Trumpra kevesebb ember szavazott, mint C-re. Ez neked lesöprés. Anno talán pont ebben a topikban megmutattam, hogy ha kb. 2 vagy három államban néhány 10 ezer ember máshogy szavaz, akkor nem T. lenne az elnök. Te is totálisan meg vagy vezetve a balfasz elektori rendszer által és nem számolsz. T. csak az elektori rendszer miatt elnök, amit ő is annyira szapult. Perszre mióta ezzel győzött valahogy kussol...
A győzelem ténye igen. De kurvára nem cunami győzelem volt. Számokkal bizonyítottam, hogy miért. Keresd vissza ahelyett, hogy te is túltolnád a bringát.
Ja, és nem vagyok sem libsi sem demokrata, C-t is pont ugyanakkora kreténnek tartom, mint T-t...
Ja, persze alternatív tények. Már értem miért imádod ennyire ezt faszt...
Sok szerencsét hozzá. Remélem bukik egy jó nagyon. A baj az, hogy a demokraták kit állítanának ki? C leszerepelt és szerintem is alkamatlan, csak a baj az, hogy Bernie sem lesz fiatalabb...
Ja persze, elnöksége 3. napján már fullta tolja a kretént és egyből visszakozni kell. Ha ez neked a racionalitás, akkor én nem akarom, hogy alkalmazd ezt a szót rám.