Az a szomorú, hogy üzenni kell neki. Jellemből, bátorságból megbukott!
Innentől kezdve minden egyes nappal a közösségének árt. Méghozzá nagyon sokat!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Innentől kezdve minden egyes nappal a közösségének árt. Méghozzá nagyon sokat!
Ezt nem tudjuk. De az a lényeg, hogy részt vett a döntés meghozatalában, ezt el is mondta, nem ellenezte, hanem támogatta, ez a lényeg! Mert ebből a döntésből kerekedett aztán az a szarvihar, ami elsodorta a főnökét! Te tényleg nem érzékeled erkölcsileg, hogy miért kellett volna - már csak szimpla szolidaritásból is - a főnökével tartania ebben is???Erre valaki (Tudjuk kik!) bedobta, hogy Balogh javasolta.
Meglehet. És ezzel a magatartásával szerinted egy ilyen célt gátol? Ellenkezőleg.De azt látom, hogy egy jól felépített hadjárat folyik, amelynek a célja Orbán és a FIDESZ megbuktatása.
Lehet, hogy az ördög ügyvédjének tartasz, de rühellem ezt a "Balogh mondjon le" hisztériát. Novák Katalin mellett működött egy tanácsadói csoport, amelynek tagja volt többek között Balogh is. Ebből a csoportból többen javasolták a kegyelem megadását. Erre valaki (Tudjuk kik!) bedobta, hogy Balogh javasolta. Az Igazság: Balogh is javasolta. A többiek nem jellemtelenek? Egyik sem vállalja fel a szerepét. És ezt nem a Balogh-rokonszenv mondatja velem. (Én nem különösebben kedveltem korábban sem.) De azt látom, hogy egy jól felépített hadjárat folyik, amelynek a célja Orbán és a FIDESZ megbuktatása.
A másik: szerintem a református közösség tagjainak kell erről döntenie, a választások meglékelése.
A harmadik: Olyan képmutató világban élunk most, hogy itt nem lehet nyílt sisakkal, férfi módra küzdeni. Mert, ha csak én vagyok a tét, kockáztathatom a bukást, hogy egyenes maradjon a gerinc, de, ha egy nemzet jövője a tét? akkor nagyon-nagyon dörzsöltnek kell lenni egy nagyon-nagyon dörzsölt ellenséggel szemben, aki bele akarja az országot rángatni egy háborúba.
Ezt nem tudjuk. De az a lényeg, hogy részt vett a döntés meghozatalában, ezt el is mondta, nem ellenezte, hanem támogatta, ez a lényeg! Mert ebből a döntésből kerekedett aztán az a szarvihar, ami elsodorta a főnökét! Te tényleg nem érzékeled erkölcsileg, hogy miért kellett volna - már csak szimpla szolidaritásból is - a főnökével tartania ebben is???
Meglehet. És ezzel a magatartásával szerinted egy ilyen célt gátol? Ellenkezőleg.
És ha támadják a szereplőket, akkor nem történt meg vagy mi?
Akkor nem érdemlik meg a sorsukat?
Szerintem, te a pedomentő-mentőket mented.
Innentől nem kellene hivatkoznod erkölcsre, morálra, emberségre.
Az ugye megvan, hogy egy gyerek öngyilkos lett az igazgató és helyettese tevékenységének köszönhetően?
És te véded vagy próbálod relativizálni az ügyben szereplők tevékenységét.
És baszd meg, még te hivatkozol stílusra meg hasonló faszságokra.... Eszem megáll...
És még vezető beosztású pedagógus voltál ilyen morállal. Beszarok gecc...
Ha azt tették volna a többiek is, és lemondtak volna, akkor igen! De egyik sem tett ilyet. Miről kellett volna lemondania? A Refermatus egyház vezetése 86%-ban szavazott bizalmat neki. Erről kellett vona lemondania. Ez nem a református egyház belügye?
Lehet, hogy az ördög ügyvédjének tartasz, de rühellem ezt a "Balogh mondjon le" hisztériát. Novák Katalin mellett működött egy tanácsadói csoport, amelynek tagja volt többek között Balogh is. Ebből a csoportból többen javasolták a kegyelem megadását. Erre valaki (Tudjuk kik!) bedobta, hogy Balogh javasolta. Az Igazság: Balogh is javasolta. A többiek nem jellemtelenek? Egyik sem vállalja fel a szerepét. És ezt nem a Balogh-rokonszenv mondatja velem. (Én nem különösebben kedveltem korábban sem.) De azt látom, hogy egy jól felépített hadjárat folyik, amelynek a célja Orbán és a FIDESZ megbuktatása.
A másik: szerintem a református közösség tagjainak kell erről döntenie, a választások meglékelése.
A harmadik: Olyan képmutató világban élunk most, hogy itt nem lehet nyílt sisakkal, férfi módra küzdeni. Mert, ha csak én vagyok a tét, kockáztathatom a bukást, hogy egyenes maradjon a gerinc, de, ha egy nemzet jövője a tét? akkor nagyon-nagyon dörzsöltnek kell lenni egy nagyon-nagyon dörzsölt ellenséggel szemben, aki bele akarja az országot rángatni egy háborúba.
