Nekem is volt valamikor 90 körül. Számológépes. Mekkora nagy sztár volt az.
Olyan nekem is volt, valami ilyesmi.
Ezaz óra maga volt megtestesült a modernitás sőt maga a digitális jövő a karodon (csak a gumis szíja szakadt be egy idő után).
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem is volt valamikor 90 körül. Számológépes. Mekkora nagy sztár volt az.
Ez elég "nagyvonalú" összefoglalásra sikeredett. Nagy Sándor száját meg konkrétan a szkíta nőktől hemzsegő (fősereg másutt volt) sztyeppei had kente el. Nem is ment arra soha többet.Volt ez a buzi, na az megindult fartúró barátaival, oszt tíz évig meg se állt, és a spanjai felosztották egymás között Perzsiát. Jó, oké, az még párszor utána feltámadt, és még a harmadik (vagy negyedik?) Rómának is csak gondja volt vele.
Lapozz tovább!Nyugi, az is szar (sajnos). Amíg a legnagyobb egyetemeink is szarok, addig a kis vidéki egyetemek végképp nehezen rúgnak labdába.
Oké, ki van kérve.
És megvan a kompromisszum: Egyfelől a 12 államilag finanszírozott félév formájában. Másfelől ha valami kis létszámban indítottat akar tanulni, akkor majd jobban odateszi magát, hogy bejusson, vagy keres mást. Vagy próbálkozik következő évben. Vagy vált menet közben.
O.K. Boomer.
Nyilván huszadrangu. De nem, nem jött rá közben hogy hülyeséget beszél. És valóban, nem a balneologia ismeretlentől lesz valaki jó oktatási miniszter. Nem volt vele bajom igazán. Miután polgármester lett dolgoztunk vele, tök normális ipse, kis mellékest azt a sameszai lőnek a kerület pénzéből. Ki is basztak a fosodorbol. És azért inkább elvan a melegvizben minthogy kiálljon a magyar természettudományos oktatás szetbaszasa ellen.
Persze jobb mint Czunyine, aki a saját luggal keverve nem maratja szét a tüdejét.
Hack Péter államfőjelöltségről, K. Endre leveléről és Novák Katalin lemondásáról
Érdemes meghallgatni!
Azt a videót is, ahol Némethsanya űzi belőle az ördögöt.
Egyébként mi a baj a Hitgyülivel? Közöm nincs hozzájuk, de aki ismerősöm van, és Hitgyülis, annak sokkal stabilabb és boldogabb lett az élete a Hitgyülisséggel. Egyszer nem próbáltak beszervezni, tök jól elvannak a vallásosságukkal. Meg nem mondaná senki róluk, hogy Hitgyülisek.
A celeb Hitgyülisek közül csak Gerát ismerem, már akkor is, hogy szét volt csúszva, meg amint Hitgyülis lett. Ha őt rendbe hozták, már többet tettek, mint az ellenzék a Dániában takarító Puklival ..., és még sorolhatnám.
Egyébként mi a baj a Hitgyülivel? Közöm nincs hozzájuk, de aki ismerősöm van, és Hitgyülis, annak sokkal stabilabb és boldogabb lett az élete a Hitgyülisséggel. Egyszer nem próbáltak beszervezni, tök jól elvannak a vallásosságukkal. Meg nem mondaná senki róluk, hogy Hitgyülisek.
A celeb Hitgyülisek közül csak Gerát ismerem, már akkor is, hogy szét volt csúszva, meg amint Hitgyülis lett. Ha őt rendbe hozták, már többet tettek, mint az ellenzék a Dániában takarító Puklival ..., és még sorolhatnám.
Hát, pedig kurvára igaza van, még ha hatásvadász gesztus is...Magyar Péter bocsánatot kért a bicskei áldozatoktól
Varga Judit volt férje újabb Facebook-bejegyzéssel jelentkezett.
“Szeretnék bocsánatot kérni a bicskei áldozatoktól. Bár nem nekem kéne, hanem azoknak, akik az első büntetőeljárás megindulása után még szükségét érezték kitünteti a fő bűnöst és akik hallgatásukkal asszisztáltak ahhoz, hogy még több áldozat legyen és egy fiatalember végül eldobja az éltét és akik a kegyelem megadásán ügyködtek, ezzel még egyet rúgva a segítségre szorulókba” – írta csütörtök reggeli Facebook-bejegyzésében Magyar Péter.
