Ha egy párszor rányomsz, hogy "nem érdekel ez a bejegyzés" akkor nem dobálja be egy idő utánTörlöm ezt a szar twitter-t(x)! Hetek óta palesztin gyerekeket látok darabokban! Láttam én annyi szart 20 év alatt, kell a faszomnak!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha egy párszor rányomsz, hogy "nem érdekel ez a bejegyzés" akkor nem dobálja be egy idő utánTörlöm ezt a szar twitter-t(x)! Hetek óta palesztin gyerekeket látok darabokban! Láttam én annyi szart 20 év alatt, kell a faszomnak!
Kéményseprőkkel is nagyot mentünk, mikor hozzánk csapták őket!!!
No viccet félretéve mindenhol vannak kiváló szakik, jó emberek, meg nyilván igénytelen kóklerek/trógerek is.
Ez alól maga a Tűzoltóság sem volt kivétel soha. Nálunk is van bőven aki nem érdemli meg az egyenruhát, rendőr, katona szintén! Civilben is mondod a vízügyeseket, de pl. orvos, tanár is van bőven akit kb. le kéne darálni kutyakajának, de minimum eltiltani a hivatásától!
Nem illik még egyet belerúgni a földön fekvőbe.Hát, Negan fórumtárs nem túl nagy népszerűségnek örvend, ahogy a reakciókat nézem az ideiglenes letiltására.
Ezt kb mindenkire rá lehet húzni aki már többször volt pihenőnHát, Negan fórumtárs nem túl nagy népszerűségnek örvend, ahogy a reakciókat nézem az ideiglenes letiltására.
Puszta ténymegállapitás. A fórumtárs nem egy ártatlan áldozat.Nem illik még egyet belerúgni a földön fekvőbe.
Töröld ki a végéről a /-jel utáni : D és : pLehet, hogy már nem elérhető a cikk?
Valóban, de vannak pillanatok amikor qva jól esik... (persze én maximálisan elhatárolódom az ilyen esetektől + el is itélem, fuj!))Nem illik még egyet belerúgni a földön fekvőbe.
Csak tpvább kell állni!Valóban, de vannak pillanatok amikor qva jól esik... (persze én maximálisan elhatárolódom az ilyen esetektől + el is itélem, fuj!))
Mi volt a nickje?OFF: ha jól tudom ő is tag volt itt a fórumon.
Nyugodjék békében!
Elhunyt a Mi Hazánk Tolna vármegyei elnöke - Mandiner
A hÃrt Novák ElÅd, a párt alelnöke közölte.mandiner.hu
tong djagbu. A facebookon ugyanezzel a névvel és képpel volt fent, ebből gondolom hogy ő volt az.Mi volt a nickje?
És a "tragikus hirtelenséggel" önmagában állva sajnos tudjuk, hogy sokszor mit jelent...OFF: ha jól tudom ő is tag volt itt a fórumon.
Nyugodjék békében!
OFF: ha jól tudom ő is tag volt itt a fórumon.
Nyugodjék békében!
Az eüben megszűnt a leszerelés stop. Azóta hetente hal be egy osztály. Mondjuk a dolgon a kvázi felvétel stop se segítLeállt az érsebészet Veszprémben, súlyos árat fizethetnek a betegek
Szinte teljes júliusra bezárták az érsebészetet a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban, a betegeket sürgős esetben Győrbe vagy Székesfehérvárra kell vinni. Kunetz Zsombor egészségügyi elemző szerint akár a beteg élete vagy végtagja is múlhat azon a pluszidőn, amíg ellátáshoz jut.www.szabadeuropa.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..