R
rejsz felügyelő
Guest
Ja, a képek forrása: https://mapsontheweb.zoom-maps.com/Nade. A belpolitikai fospermet után itt egy kis érdekesség: Finnországról olvasgattam, akkor találtam ezekre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja, a képek forrása: https://mapsontheweb.zoom-maps.com/Nade. A belpolitikai fospermet után itt egy kis érdekesség: Finnországról olvasgattam, akkor találtam ezekre.
A finn régiók címerei
Lehet több menyét van arrafelé mint ember.Úgy nézem egyes régiókban jó sok lehet a menyét
Hoppá...
Úgy tűnik. Szerencsétlen legénység idősödhetett vagy 10 évet pár másodperc alatt.Landoláskor kicsúszott a gondolából?
Nem működik a motorja a rakétának,azért gondolom,hogy nem indította véletlen a pilóta.
Mi tartotta össze a szerkezetet?12 000 elfogott német katona sisakjából épített piramis, 1919 New York.
Fogalmam sincs.Mi tartotta össze a szerkezetet?
Semmi extra nem volt. Építettek egy gúlát és arra felrögzítették a sisakokat.Mi tartotta össze a szerkezetet?
Lehet több menyét van arrafelé mint ember.
Semmi extra nem volt. Építettek egy gúlát és arra felrögzítették a sisakokat.
Én is ezt tartom valószinűnek.Azért kötekedek....
1918-ra disz sisak nem maradt használatban, minden Némtet "talpas" a stahlhelm-et használta....
A képen meg nem rohamsisak van, hanem "felvonulós".....
Sz.tem múkodott a propaganda, mert ez így persze hogy látványosabb.
Amazon:Csak úgy:
Mostanában relatíve sokszor rendeltem Banggood-ról, AliExpress-ről mikroelektronikai kötődésű dolgokat. AliExpress esetében most már 2 alkalommal is volt, hogy kis bizbasz, levél méretű cucc a Salamon-szigetek érintésével érkezett. Még pontosabban a csomagon a feladási hely egyenesen a Salamon-szigetek volt. És nem, az eladó nem ottani, kínai raktárból startolt. Mondjuk eddigi tapasztalat alapján persze nem az ilyen vargabetűs szállítás a jellemző, de ez a Kína -> Salamon-szigetek -> Európa kör akkor is milyen már
Amúgy jellemzőn olyan 2 hét alatt itt volt eddig minden.
Semmi extra nem volt. Építettek egy gúlát és arra felrögzítették a sisakokat.
Azért kötekedek....
1918-ra disz sisak nem maradt használatban, minden Némtet "talpas" a stahlhelm-et használta....
A képen meg nem rohamsisak van, hanem "felvonulós".....
Sz.tem múkodott a propaganda, mert ez így persze hogy látványosabb.
Amazon:
- mikrokontrolleres cucc
Német bolt, kínai gyártó, thaiföldi postázó, vietnámi cimkézés, Hollandiában vámolva, olasz feliratok a csomagon, végül 4 hét után Germany..