Nem gondolkoztam meg rajta. Nem tudom ott milyen helyzet.Mit gondolsz a bvsekről? Érdekelne. Már csak a nyugdíj és a veszély miatt.
(Mihez hasonlithat a legjobban? Talan a rendorseghez? Ott a fiatalok megtartasaval szokott a problema lenni. En felvallalnam, hogy picit osszecsuszik a bertabla es jobban tamogatnam a kezdoket. Ha a kormany komolyan gondolja a csaladalapitas tamogatasat akkor nem is lehet mas valasztasa. De csak tippelek. Igazabol passzolom a kerdest.)
Amugy ez a veszely mit jelent? Az eu-ben peldaul azt hihetne az ember, hogy a pszichiatrian a legveszelyesebb dolgozni, de ez nem igaz. A surgossegin (zavart, drogos stb...), a fekvobeteg osztalyokon (deliralo paciensek) megy a karate. A pszichiatrian viszont a beteg megfeleloen el van latva gyogyszerekkel. Csend es nyugalom van. Emberileg is egy tok jo hely. Ezert kicsit nehezen tudnek velemenyt mondani a bv-rol.
Milyen veszely van a bv-intezetekben amire nem tudnak profin felkeszulni? Szerintem emberileg lehet a legnehezebb, mert a bunozok elmeje finoman fogalmazva is tamaszt kihivasokat a dolgozok ele... Ez nagyon PC-re sikerult. Bocs! De tenyleg nem tudom hogy megy ez a bv-ben.