Nagyon kihegyezed a füllevágásra a témát, de nem az a lényeg, hanem az, hogy a legyőzöttet nem kínzom, nem mészárolom le, nem alázom meg, mert ember vagyok és az is ott a földön, egy ember. Itt lehet meggátolni a jövőbeli vérrontást. A nagylelkűség hatalmasabb fegyver, mint a kard.Áthoztam ide...mert ott már off.
A törzsi gyökerek meg az 1000 éves Magyar Királyság nem ellentmondásai egymásnak. Gondoljunk csak a hajdúkra, vagy a Lackfy nádor itáliai magyar zsoldosaira.
Az elsatnyulást nem magamra értettem, ha gondolod csináld utánam amit napi rendszerességgel szoktam, hanem a civilizációs betegségekkel küzdőkre. Kütyüfüggőkre, tiktokkerekre, stb.
Evolúciós lépcső-a tudással rendelkező ráadásul szelektált népességed marad.
Az angolok honosították meg a skalpolást, füllevágást az észak-amerikai indiánok körében, nyilván keresztényi lélektolulás eredményeképpen.
Láttad a Fekete köpeny c.fimet?
Esetleg a A Misszió c.?Fekete Köpeny - A vadak földjén_1991 [AVC 720p] .mkv
A(z) "Fekete Köpeny - A vadak földjén_1991 [AVC 720p] .mkv" című videót "isaja53" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 3217 alkalommal nézték meg.videa.hu
Ahol a buzgó legkatolikusabb király emberei gyakoroltatták a kereszténység rejtelmeit a benszülöttekkel?
Nem azt állítottam, hogy aki nem vág le fület az széplélek, hanem azt, hogy a háború borzalmai a széplelkű civilizált bölcsészből is kihozza az állatot, vagy ha nem, akkor meghal...
A Szakasz rémlik?
Szakasz
Önkéntesnek jelentkezik a vietnami háborúba az ifjú Chris Taylor. Ahhoz az egységhez osztják be, amelyet Elias és Barnes őrmester vezet. Elias betartja a játékszabályokat, törődik az embereivel, a kegyetlen Barnest viszont csak a harc, a küzdelem érdekli. Barnesnek és az embereinek semmi sem...videa.hu
Ne filmekkel példálózz kérlek, az csak egy film.
Ott van például a vikingek sorozat...a keresztények kb balfasznak vannak benne ábrázolva, a valóságban mégis Jézus győzött a vad északiak felett,hiszen elhagyták saját vallásukat és megkeresztelkedtek.
Fölöslegesen rúgózunk ennyit ezen..a baltás story, a civilek terrorizálása vállalhatatlan,bárki is csinàlja.
Persze, hogy kihozza mindenkiből az állatot,ha azt látja, hogy a civileket gyilkolja az ellenfél,amikor már tulajdonképpen megnyerte a konfliktust...ez generálja tovább a káoszt, vérbosszút..stb.