Magyar Péter bocsánatot kért a bicskei áldozatoktól - Startlap
Varga Judit volt férje újabb Facebook-bejegyzéssel jelentkezett.www.startlap.hu
Szóval ez már számomra gusztustalan hatásvadász művelet. Ő ugyan miért kér bocsánatot? Csak nem a társadalom rokonszenvére hajt?
Már bocs, de ő lenne orbán által legyártott műellenzék egyik arca?Lehetséges, hogy most építik fel a karakterét és 2026 ban politikai babérokra tör.
Már bocs, de ő lenne orbán által legyártott műellenzék egyik arca?
Így gondolod?
Biztos lenne, aki bevenné, de én, mint határozottan ellenzéki érzelmű, de az ellenzéki pártokkal roppant szkeptikus fazon, egyáltalán nem bízom benne.
De bizonyára arra is hajt! És ő is a kialakult rendszer része, ezért van is miért bocsánatot kérnie! Mondjuk az eddigi hallgatásért is!Magyar Péter bocsánatot kért a bicskei áldozatoktól
Varga Judit volt férje újabb Facebook-bejegyzéssel jelentkezett.
“Szeretnék bocsánatot kérni a bicskei áldozatoktól. Bár nem nekem kéne, hanem azoknak, akik az első büntetőeljárás megindulása után még szükségét érezték kitünteti a fő bűnöst és akik hallgatásukkal asszisztáltak ahhoz, hogy még több áldozat legyen és egy fiatalember végül eldobja az éltét és akik a kegyelem megadásán ügyködtek, ezzel még egyet rúgva a segítségre szorulókba” – írta csütörtök reggeli Facebook-bejegyzésében Magyar Péter.
Magyar Péter bocsánatot kért a bicskei áldozatoktól - Startlap
Varga Judit volt férje újabb Facebook-bejegyzéssel jelentkezett.www.startlap.hu
Szóval ez már számomra gusztustalan hatásvadász művelet. Ő ugyan miért kér bocsánatot? Csak nem a társadalom rokonszenvére hajt?
Abban biztos vagyok, hogy "tanácsadók" állnak a lépései mögött. Ezek nem "önálló", saját kútfőből eredő lépések. Én inkább azt gondolom, hogy a nem helytálló nyilatkozatát szeretnék háttérbe tolni. Egyébként a bejegyzései Orbán Viktor hiteltelenítést szolgálják, a hitelességét kell megerősíteni. Egyre inkább azt gondolom, hogy "idegen kezek" irányítják a lépéseit.Nem tudni mik mennek a színfalak mögött, de szerintem simán megfuttatható a tag. Én ezt most egy karakterépítésnek látom, de lehet tévedek.
Miért olyan elképzelhetetlen, hogy valakinek tele lesz a töke az egésszel és rúg egyet a rendszerbe, ahogy tud?Abban biztos vagyok, hogy "tanácsadók" állnak a lépései mögött. Ezek nem "önálló", saját kútfőből eredő lépések.
Ő ugyan miért kér bocsánatot? Csak nem a társadalom rokonszenvére hajt?
Csak nem a társadalom rokonszenvére hajt?Orbán Viktor bejelentést tett a kegyelmi ügyről, alkotmánymódosítást nyújtott be
Megszólalt a kegyelmi ügyben a miniszterelnök.
Ürgebőrbe varrva! Mindig nagy terv van minden mögött! Nagy terv volt Novák megvezetése, valami összeesküvés, még nem tudjuk kik csinálták... de biztos nem magától történt! Most ennek a sértett fazonnak is minden mozdulata egy nagy terv része! (most már felhasználhatják, de hogy nagy terv részeként kezdett volna bele, azt például kétlem).Egyébként a bejegyzései Orbán Viktor hiteltelenítést szolgálják, a hitelességét kell megerősíteni. Egyre inkább azt gondolom, hogy "idegen kezek" irányítják a lépéseit.