Hol éltél mondjuk az utolsó kb 15 évben, amikor például Orbánék bárkire bármit rámondtak az érzelmi politizálásuk lévén, bármi bizonyíték nélkul? Megy folyton a "háttérhatalmazás" annékul, hogy bármi lenne bizonyítva, bár a célkozosségben nincsen is bizonyításra igény, elég, ha hisznek benne. Ilyen a való világ, a valóság amelyben élunk. Orbánék saját maguk vezették be és folyamatossan élnek azzal, hogy ne legyen igény bárminek a bizonyításara, eleg valamit kelloen gyakran elmondani.Ne mond! Politikai térben egy állítást nem kell bizonyítani? Akkor hol van a választók, a plebs megbecsülése és szolgálata, ha bármit rá lehet kenni bárkire. Ahogy a kegyelem nem jogba ütköző, hanem politikai és etikai kérdés. Akkor miért a felháborodás.
Nem véletlen Magyar Péter látványos őszinteség kampánya, várd csak ki milyen politikai szálon fog ő tevékenykedni...elkezdődött az image épités...
Aha, hát persze..."Influenszer" tünci:
"Öngyújtó, sörösüveg és víz a könnygáz lemosására"
Majdanozni akarnak az antifákkal?
Ha rendesen csinálták volna a kegyelmet, akkor tudnánk hogy ki terjesztette elő a kérvényt és mi volt az indoka a kegyelemnek, és akkor nem lenne ez az egész hercehurca. Ugyan jogilag nem kötelező nyilvánosságra hozni az indokot, viszont a köztársasági elnöki kegyelmek éppen olyan esetek, amikor a jog nem tudja figyelembe venni a társadalmi szempontokat.
Ezt nem Orbánék vezették be, A VILÁG MŰKÖDIK ÍGY4Hol éltél mondjuk az utolsó kb 15 évben, amikor például Orbánék bárkire bármit rámondtak az érzelmi politizálásuk lévén, bármi bizonyíték nélkul? Megy folyton a "háttérhatalmazás" annékul, hogy bármi lenne bizonyítva, bár a célkozosségben nincsen is bizonyításra igény, elég, ha hisznek benne. Ilyen a való világ, a valóság amelyben élunk. Orbánék saját maguk vezették be és folyamatossan élnek azzal, hogy ne legyen igény bárminek a bizonyításara, eleg valamit kelloen gyakran elmondani.
Lövésem sincs miről beszélsz, nyugodtan ird le bővebben,...Nyugi bohár és a megafos már "dolgozik az ügyön", repkednek is a 10 milliók.
Még azt is sikerült kideríteni, a tinder profilján egy hajón látható.
Ha már BelPol bűnözés, akkor én csatlakozom hozzá.
Úgy érzem, hogy az ellenzék túltolja ezt a kegyelmi ügyet és öngólt fog rúgni. Hiányzik belőlük a nagy művészeknek az a képessége, hogy tudja mikor kell abbahagyni a művet. Ez most nagy győzelem volt a baloldali Összefogás pártjainak, levették a sakktábláról a királynőt és az egyik futót. De mint mindig, ők azonnal Orbánt akarnak buktatni és rendszert váltani ma. (Talán itt is visszaköszönöm a Woke ideológia totalitárius szemlélete, hogy a teljes győzelemnél kevesebbel soha nem érik be). Pedig az Orbán-rendszer leváltása nem lehetséges egyik napról a másikra, lépésről lépésre kell haladni, hónapról hónapra, évről évre. Miért hiba, hogy tovább tolják ezt az ügyet? Indokaim:
- A két csaj népszerű volt, és nem csak a FIDESZ törzsbázisa számára. A női szavazók számára szimpatikus volt, hogy ilyen magasra jutottak, és megbuktatásuk arculcsapása volt a feminista vonalnak. Azzal, hogy tovább taposnak rajtuk, kontra produktív, mert semmisé teszik az "áldozatukat".
- Minél tovább tartják a felszínen az ügyet, annál több lehetősége van a szavazóknak részleteiben megismerni az ügyet. Az első héten egybites üzenetekkel operált az ellenzék ("pedofilsimogató", stb.), ami gyorsan átment. De ez az ügy minden részletében kibontva már nem egyszerű, és nem is egyértelmű. Mi van, ha a szavazók a részleteket megismerve arra a következtetésre jutnak, hogy a két csaj többé-kevésbé ártatlanul lett megbuktatva?
Érdekes, Nekem ezekről a sorokról a szlovák libsi sajtó jut eszembe,...Orbánék saját maguk vezették be és folyamatossan élnek azzal, hogy ne legyen igény bárminek a bizonyításara, eleg valamit kelloen gyakran elmondani.
Büdös életben nem fogja ez a csürhe megbuktatni a Patást. Főleg minden ilyen után:Lehet, hogy az ördög ügyvédjének tartasz, de rühellem ezt a "Balogh mondjon le" hisztériát. Novák Katalin mellett működött egy tanácsadói csoport, amelynek tagja volt többek között Balogh is. Ebből a csoportból többen javasolták a kegyelem megadását. Erre valaki (Tudjuk kik!) bedobta, hogy Balogh javasolta. Az Igazság: Balogh is javasolta. A többiek nem jellemtelenek? Egyik sem vállalja fel a szerepét. És ezt nem a Balogh-rokonszenv mondatja velem. (Én nem különösebben kedveltem korábban sem.) De azt látom, hogy egy jól felépített hadjárat folyik, amelynek a célja Orbán és a FIDESZ megbuktatása.