Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugyan már leírtam "Részemről befejeztem a témádat."
De ekkora sértés ami ért a "
bejegyzésnél, az ...
Nem, süllyedek le erre szintre. Szégyenletes, hogy valaki ilyet mer itt leírni.
Tényleg annyira fontos ez, hogy így savazzátok egymást?
Szerintem rajtam kívül még sokan értékelik jani22 lelkesedését és a tartalmakat amiket ide tesz, ahogyan a te meredek elméleteidet is, bármennyire is hajmeresztőek olykor.
Ha nem tud olyan jól oroszul, az nem baj, hiszen szerinted, aki a biztpol topicban sertepertél, annak illik tudni oroszul, így akkor meg elég ránézni a video fejlécére és a guglis fordítás máris kitérdekel, nem igaz?
Vácc dö práblem?
Inkább igyatok ti is pálinkát, nekem bejön.
Ha nem a Csajok topikban emlited masok anyukajanak hatsojat, akkor az bizony szemelyeskedes es durcik lesznek.tettem ÉSZREVÉTELT, személyeskedés nélkül
Le lett szavazva a javaslatod. Megtargyaltuk. Ketszer. Kothetek ra neked egy szep masnit, de attol meg nem fog valtozni a vegeredmeny. Persze itt nincs demokracia. Eleg lenne csak megkerned Mackensent, de szerintem ne ma. Elobb vard meg amig elfelejti, hogy lehulyezted.vagy legalábbis pozitívan reagálni rá
hóbagoly
A helyzet az, hogy támadod Jani22-őt még mindig.
A másik meg az, hogy te úgy véled tudsz valamit és ezt akarod etalonnak a fórumban, ami szerintem önmagában közröhej....
Nem egy embert ismerek akinek lényegében mindenre van jogosítványa, mégsem ír be olyat autós fórumokba, hogy akinek nincs D+E-je az ne írjon a buszos/teherautós topikokba.
Vagy olyat akinek csak diplomából 4 van, mégsem írt olyat, hogy akinek nincs 4 diplomája az ne szóljon hozzá egy adott témához....
Vagy aki nem ütött le élete során minimum 10 embert az ne írjon a harcművészetek topikba....
De ezt lehetne még tovább folytatni. Remélem érzed, hogy mekkora hülyeség
Abba meg már bele se megyek, hogy akinek nincs nyelvérzéke annak 1 nyelv megtanulása is milyen nehéz, miközben lehet érdekli a biztpol és van róla véleménye!
Ha nem a Csajok topikban emlited masok anyukajanak hatsojat, akkor az bizony szemelyeskedes es durcik lesznek.
Le lett szavazva a javaslatod. Megtargyaltuk. Ketszer. Kothetek ra neked egy szep masnit, de attol meg nem fog valtozni a vegeredmeny. Persze itt nincs demokracia. Eleg lenne csak megkerned Mackensent, de szerintem ne ma. Elobb vard meg amig elfelejti, hogy lehulyezted.
(Ez nagyon nem a te napod, mi? Van ilyen. )
Olvastam. Elcseszett egy vesszot a szovegben es ezert pusztulnia kell! Bar az is lehet, hogy most meg en esek tulzasokba.1) a "mások anyukájának a hátsója" az kb. a 10 lépés volt a dologban, és abszolút nem innen indult ki a dolog
Szokott olyat csinalni. Tudom.2) hát már neharagudj, de Mack is ahogy kiforgatta a hozzászólásomat, abszolút megérdemete a reagálásomat
Akarsz fogadni?basszus. talán nem is lehetett volna jobban kicsavarni amit írtam
es ha nem akar lemondani a haszonrol, akor fel kell hogy emelje az arakat ahogyan tervezi is csinalni.
azert nem keves az a 200 dolcsi emeles...
mar igy sem nem az iphone no1 a piacon. a kinai olcsobb cucok amelyek tobbet tudnak tole igy is kiszoritjak.
igy csak sajat terdukbe lonek, ki a franc fizet +200 dolcsit csak azert mert alma van a telefon hatuljan?
Kinek forgattam ki a milyét?
Ez nem igaz. En csak azt emlitettem, hogy lehulyezted Mack-et. A kontextus most irrelevans.Zeal említette a metrós hozzászólásomat.
Kicsit túl van spiálzva ez szerintem. Már leírtam, mindenki magáról állítja ki a bizonyítványt magáról azzal, hogy mit komenntel ide, milyen szinten és hogyan megtámogatva.
Ok, kicsit elbeszéltünk egymás mellett, de úgy érzem, hogy ez akkor is inkább egy egyedi eset és a világban nem ez a jellemző.
Ez nem igaz. En csak azt emlitettem, hogy lehulyezted Mack-et. A kontextus most irrelevans.
Nyilvan nem kell minden eszrevetelt pozitivan fogadni. 9 nap alatt mar igazan megszokhattad volna.hogy valaki nem képes pozitívan fogadni néhány észrevételt,
Azert jott ide, hogy ne offolja szet a masik topikot.hanem jön ide síránkozni a Beszélgetőbe, hogy bántják.
Na latod ezert nem haragszik rad senki.Haha Zeal. Igazad van De az az igazság, hogy már szégyenlem
Ezért próbáltam kerülni a dolgot, de látom nem engedsz nekem menekülő utat