Pontosabban "legfeljebb egy epizód egy több ezer éve, a Szentföld felügyeletéért folyó végtelen konfliktusban"legfeljebb egy epizód.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pontosabban "legfeljebb egy epizód egy több ezer éve, a Szentföld felügyeletéért folyó végtelen konfliktusban"legfeljebb egy epizód.
10millió fotel szakértő országa vagyunk. A Covid megszakértés Ukrán háború után Izraeli konflikust zsebből megszakértik egyesek. Nekem az tetszett ahogy az első napon már volt akik kielemezték a dolgot, és annak kimenerelét is. (Bár végeredményben erre van a Topik!)Némi megjegyzés az elmúlt napok történéseihez, a hazai viszonyokat illetően: őszintén megdöbbentett, mennyi "Izrael-barát" lett itthon hirtelen. Itt a fórumon is olyanok váltottak hirtelen "atomot Gázára" üzemmódba, akikről soha nem gondoltam volna, hogy erre vágynának. Az ultrahang "szolidarítási tüntetést" (WTF??) szervez. A kormányközeli médiumok 99%, de még bayerzsótika is megszólalt, hirtelen az ő fején is megjelent a kipa.
Facebookra nem megyek, ott már kikerült a Dávid-csillag az emberek profilképére?
Szép dolog a tömegpszichózis, de inkább vegyétek be a chill tablettát néha. Izrael elvetett egy(pár) magot évtizedekkel ezelőtt, és most aratni készül. Miért kéne ezzel szolidarítani?
A rizst kifelejtettedAh, akkor a hűtovizzel keverhettem..
Basszus ez csak egy erőmű!
Úgy tippelem (remélem) jómagam 40-es korosztály és a felett mi már nem éljük meg a szarcunamit! Pedig Magyarországnak jó adottságai vannak, csak kell majd egy nagyon jól működő öntöző vízgazdálkodás, tározókkal stb. És majd lehet termelni a cukornádat( ugye Rum) meg az ananászt! Az Afrikai harcsa már most szapora, csak alkalmazkodni kell majd!
Persze lehet majd 40év múlva is az lesz a hírekben, hogy Izraelben a palesztinok Èjszaka (mert nappal már ember nem megy ki a szabadba) megtámadtak egy sótlanító vízművet...
Teljesen mindegy, hogy minek nevezik. Az átlagorosz pontosan tudja, hogy ez egy háború, és úgy is beszél róla.Az, hogy ők annak nevezik még nem fogja kevésbé háborúvá tenni Európa a második világégés óta összehozott legnagyobb konfliktusát.
Novoszibirszkben és Domogyedovón is folyamatosan háborút emlegettek a hazatérő orosz katonákTeljesen mindegy, hogy minek nevezik. Az átlagorosz pontosan tudja, hogy ez egy háború, és úgy is beszél róla.
Ez aztán egy érv!Novoszibirszkben és Domogyedovón is folyamatosan háborút emlegettek a hazatérő orosz katonák
Hír TV-s kollégával poénkodtunk is, hogy kéne valamelyikükkel egy gyors interjú, de akkor fixen nem jöttünk volna hazaEz aztán egy érv!
Beszari! Kicsit több elhivatottságot vártam a szakmával szemben!Hír TV-s kollégával poénkodtunk is, hogy kéne valamelyikükkel egy gyors interjú, de akkor fixen nem jöttünk volna haza
Üdvözlök mindenkit a napfényes Fekete Delfinből, ma egész jó napunk volt, mert adtak némi húst is a kásáhozBeszari! Kicsit több elhivatottságot vártam a szakmával szemben!
Ps. Milyen remek kis írásaid és elemzéseid lehettek volna az orosz börtönökről. Onnan bejelentkeztél volna az Ultrahangba, egy-egy villám interjú a Hir TV-nek…
... és csak egyszer dugtak meg.Üdvözlök mindenkit a napfényes Fekete Delfinből, ma egész jó napunk volt, mert adtak némi húst is a kásához
De akkor kilencen.... és csak egyszer dugtak meg.
Iszol te rendesen?Miféle szúnyog az, aminél a csípés helye konkrétan begennyesedik? Régebben is volt egy-két ilyen eset, aztán most szüretkor szintén szarrá csipkedtek a dögök és egyiknél kicsit genny is lett a helyén, de szerencsére már begyógyult
Lehet, hogy kapott némi rovarirtót, vagy bevitt valami bacit, esetleg te, amikor vakartad.Miféle szúnyog az, aminél a csípés helye konkrétan begennyesedik? Régebben is volt egy-két ilyen eset, aztán most szüretkor szintén szarrá csipkedtek a dögök és egyiknél kicsit genny is lett a helyén, de szerencsére már begyógyult
Mostanában kissé megkurvultam, de holnap és holnapután pótlásra kerülIszol te rendesen?
Média qrva....Mostanában kissé megkurvultam, de holnap és holnapután pótlásra kerül
A péntek erős volt, a mait meglátjukMostanában kissé megkurvultam, de holnap és holnapután pótlásra kerül
Mert beszélgetőnek használjátok hibabejelentés helyett.vissza jelzések topik mért van csomószor letiltva ?
Nagyon beszűkült a világrendem, valóban. Nem egészen értem, hogy miért gondolja egy csomó ember, hogy háborúzni csak az oroszok tudnak. És csak az ő gazdaságuk nem szenved nehézségektől, ha háborúznak. És őnáluk 10k számra hulló katona nem rombolja a hadsereg és az ország morálját. Na meg hogy miért kell ünnepelni a volt KGB-st, (mintha nálunk ÁVÓ-s lenne a nagyfőnök) mikor légypiszoknak sem néz minket.Mi a gond vele?
Ha valaki szép lassan önmaga karikatúrájá válik, az emberek előbb udvariasan félrenéznek, próbáják elmagyarázni neki (sokan) hogy mi a baj a látásmódjával, de ha semmi, az égvilágon semmi (ön)reflexió vitakészség nincs és 1000x is szajkózza ugyanazt a hótprimitív gondolatmenetre felfűzött "megállapítást", nulla hozzáadott értékkel vagy önálló gondolattal, akkor ne csodálkozzon rajta senki, ha előbb-utóbb elkezdik kiröhögni emiatt. Az életben is és bármely fórumon is.
Éppenséggel ilyenkor célszerűen a delikvensnek kellene elgondolkodnia azon, hogy mindez miért is történik, van-e szükség önvizsgálatra és jellemfejlesztésre. Persze ott van a mentálisan kényelmesebb és egyben elérhetőbb opció is, t.i. hogy ő bizony a Nagy Igazság egyedüli tudója és egyedüli kinyilvánítója, mindenki más lenézett szektás / oroszszoppancs / pópagyakornok / szemüveges.