Ez van, pedig drukkoltam az oroszoknak, hogy tovább menjenek, egy Oroszország - Anglia meccs érdekesebb lett volna. Na mindegy a végén úgy is a franciák nyerik ezt a vébét.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért a sorsolás nem kicsit játszott a kezükre. A csoportban Egyiptom, Szaúd-Arábia. A 2 évvel ezelőtti magyar válogatott is továbbjutott volna innen.Azért eddig gyanús volt a VB. Minden komoly csapat kiesik, az oroszok meg mindenkit megvernek
De az első nyolc is jó eredmény amúgy egy fociban nem top országnak.
Úgy érzem, holnap ismét egy újabb boldog tartománya lesz a naaagy Szovjetuniónak a pánszlávizmus és az erről szóló népszavazás jegyében. Még, hogy az oroszok nem jutnak be a 4 közé, háhá!Gáz van! Nem lesz gáz??
1:2 a horvátoknak és már csak 15 oerc!
Befosatosan elképesztő. En nem fogadtam volna a sikerre. Csak igy tovább.Nem épp katonai, de az is lehetne, Ide elmegy talán. Tiszteletet érdemlő akcióba keztek a Thay gyereke kimentéséért. Megindult az akció, elképesztő feladat, nem akármi lesz ha sikerül.
http://www.ma.hu/kulfold/317310/Neg...gesztettek_a_thaifoldi_mentoakciot?place=srss
Hát ebben a tömbben biztosan olcsóak a lakások...
A 16 kialakulasa után horvat fr dontot tippeltem be. Eddig jó.Az enyém:
1. Francia
2. Angol
3. Belga
4. Horvát
vagy éppen drágák. Melyik lakás büszkélkedhet azzal, még gyalogolnod sem kell, mert még az épületen belül felszállhatsz a vonatra?
Esélylistám a VB-re:
1. Franciaország
2. Belgium
3. Anglia
4. Horvátország
Nemrég volt egy Solidwork-ös konferencia (egyik nagy szerelem), ott meséltek errōl az esetrōl...Befosatosan elképesztő. En nem fogadtam volna a sikerre. Csak igy tovább.
Vegas-ban a hotelek között fut egy Doppelmeyer monorail, a sínrendszert a volt melóhelyemen csináltuk, de említhetem Bologna-t, vagy Türkmenisztánt. Ezek gumikerekes meghajtások, 80-al suhan, robot vezeti. Okozott pár álmatlan éjszakát az alváz kiszámítása, amit ugyebár a végén valaki megoldott okosba (máig nem tudom, hogy ki...)Hát ebben a tömbben biztosan olcsóak a lakások...
Elferne a sakktabla topikban is:
https://prohardver.hu/hir/europa_sajat_labra_allna_epi_szuperszamitogep.html
"...tavasszal elindították az EPI (European Processor Initiative) programot, amelynek célja, hogy Európa saját, korszerű szerverprocesszorokat tervezzen. ..."
Jo reggelt!
ha Fro az első, akkor Belgium nem lehet 2., mert egymás ellen játszanak az elődöntőben, ugyanez a horvát, angol viszony is
Apró észrevétel: ARM CPU? Az ARM egy Nagy-Britanniai székhelyű, első sorban japán SoftBank birtokolt cég.
Már az ARM is kvázi kínai lett...
https://qz.com/1298050/chinas-chip-ambitions-are-getting-a-huge-boost-thanks-to-softbank-and-arm/