M
molnibalage
Guest
Hát én biztosan nem, mert nagyhirtelen fel sem tudom idézni, hogy ki a búbánat is vagy te és miért vágtak ki...Visszatertem! Molni kitiltatott 2 honapra..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát én biztosan nem, mert nagyhirtelen fel sem tudom idézni, hogy ki a búbánat is vagy te és miért vágtak ki...Visszatertem! Molni kitiltatott 2 honapra..
Masoknak menni fog... )))))))))))))Hát én biztosan nem, mert nagyhirtelen fel sem tudom idézni, hogy ki a búbánat is vagy te és miért vágtak ki...
Udv ujra itt!Visszatertem!
Jött három repülőgép és néhány MRZR is.Udv ujra itt!
(Ne keverd a temat a topikok kozott, mert akkor tenyleg elvisz a fekete auto es... regisztralhatsz megint.)
Amig te a "papirgyujtessel" voltal elfoglalva, mi vettunk 250 Suzuki Vitarat es lesznek uj CZ fegyverek is. Reszletek a fejlesztesi topikban.
Visszatertem! Molni kitiltatott 2 honapra.... en persze regisztralhattam volna uj e-mailcimmel/IP-vel, de inkabb nem tettem. Hogy miert nem? Mert igazabol orultem neki, hiszen korabban tulzasba vittem a forumozast, es nem maradt idom a tanulasra, igy viszont lett! MOLNI es MAC, KOSZONOM NEKTEK A 2. DIPLOMAMAT!!!!!!
Na, de most itt vagyok es neki allok megint osztani az eszt ;-)
Amugy nem pontosan emlekszem, hogy miert is tiltatott ki... asszem azert mert ravilagotittam, hogy barhogy szeretne is, de vannak gripenjei Mo-nak... ja, nem, azert mert azt irtam, hogy Klebersberg jo arc volt... mindegy, most unneplek (Żywiec) , koszi megegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))))))))))))))))) Ja, es megyek szavazni a nagykjovetsegre, ha meg vesztun kakkor ugyis polgarhaboru lesz, szoval ugy is jo lesz!!!!!!!!!!!
Visszatertem! Molni kitiltatott 2 honapra.... en persze regisztralhattam volna uj e-mailcimmel/IP-vel, de inkabb nem tettem. Hogy miert nem? Mert igazabol orultem neki, hiszen korabban tulzasba vittem a forumozast, es nem maradt idom a tanulasra, igy viszont lett! MOLNI es MAC, KOSZONOM NEKTEK A 2. DIPLOMAMAT!!!!!!
Na, de most itt vagyok es neki allok megint osztani az eszt ;-)
Amugy nem pontosan emlekszem, hogy miert is tiltatott ki... asszem azert mert ravilagotittam, hogy barhogy szeretne is, de vannak gripenjei Mo-nak... ja, nem, azert mert azt irtam, hogy Klebersberg jo arc volt... mindegy, most unneplek (Żywiec) , koszi megegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))))))))))))))))) Ja, es megyek szavazni a nagykjovetsegre, ha meg vesztun kakkor ugyis polgarhaboru lesz, szoval ugy is jo lesz!!!!!!!!!!!
Na ma igazi áramlástani problémával szembesültem az áradó Maroson.
A csatorna is érdekes a tengerhajózásról.
Na ma igazi áramlástani problémával szembesültem az áradó Maroson.
+ kieg.: Egyszer nyélgázon bementem egy jókora sziget melletti kis ágba. Igen ám, de az ág egy hatalmas növendék erdőben végződött, merthogy ott bukott át a Maros az ártéri erdőbe. Még nagyobb nyélgáz, a szigetben támadt folytonossási hiányt kihasználva főágba visszatör, úgy, hogy a víz tolja a hajó oldalát...
Van köztünk mezőgazdás,vagy növényológus?
Nagyjából a paprikák 80%-ában belül,a magok mellett,kis,ki nem fejlett paprikák vannak,ez mi a bré lehet,rákos a paprika?
Mi a faxal kezelik őket,hogy ilyenek lesznek,automatikusan kidobom amelyikben van,de akkor is 10-ből 8-at kidobni,miért éri ez meg?