Valaki tud nekem vmi linket, bótot, ahonnan jó kis Wagneres pólókat ilyesmit lehet rendüni? Egyet taliztam ami tetszik 15 ajró...köszke... segíthetnek ukránfanok is
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
@ozymandias @nyugger áthoztam ideAz információ előállítása pénzbe kerül, kicsit túlzó elvárés, hogy ez ingyenesen kelljen odaadni mindenkinek. Honnan lenne a K+F-re pénz egyébként, ha a hasznot letarolják a többiek?
és ott hol?
Az a fura, hogy a 41-es katonai felmérés térképén sima lakóháznak jelöli:Szerintem ez lehetett (Rendőrlovassági laktanya, Bercényi - Esze Tamás sarok)
Fotók
A Fortepan egy szabad felhasználású, közösségi fotóarchívum, ahol több mint százezer archív fényképet böngészhet és tölthet le.fortepan.hu
Most is megvan: https://www.google.com/maps/@47.454...C-bheeJ5PLuUIlkQ!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu
Lemberg megyéből, Ukrajna nacionalista erődítményéből tolja az észt
Nézzetek be AT lapjára, idézek pld egy hozzászólását, a "Megnyerhetetlen háború" poszthozEz tok komoly volt?
Nagyon tetszett egy válasz az ottani blogtárstól:Hisztek a reinkarnációban? Yoda nem bírta ki, most éppen AT blogján játszik Don Quijotét.. Aprítja a fórumközösséget rendesen. Egy érdekesség, ugye "magyarul" irogat kissé furcsa nyelvezettel, a fórumgazda kiszúrta kapaszkodjatok, Lemberg megyéből, Ukrajna nacionalista erődítményéből tolja az észt, (míg ott is meg nem unják..)
Csak a trollság juttatta ezt eszembe...
Látom, már meg is érkezett és lőttél egy szelfit:Valaki tud nekem vmi linket, bótot, ahonnan jó kis Wagneres pólókat ilyesmit lehet rendüni? Egyet taliztam ami tetszik 15 ajró...köszke... segíthetnek ukránfanok is
Nézzetek be AT lapjára, idézek pld egy hozzászólását, a "Megnyerhetetlen háború" poszthoz
"Mi a magyarok aránya Munkácson?
Melyik magyar miniszterelnök /ő most akkor a magyarok érdekében dolgozott vagy mindig az ellen csak e kérdésben nem/ alatt lett oda rakatva a város felé magasodó magyar szélsőjobbos jelkép?
Vannak petőfi utcák ukrajnai magyarok által is lakott településeken és kapható magyarul kiirva a II. Rákóczi Ferenc üveges sör is.
Mindenféle szükséges kisebbségi joguk meg van.
Budapestről akarják a feszültséget kelteni.
Ukrajnának az a kedvező /birtokon belül van/ ha nyugalom van kárpátalján/zákárpátszká oblasztyban/ budapest akarja a feszültséget gerjeszteni.
Sajnos. Cinikus módon mit sem törődve a ott lakók valós érdekeivel.
Osztrák kisebbségi politika hányan voltak 1920 ban magyarok burgenland tartományban hányan azok 2020-ban /nem bevándorlók meg a határ magyar oldaláról átjárok, hanem ott született magyarul beszélő emberek.
Kassán/Kosice hogy változott a magyarok aránya 1920-2020 között?
Magyarország lakossága hogy változott 1990 -2022 között? Ez a millió feletti magyararországi magyar lakosság csökkenés kinek tudható be?"
Nem tudom a stílusból ráismertek-e, annó velem is kötekedett egy kicsit az egyik blogon, nem nyújtott feledhetetlen alkotást, így nem tudom megitélni, csak arra emlékszem innen hogy ki lett b@szva mint macskát sz@rni...
nem véletlen nem fért be a humor rovatba ..... Látom kilyukadt a humorkulacsodLátom, már meg is érkezett és lőttél egy szelfit:
(Sixtus Netflix edition)
RCA : Le T-shirt "Je suis Wagner" est sorti et distribué à tour de bras à Bangui
Bangui, République centrafricaine, lundi, 1 novembre 2021, 02:26:29 ( Corbeaunews-Centrafrique ). C’est un véritable pied de nez donné au chef de l’État Faustin Archange Touadera, à son Premier ministre Henri-Marie-Dondra, à son ministre des affaires étrangères Sylvie Baïpou-Temon qui ont...corbeaunews-centrafrique.org
Minek akar olyan pólókat rendelni?Valaki tud nekem vmi linket, bótot, ahonnan jó kis Wagneres pólókat ilyesmit lehet rendüni? Egyet taliztam ami tetszik 15 ajró...köszke... segíthetnek ukránfanok is
Valaki tud nekem vmi linket, bótot, ahonnan jó kis Wagneres pólókat ilyesmit lehet rendüni? Egyet taliztam ami tetszik 15 ajró...köszke... segíthetnek ukránfanok is
Mert Orosz Fundamentalista vagyok (by Wilson)Minek akar olyan pólókat rendelni?
Még egy Humor Harold " Ismét jót nevettünk vidéki pajtásunk 3 pontos humorán"Akciós 28 ojró helyett most le van árazva 23 ojróra úgyhogy ne fogd vissza magad és tenyerelj rá a rendelés gombra....
Richard Wagner German Opera Composer T-shirts - Trend T Shirt Store Online
Floral print rayon shirt from Richard Wagner German Opera Composer T-shirt . Urban Outfitters Breezy rayon is cut in a short sleeveshopstees.com