Rendesen megfogtatok most ezzel az ötlettel amúgy, gondolkodok is rendesen a kivitelezésen és a formátumon. Milyen kamera (egyáltalán kamera vagy telefon), háttér, hol tudom a térképeket mutogatni, időtartam, rendszeresség ésatöbbi. Na meg persze ahol nyugiban fel tudom venni@nyugger kollégának saját substacket kéne indítania, mellé egy youtube csatornával.
Interjúztatni, elemezni, stb. magyarul ÉS angolul.
A hitgyülis csapat szerintem nem lesz jó irány, hosszú távon. Amit ezzel az izraeli hisztivel csináltak, az kritikán aluli.

Patreon, Youtube csatornatagság, adomány, merch, amit akartok, kitanultam mit szoktak behozni ideAmúgy lehet érdemes lenne megfejelni még egy Patreon csatornával, és ezáltal egy kis támogatást lehetne összeszedni, hogy az interjúkhoz és a működéshez egyre faszányosabb cuccok legyenek például. Na meg srácok, azért a belefektetett energia, idő…
Ps. plusz drága @nyugger, ide apának az ötletért a 18-25 éves Chivasok…![]()

Legnagyobb nehézség alapvetően sztem az elején a beindulás, terjesztés és a kezdeti felfutás lenne. Mondjuk 2-3 ezer feliratkozóig. Utána az algoritmus már besegítene, de az eleje mindig a legnehezebb, plusz hogy ne vesszen el a motiváció.
Amúgy hozok én mellé Glenlivetet is, azért az is fasza rendesen