán megkereste a sürgősségi után, és eltemette.
Szomorú história.

• Hűha
Váratlan fordulat
f4b07f1a9254dba74e26756b008cc8e0.gif

• Hűha