Beszélgető

Szeretnék veletek megosztani olyan 100 db fotót valahova feltöltve (mobiltelós képek) link(ek) formájában, hogy ne akasszam ki senkinek még véletlenül sem a mobilnetét, csak azért, mert egy topikra kattint.
Mit javasoltok? Képmegosztó, felhő?
De nekem olyat javasoljatok, ami még az én digitális érzékemmel és khm. zseniális angoltudásommal (igen/nem) is működtethető.
Köszönöm előre is!

Szeretnék veletek megosztani olyan 100 db fotót valahova feltöltve (mobiltelós képek) link(ek) formájában, hogy ne akasszam ki senkinek még véletlenül sem a mobilnetét, csak azért, mert egy topikra kattint.
Mit javasoltok? Képmegosztó, felhő?
De nekem olyat javasoljatok, ami még az én digitális érzékemmel és khm. zseniális angoltudásommal (igen/nem) is működtethető.
Köszönöm előre is!
Feltöldheted flickr-re és akkor elég ha csak a linket osztod meg. Ha letöltöd a mobilodra, csinálsz egy fiókot, a mobilod autómatikusan feltölti oda. Csak arra figyelj, hogy ne az igazi nevedet add meg, mert akkor azt mindenki látni fogja. Maradjon misinator, vagy valami ilyesmi.
https://www.flickr.com/

Ha és akkor ez belekerült 16 katonadba, meg 75 millió dollárodba, kb egy Tisza híd (?). Gyurcsány pl ennyit engedett el az oroszoknak 10 éve (!) a fennmaradt adossagukbol.
OFF

Az nagyon NER kompatibilis áron túlárazott híd lehet. A Megyeri híd került 63 mrd-ba. 1800 méter hosszú és 2x2 + 1-1 db leálló sávos.

ON

Csak úgy, mert érdekes.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

@fip7
Zárt csoport, bocsi. Bemásolom a szöveget, remélem, nem bánja az írója. 18+

A hősök örökké élnek

"Beszlán, túsztragédia az iskolában, ahol az orosz különlegesek nem tudták használni fegyvereiket a nagy mennyiségű civil miatt, akiknek a háta mögött rejtőztek a ,,bátor szabadságharcosok"...
A képen Razumovszkij, aki többször ment be az iskolába és minden egyes alkalommal, saját testével fedezve, újabb túszokat hozott ki. (A leghíresebb sajtókép róla, amikor egy kislánnyal a kezében jött ki az iskolából.) A sajtó őt nevezte el ,,orosz tanknak". 18-szor sebesült meg. Az akció során 2,5 liter vért vesztett...

Az akció után halt bele sérüléseibe. Személyesen 44 embert mentett meg, köztük 39 gyereket."

41267173_2093482954019794_1571543931064156160_n.jpg