Csak keményen! Sok sikert!Személyes névmásokat ismerem, számokat, pár igét, fontosabb város és országneveket ilyesmiket. Lehet kicsit rákapcsolok és megvan a HSK A1 szint.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hanjü_Sujping_Kaosi
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak keményen! Sok sikert!Személyes névmásokat ismerem, számokat, pár igét, fontosabb város és országneveket ilyesmiket. Lehet kicsit rákapcsolok és megvan a HSK A1 szint.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hanjü_Sujping_Kaosi
Rengeteg angol forrás van. Annyira nem éri meg időt fektetni ebbe.Csak keményen! Sok sikert!
Nekem amúgy megugorhatatlanul sok időbe tartana én azt gondolom, de csodálok minden európait aki nekimegy komolyan. Brutál, szerintem még az arabnál is cefetebb lehet.Rengeteg angol forrás van. Annyira nem éri meg időt fektetni ebbe.
Úgy hangsúlyoznak,mintha egy európai nyelvet visszafelé játszanának le.
Nincs jenki ABM rendszer, ami képes lenne ICBM-et lelőni és nincs semmiféle ABM rendszer USA területén, de várom a linket, ha mégis lenne, hogy hol. (AEGIS ashore nincs USA-ban.)
Ezt nem tudtam. Mondjuk ez a CONUS területét nem vágom, hogy hogyan védené, meg ahogy írod is, a mennyiség 0.A GMD/GBI azért vagyogat. Igaz csak összesen 44 rakéta, többségük Fort Greely-ben, meg pár darab a Vanderbergen és nagyjából semmire nem elég (mármint az oroszok nukiarzenálja ellen), de a rendszer létezik és működik (elvileg...). Fura, hogy nem tudtad.
Ezt nem tudtam. Mondjuk ez a CONUS területét nem vágom, hogy hogyan védené, meg ahogy írod is, a mennyiség 0.
Atyaisten. Ehhez képest lehet, hogy az én melóhelyem nem ny-e-i bért ad, de ilyen hülyeségek nyomokban sincsenek...Be kell simulni a vállalati masszába.
Gyűjtenek a migránsoknak, adsz? Nem. Miért nem!? Nekem ki ad!? Hopp, már lejelentik.
Jössz céges futóversenyre? Nem. Miért nem!? Mert nem futok. Jah, persze, jársz edzeni, akkor miért nem jössz!? Mert 114 kilóval nem futok. Helyette evezek, bunyózok, korizok, bringázok.
Jössz céges kirándulásra - szombaton. Este 10-re visszaérünk. Nem, mert nincs csatlakozásom, csak reggel 6-kor. Bérelhetek autót? Nem, mert ez kötelezō program. Akkor nem.
Dress-kód. Tibor, még nem hagyták jóvá a rövidnadrágot. Stefan, 30 fok van, nincs klíma az irodában, a vonaton meg lehet dögleni. Izzadok, amúgy meg nem vagyok fizikális kontaktban vevōvel...
Our identity: Tibor, miért nem viselsz céges ruházatot a hétköznapokban!? Miért, kell? Igazából ez mutatja az elkötelezōdést a cég irányában. Igazából ez mutatja a puhapöcsséget. A munkaszerzōdésben arról van szó, hogy az ébren töltött idōm felét egy általatok még elfogadónak (általam kevésnek tartott) áron nektek adom, de ebben egy szó sincs az identitásomról...
Vagyis, amíg az atom volt a nyerō, addig csak az atom. Mára a zōdbaromság, akkor azt istenítik, ugyanazok. Ha nem ezt szajkózod, akkor sajnos nem illesz bele a céges kultúrába. Ellenvélemény nincs.
A témában az egyik etalon:Atyaisten. Ehhez képest lehet, hogy az én melóhelyem nem ny-e-i bért ad, de ilyen hülyeségek nyomokban sincsenek...
A témában az egyik etalon:
Így vagy a céges kultúra része...
A tag a mikrofos vezér volt. Nálunk örjöngés még nincs, helyette van beszéshibás nagyvezér, aki zsebredugott kézzel a plafont nézve beszél hozzánk. Ha nem tudnám ki, azt hinném, hogy pincér egy dunántúli csárdában, csak a brifkó nem lóg ki a farzsebbōl. Így tisztelt meg minket...Most, mint messziről jött ember csak szivatsz itt minket? Mert egyből eldobom a maradék agyamat is és elmegyek őrjöngeni én is...
A tag a mikrofos vezér volt. Nálunk örjöngés még nincs, helyette van beszéshibás nagyvezér, aki zsebredugott kézzel a plafont nézve beszél hozzánk. Ha nem tudnám ki, azt hinném, hogy pincér egy dunántúli csárdában, csak a brifkó nem lóg ki a farzsebbōl. Így tisztelt meg minket...
A tag a mikrofos vezér volt. Nálunk örjöngés még nincs, helyette van beszéshibás nagyvezér, aki zsebredugott kézzel a plafont nézve beszél hozzánk. Ha nem tudnám ki, azt hinném, hogy pincér egy dunántúli csárdában, csak a brifkó nem lóg ki a farzsebbōl. Így tisztelt meg minket...
A témában az egyik etalon:
Így vagy a céges kultúra része...