Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bevehetik a Wagneromat Nem törődök vele...most néztem meg Jochen tárgyalását Nürnbergben 1000-szer (ha iszok náculok-és hát meccs van, meg Jim Beam), és az legalább egy büszke igaz ember (az én hősöm) nem műnackó...Kicsit raharaptak paran erre a Wagner temara
Nem értelek te kértél segítséget Wagner poló beszerzéséhez ez pedig echte Wagner póló ennél Wagnerebb nem is lehetne ráadásul még akciós is....Még egy Humor Harold " Ismét jót nevettünk vidéki pajtásunk 3 pontos humorán"
Zelis póló is van...rendeljek neked? a 2 egyben olcsóbb De van olyan ahol ráteszik a fotódra Biden arcát is...szeretnéd?
Bevehetik a Wagneromat
Talán első szívecskémet adtam most neked Ször @SirHiggins -t már lassan megkedvelem Igen...tulajdonképpen igazad van, ha nem lenne itt is a Wilsoni terelés, ferdítés, stb....mer ugye nem vagy TE annyi autista speciális, hogy ne tudnád milyen pólóra vágyokNem értelek te kértél segítséget Wagner poló beszerzéséhez ez pedig echte Wagner póló ennél Wagnerebb nem is lehetne ráadásul még akciós is....
És ha július eleje után, mivel a wagner nem ír alá szerződést állítólag, valamiképp/törvényileg "bántódása" esik a szervezetnek? Utána már nem fog kérni ilyen pólót? Mivel a "fudamentalizmusából" valami ilyesmi adódna...Mert Orosz Fundamentalista vagyok (by Wilson)
Tudod, mit...ha ügyesek, talán szívességet is tesznek----a fegyverrel a halántékán finom mindenki....és ha szépen kipolírozzák a pisztolyt, jutalomból talán lőhetnek is vele egyetBar eleg ritka itt a levegoben terjedo lmbtq bacilus, de azert ovatosan az ilyen kijelentesekkel! Nehogy szavadon fogjanak!
Aug 5 a visszatérésük.....A Wagner marad....ha aláírnak ha nem...nem kell drukkolni hogy a Wagner nem tér vissza...és nagy durranás lesz feltöltve...komoly pénzt tennék rá...És ha július eleje után, mivel a wagner nem ír alá szerződést állítólag, valamiképp/törvényileg "bántódása" esik a szervezetnek? Utána már nem fog kérni ilyen pólót? Mivel a "fudamentalizmusából" valami ilyesmi adódna...
Tudod, mit...ha ügyesek, talán szívességet is tesznek----a fegyverrel a halántékán finom mindenki....és ha szépen kipolírozzák a pisztolyt, jutalomból talán lőhetnek is vele egyet
Tesa.... há mit vársz egy Kalányos Csokibácsitól???Pfuuuujjj! Ettol egyszerre lett hanyingerem es allt fel!
Most ezzel azt kívánja írni, hogy a wagner az orosz államhatalom felett áll?Aug 5 a visszatérésük.....A Wagner marad....ha aláírnak ha nem...nem kell drukkolni hogy a Wagner nem tér vissza...és nagy durranás lesz feltöltve...komoly pénzt tennék rá...
Tesa.... há mit vársz egy Kalányos Csokibácsitól???
Hagyjuk uram....ön a tényekkel teljesen szembe áll...ok milyen tények ez lenne a kérdés...semmilyen...hagyjukMost ezzel azt kívánja írni, hogy a wagner az orosz államhatalom felett áll?
Én csak kérdeztem, nem álltam semmi ellen, vagy mellett. Ön negligálja a kérdésemet Uram.Hagyjuk uram....ön a tényekkel teljesen szembe áll...ok milyen tények ez lenne a kérdés...semmilyen...hagyjuk
Az van Kamerad????? Nem tudtam...az összes tesóm zsaru...egyszer pár éve felvezényűték az öcsém a pride-ra biztosítani.....pont felhívtam, nagy hangzavar...és üvölti a telefonba hogy bocs bratyóka nem érek rá, itt vagyok a pride-on....én meg mondtam...hát veled kapcsolatban én már semmi nem csodálkozom Ez akkor volt mikor dobálták a buhereket...tudod mikor a rendőr mondja Bödőcs szerint: "ne dobált a buzit ne dobáld a buzit, mit dobálsz buzi vagy???"Figyelj, erre majd kesobb tudok valaszolni, mert itt a Pride-on a sok melynovesu buzisteszta a pofamba lengeti a zaszlot es nem latom rendesen a telefonomat. De lehet, hogy csak a nyaki utoeremet szoritja el a pinkiminki szegecses nyakorvem.
Nem ismerlek így nem tudhatom, hogy pontosan milyen pólóra vágysz,csak annyit írtál, hogy segítséget kérsz wagneres póló beszerzésében mivel nem ismerlek így joggal feltételezhettem, hogy lehet, hogy Richard Wagner rajongó vagy és egy a mester arcképével ellátott pólóban szeretnéd végig ülni aTalán első szívecskémet adtam most neked Ször @SirHiggins -t már lassan megkedvelem Igen...tulajdonképpen igazad van, ha nem lenne itt is a Wilsoni terelés, ferdítés, stb....mer ugye nem vagy TE annyi autista speciális, hogy ne tudnád milyen pólóra vágyok
Arra bezzeg nem reagálsz hogy egy kommentem szeris részébe beletettelek...
/és még én kaptam meg, hogy egyesek nem kíváncsiak a 'fajtámra', pedig explicite hozzátettem,
nem vagyok meleg és csak egy koncertről beszéltem /
Oda+vissza vagyok. Ennyike.Arra bezzeg nem reagálsz hogy egy kommentem szeris részébe beletettelek...