Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Redgreg

Well-Known Member
2022. április 22.
1 133
4 973
113
Az eüben megszűnt a leszerelés stop. Azóta hetente hal be egy osztály. Mondjuk a dolgon a kvázi felvétel stop se segít

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 353
33 993
113
Az eüben megszűnt a leszerelés stop. Azóta hetente hal be egy osztály. Mondjuk a dolgon a kvázi felvétel stop se segít
Jelen helyzettől függetlenül, a veszprémi kórház oldaláról a színvonal sosem volt éppen az erősségük (ajkai szintén). Már 2010, sőt 2006 előtt is folyamatosan csak az ment, hogy kinél mit hogyan basztak el vagy mi nem működött.

Rokonnak 2000-es években kétszer vágták le ugyanazon lábát pár napos különbséggel, mert nem bírták eldönteni hol kéne, miközben valahogy a hasába is sikerült belevágniuk véletlen. Engem majd fél évig kezeltek folyamatos füldugulással, mire hirtelen rájöttek, hogy lehet egy Canesten gombaölő csepp elég lenne. Helyette viszont hetente mentem fülpucolásra és tamponozásra, feleslegesen foglalva le a kapacitásaikat mások elől.

De olyan is volt, hogy éjjel kellett bemenni az ügyeletre calici miatt (a gyógyszert, mindent kihánytam-fostam) aztán megkérdezték maga mit keres itt. Hát kösz, a végén benn fogtak infúzióra meg valami injekciókra. Ajkáról meg annyit, hogy az ismerősi kör inkább be se megy oda "meg tudok én otthon is halni" alapon.

Szóval kifejezetten Veszprém meg Ajka esetében kormányoktól független, mélyebben megbúvó problémák vannak, amiket évtizedes szinten nem sikerült megoldani.