Így utólag, megismerve kicsit, nagyon nem bánom....legalább már tudom milyen ember...Higgi csak rövid vendégszereplést tartott?![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Így utólag, megismerve kicsit, nagyon nem bánom....legalább már tudom milyen ember...Higgi csak rövid vendégszereplést tartott?![]()
?Így utólag, megismerve kicsit, nagyon nem bánom....legalább már tudom milyen ember...
A breszt-litovszki egyezmény sokban hasonlít a trianonihoz, már ami a vesztes oldalnak az egyezményben garantált további veszteségeit illeti.Amikor megkötötték a breszt-litovszki békét, akkor a fehérek még a Kuban kozákok támogatását se bírták teljesen, a legnagyobb veszélyt a kommunistákra a központi hatalmak és saját maguk voltak. Nem értem mit változtat ez azon, hogy felrúgták a békeszerződést.
ukrán kiömlés miatt@Busho3301 kolléga, tőled kérdezem, hogy miért van zárva az orosz topik? Fontos események zajlanak ott a napokban.
Akkor az illetőtt kéne figyelmeztetni,nem a topikot bezárni...ukrán kiömlés miatt
Meg meszike.Akkor lenne egy javaslatom, úgy kéne akkor megcsinálni, hogy csak én posztolhassak.
meszike csak és kizárólag az ukrán topikba ír. A konfliktus kitörésekor regisztrált és kifejezetten a troll szerepét tölti be.Meg meszike.Hogy kiegyensúlyozott legyen a topik mondanivalója!
Ha lenne is hely, ahol túlélhetitek, nincs értelme. A civilizáció mint olyan, véget érne.
Se internet, se áram, se meleg, se napfény.
Az a bajom, hogy született egy csomó értelmes és hasznos komment de nagyon rossz helyen. Nem akarom teljesen beszántani mindet, de még lehet ez lesz a vége.Akkor az illetőtt kéne figyelmeztetni,nem a topikot bezárni...
A Google tényleg egyre gázosabb egyre több téren - a térkép miatt különösen dühös vagyok -, de egyelőre kitartok, mert szinte mindig is ezt használtam, és én is a megszokást és kényelmet preferáló, nehezen váltók közé tartozom sajnos.Kis segítséget szeretnék kérni.
Az Árpád tűzvezető rendszerekhez keresek mindenféle anyagot. A Google már nem a barátunk mert lassan használhatatlan. Akinek vannak ilyenek elmentve, vagy tudja, hogy nyomtatott formában hol érhetők el ilyen leírások, az kérem privátban írjon! Köszönöm!
Mariupol Oroszország része, és hogy 2 év után találtak az Azovstal csatornákban(ismétlem orosz területen) bijkáló ukrán katonát az hogyan kapcsolófik az ukrán topikhoz? Elég furcsa kifogás.Amúgy pl. az ukrán téma egyik fő behordója te vagy a topikba (ahogy felületesen átfutva láttam), én nem tudom hogy jön Oroszországhoz egy szem ukrán csatornában túlélése vagy mi... tehát az első figyelmeztetést szeretettel átadom.
Szopóka…Amúgy pl. az ukrán téma egyik fő behordója te vagy a topikba (ahogy felületesen átfutva láttam), én nem tudom hogy jön Oroszországhoz egy szem ukrán csatornában túlélése vagy mi... tehát az első figyelmeztetést szeretettel átadom.)
Gxanítom a fórum rendőrség itt arra gondolt, hogy te az orosz topicot használod szócsőnek mivel az ukránban letekerték neked a hangerőt. És azt is gyanítom, hogy intelligens emberként ezt értetted is.Mariupol Oroszország része, és hogy 2 év után találtak az Azovstal csatornákban(ismétlem orosz területen) bijkáló ukrán katonát az hogyan kapcsolófik az ukrán topikhoz? Elég furcsa kifogás.![]()
Az oroszok szerint.Mindenki más szerint ukrán terület,orosz megszállás alatt.Mariupol Oroszország része
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..