Puffogok itt (is) egy sort. Gázóra-csere. A muki meglepődik, h hát nekem elektromos sütőm van, pedig a dokumentációban gázsütő szerepel. Mondom, ca 10 éve, mióta szét lett verve a lakás, újra összerakva, elektromos sütő van. De hát neki ezt jelenteni kell. Mert hátha partizánkodtam, és egyedül szereltem be. Túrabakancsban vagyok 50 kiló, az a szar meg be van építve a konyhabútorba. Na, meg is kaptam a felszólítást, hogy tegnapra mutassak be dokumentációt a ki- és beszerelésről. 10 évvel ezelőttről. Bemegyek a Wiener Netze-hez, h most mi a tosz van, honnét mutassak dokumentációt a gázsütő kiszereléséről, ami soha nem is volt? Kezdődött azzal, h rossz helyre irányítottak, csupán plusz 40 perc extra várakozás. Aztán a csaj közli, h igazából a rendszeres felülvizsgálat igazolása hiányzik. Mié? Hát a gázsütőé. Mondom, de nincs gázsütő. Akkor a gázkazáné. Mondom jó, de akkor mi az a matrica, amit a kéményseprők 4évente eladnak nekem 60pár EURt-ért? Hát neki akkor is kell. Jó, és akkor ez a felülvizsgálat hány évente szükséges. Azt ő nem tudja. 5. Vagy 6. De lehet, hogy 10.
És ő az, aki engem, a laikust kisegít. Színtiszta lehúzás.