Köszönöm a választ ! Okosabb nem feltétlenebbül lettem de értékelem , hogy megtiszteltél ezzel is ! Szép napot !
És szebb sem leszel már! De azért fel a fejjel!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Köszönöm a választ ! Okosabb nem feltétlenebbül lettem de értékelem , hogy megtiszteltél ezzel is ! Szép napot !
Uram ! Maró gúnya nem ér fel hozzám ! Ajánlom magamat! LOLÉs szebb sem leszel már! De azért fel a fejjel!
Kedves uram! Értékelem a kedves próbálkozását, de én nem vagyok annyira modern, hogy magát ajánlgassa nekem. Maradnék a hölgyeknél, mégha meg is sértem Önt. Maradok tisztelettel!Uram ! Maró gúnya nem ér fel hozzám ! Ajánlom magamat! LOL
dudi stílusa annyira ismerős volt, de ma reggel a T-90 topic-ot nézve beugrott...
Van egy másik oldalon egy csávó aki 5+ éve azt irkálta a gyógyszeriparban dolgozik, meg milyen jól keres, mennyi mindent tud.
Rengeteg témában tényleg hozta a nyilvánosan elérhető maximumot.
Utána kiderült a Richter-Gedeon-nál van.
Aztán jött a covid és ő bizony nem veszi fel az oltást, inkább rúgják ki (WTF).
Végül ~1 éve elszólta magát, hogy a kollégája milyen mocskosan hagyta neki ott a portásfülkét...
– áll a Landi Balázs által jegyzett közleményben.Sólyom László „óriási erővel, tevékenyen és derűvel viselt hosszú betegség után” hunyt el
Tehát szerinted @dudi egy oltatlan portás a Richternél? Nebaaasssssz! Azért a konteóknak is van határa!
Tehát szerinted @dudi egy oltatlan portás a Richternél? Nebaaasssssz! Azért a konteóknak is van határa!
Busho miért lett felfüggesztve a hozzászólási jogom a közel-kelet topikhoz ?Mert televágjátok belpollal?
Csak bizonyos fokik.A gyanakvó elme egészséges elme!
Megírtam az indoklásban, offtopik.Busho miért lett felfüggesztve a hozzászólási jogom a közel-kelet topikhoz ?
Emlékeim szerint senkivel sem balhéztam és olyan minőségben sem szóltam hozzá a témához, ami ezt indokolná.
Megmentették átmenetileg egy komolyabb pihenőtől, ahogy engem is...fogd fel így.Busho miért lett felfüggesztve a hozzászólási jogom a közel-kelet topikhoz ?
Emlékeim szerint senkivel sem balhéztam és olyan minőségben sem szóltam hozzá a témához, ami ezt indokolná.
Csak bizonyos fokik.
Olyan ez mint egy tengelyt aminek egyik vége az őrület amikor mindent megkérdőjelez az ember, minden mögött konteót lát, a másik végèn pedig a bolond áll aki mindent elhisz. Az egészséges elme ezen a tengelyen egyensúlyoz.
Nehéz időszak ez egyeseknél na!Úgy látom ez az izraeli helyzet legalább annyi indulatot gerjeszt, mint az ukrán. El is szabadult a Ban hammer.
Megírtam az indoklásban, offtopik.
Olyanok vagytok, mint a napfény evők, vizelet ivók.
Nehéz időszak ez egyeseknél na!
Azért ez egy nagyon àltalànos megállapitàs, amit nehezen lehet szemelyeskedésnek nevezni.Szia!
Én csak érdeklődni szeretnék, hogy mindenenkívül folyamatos személyeskedése másokkal szemben, mennyire fér bele a fórum kereteibe? Mai termése:
És ezt folyamatosan nyomja nap nap után. Mi az álláspontotok ez ügyben?
Valahol igaza van,mert inkább magán,mint mindenen kívül. Valami frusztrált forma lehet,ugyanazok a panelek,legfeljebb néha felcserél jelzőket,és borzasztó egyszerű. Olyan,mint egy rossz papagáj.Azért ez egy nagyon àltalànos megállapitàs, amit nehezen lehet szemelyeskedésnek nevezni.
Persze, ha magadra veszed....