Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 415
34 311
113
@nyugger kollégának saját substacket kéne indítania, mellé egy youtube csatornával.
Interjúztatni, elemezni, stb. magyarul ÉS angolul.
A hitgyülis csapat szerintem nem lesz jó irány, hosszú távon. Amit ezzel az izraeli hisztivel csináltak, az kritikán aluli.
Rendesen megfogtatok most ezzel az ötlettel amúgy, gondolkodok is rendesen a kivitelezésen és a formátumon. Milyen kamera (egyáltalán kamera vagy telefon), háttér, hol tudom a térképeket mutogatni, időtartam, rendszeresség ésatöbbi. Na meg persze ahol nyugiban fel tudom venni :D
Amúgy lehet érdemes lenne megfejelni még egy Patreon csatornával, és ezáltal egy kis támogatást lehetne összeszedni, hogy az interjúkhoz és a működéshez egyre faszányosabb cuccok legyenek például. Na meg srácok, azért a belefektetett energia, idő…

Ps. plusz drága @nyugger, ide apának az ötletért a 18-25 éves Chivasok…:D
Patreon, Youtube csatornatagság, adomány, merch, amit akartok, kitanultam mit szoktak behozni ide :D De moszkvater-nél is ha 2 éve nem rágom Stier fülét a Patreon miatt, akkor egy napja sem, eddig sikertelenül. Persze megértem, mert azért ez is plusz adminisztráció, amibe már lassan belefulladunk.
Legnagyobb nehézség alapvetően sztem az elején a beindulás, terjesztés és a kezdeti felfutás lenne. Mondjuk 2-3 ezer feliratkozóig. Utána az algoritmus már besegítene, de az eleje mindig a legnehezebb, plusz hogy ne vesszen el a motiváció.

Amúgy hozok én mellé Glenlivetet is, azért az is fasza rendesen :D

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 114
50 470
113
Amúgy lehet érdemes lenne megfejelni még egy Patreon csatornával, és ezáltal egy kis támogatást lehetne összeszedni, hogy az interjúkhoz és a működéshez egyre faszányosabb cuccok legyenek például. Na meg srácok, azért a belefektetett energia, idő…

Ps. plusz drága @nyugger, ide apának az ötletért a 18-25 éves Chivasok…:D
A monetizáció működik substacken is, de kismillió egyéb lehetőség is van. Csak azért emlegettem azt, mert ott kicsit szelektáltabb a közönség, és ha jól tudom, hostolható saját hang/videó anyag is (tehát nincs az ember a youtube-ra kárhoztatva).

Van saját kommentelő felület is, meg minden mi jó. Ahogy néztem, még a cenzúra sem találta meg túlságosan.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 845
26 805
113
Rendesen megfogtatok most ezzel az ötlettel amúgy, gondolkodok is rendesen a kivitelezésen és a formátumon. Milyen kamera (egyáltalán kamera vagy telefon), háttér, hol tudom a térképeket mutogatni, időtartam, rendszeresség ésatöbbi. Na meg persze ahol nyugiban fel tudom venni :D

Patreon, Youtube csatornatagság, adomány, merch, amit akartok, kitanultam mit szoktak behozni ide :D De moszkvater-nél is ha 2 éve nem rágom Stier fülét a Patreon miatt, akkor egy napja sem, eddig sikertelenül. Persze megértem, mert azért ez is plusz adminisztráció, amibe már lassan belefulladunk.
Legnagyobb nehézség alapvetően sztem az elején a beindulás, terjesztés és a kezdeti felfutás lenne. Mondjuk 2-3 ezer feliratkozóig. Utána az algoritmus már besegítene, de az eleje mindig a legnehezebb, plusz hogy ne vesszen el a motiváció.

Egyre többet szerepelsz, felkészülten értelmes dolgokat próbálsz mondogatni a tv-ben… talán nem lenne ördögtől való ötlet belevágnod mostanában és tudnál profitálni belőle -már nem konkrétan anyagi értelemben gondolom.

Jóóóó, végülis rád való tekintettel nagy duzzogva meg tudnám inni… :D

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 415
34 311
113
Aztán van ám még: Praktikus útmutató a közeledő világ végéhez Na itt a hölgy, egy Economist cikk alapján megír egy összevissza fejtegetést arról, hogy miért is legyünk vegánok és egyébként is globális felmelegedés. Na elolvashatta volna az egyébként szabadon hozzáférhető National Risk Register -t is, ami alapján az Economist cikk is íródott. Aztán rájöhetett volna, hogy az egy komoly elemzés a valószínűsíthető kockázati faktorokról az Egyesült Királyságban. Nem világ szinten, és nem, nem a világvégével foglalkozik. Pláne nem az UFO-k eljövetelével, és a legyünk vegánok kérdéskörrel. Ráadásul belekevert mindenféle amerikai baromságot, mint amilyen a prepper, és leírja, hogy a hátizsákban legyen egy komolyabb fegyver is. Ja Magyarországon, te barom?
Klasszikus magyar sajtó moment, avagy T-72-ről akarnak beszélni, de csak sikerül a T-64 futógörgőit berakni nyitóképnek :D

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 739
113

A Simpliciusos videóban az volt a zseniális, hogy volt egy videó egy Bradleyről. Ő - vagy más - megkereste google mapsen, és belerakta a környezetbe a harci cselekményt. Persze, nem lehet ezt minden videóval ennyire pontosan megtenni, meg kell hozzá szerkesztési idő, ami neked ugye gondolom kevés van, de ez lehetne autistáékkal szemben a megfelelő vonal, mert bele se lehetne kötni, hogy fakenews, haha, csak mert ahol lehozzák, mondjuk pont a Moszkva tér. Ellenben baromi látványos, és vsz kevesen csinálják. Minderről pedig egy hosszú elemzés heti másfélszer.

gergo55

Well-Known Member
2014. július 16.
4 634
12 438
113
@nyugger kollégának saját substacket kéne indítania, mellé egy youtube csatornával.
Interjúztatni, elemezni, stb. magyarul ÉS angolul.
A hitgyülis csapat szerintem nem lesz jó irány, hosszú távon. Amit ezzel az izraeli hisztivel csináltak, az kritikán aluli.
Egyetértek!
Szabaditsuk ki a nyuggert a hitgyülisek karmaiból!
:)

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 676
14 013
113

Ez mind tulbonyolitasa ugyanannak. Substack a legjobb megoldas, nem kell videózni, ha nem muszáj, és közvetlenül intézed a bevételeidet.
Ha van rá kapacitásod, hogy minimum hetente legyen egy félórás-oras videod, ami nem unalmas (sorry, beszélő fejek 20+ éve nem mennek már), akkor meg Rumble, mert ott nem kell aggódni, hogy egy nap lecsap a YT névtelen-arctalan adminja; támogatást meg intezhetsz mellé Locals vagy hasonló platformon.
Ideálisan m g a Tumble showbol vagsz 10-15 perces klipeket és a YTra felrakod, így reklamozod a full showt.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 415
34 311
113
Most én vagyok hülye vagy komolyan nem elérhető itthon 92401-2Y5 LH cikkszámú külső bal hátsó lámpa egy facelift utáni (2014-es) Hyundai ix35-höz? Csak polák, csehszlovák, orosz meg ukrán találatokat dob ki a google, ami fura nekem. Vicces kedvű sarjabbak kővel csúzlizva betörték a búráját, aztán persze csak egészben lehet cserélni