A kettōt ötvözetek a saját szám íze szerint. Nekem nem Magyarországgal van bajom, hanem a lakói 5%-ával, a politikusok 100%-ával, az infrastruktúra 100%-ával, a munkaadók 5%-ával, az adórendszer 100%-ával és a szakmai továbbfejlōdés hiány átvállalni...
Németországban a lakók 80%-ával bajom (segghülye), az infrastruktúra ok, a munkaadók aránylag ok, az adórendszer több mozgásteret ad és van szakmai tovább haladás.
Nem a pénz miatt mentünk ki (sōt, itt jelenleg kevesebbet teszek félre, mint odahaza. Otthon elértem a határokat, itt meg a középmezōny középmezōny van. Állásinterjún megkérdeztem, hogy el lehet-e itt érni az év 200k-s fizetést? Erre mosolygva mondták, hogy igen, de azt nehéz... Jó, akkor a cél a 300k. Ezt a sportból hozom magammal)
Más, mint Mo. A legrosszabb az, hogy ōk elōadják magukról, hogy különbek. Nem. Ez az egyik legnagyobb tévedés, amit egy magyar elkövethet. Én elkövettem, többé nem teszem. Cigánykodás, lehúzás minden szinten. Ha ezen túlteszed magad és a sok közé tudsz látni, akkor élhetō hely lesz (egy darabig...)
Erre mit állít az index?
Hiába erőlködnek a tudósok, amíg 800 ezer magyar szerint a Nap kering a Föld körül
https://index.hu/tudomany/2018/05/1...ezer_magyar_szerint_a_nap_forog_a_fold_korul/
Bár ugye minden viszonyítás kérdése