Tudod, erről nekem az a véleményem, hogy vannak olyan témakörök, amit nem lehet elméletből igazán jól megtanulni, szóval nincs más hátra mint előre:Pedig azt még én is elolvasnám... jó pap is holtig tanul
GYAKOROLNI, gyakorolni, gyakorolni !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudod, erről nekem az a véleményem, hogy vannak olyan témakörök, amit nem lehet elméletből igazán jól megtanulni, szóval nincs más hátra mint előre:Pedig azt még én is elolvasnám... jó pap is holtig tanul
Ahhh, 10+ év házasság után már nekem is lejárt a szakszóm az a néhány alkalom mit segit...Tudod, erről nekem az a véleményem, hogy vannak olyan témakörök, amit nem lehet elméletből igazán jól megtanulni, szóval nincs más hátra mint előre:
GYAKOROLNI, gyakorolni, gyakorolni !
Nekem nem, azt csinál ezzel a komment folyammal amit akar, akár hozzá is szólhat, a virtuális seggem nem féltem, a valóságosnak a közelébe meg nem engedek sikosítót .@zsolti Megjött Mack, ha ezt meglátja készíthetjük a sikositót mert ez nekünk is fájni fog...
Nekem nem, azt csinál ezzel a komment folyammal amit akar, akár hozzá is szólhat, a virtuális seggem nem féltem, a valóságosnak a közelébe meg nem engedek sikosítót .
Férfiasan tökéletes. Most ha valamit csinálunk, akkor csináljuk rendesen, nem? Az análnak nem az a lényege hogy fájjon???!Szóval nem használsz síkosítót....bele sem merek gondolni milyen lehet helyette az erőspista+sóder kombináció!
Ezt megúsztuk, nem vette észre...Nekem nem, azt csinál ezzel a komment folyammal amit akar, akár hozzá is szólhat
Én párat, de fiúk.Hány szűz egyetemistát ismersz?
Az egyetem az ilyen dolgokat megoldja nekik szerintemÉn párat, de fiúk.
Tapasztalat ?Az egyetem az ilyen dolgokat megoldja nekik szerintem
Hát van egykét haverom aki nem igazán volt sikeres egyetemig (én már egy 1 éve meglévő barátnővel mentem egyetemre)Tapasztalat ?
Nekem még olyan haverom is van, akin még az sem segített .Hát van egykét haverom aki nem igazán volt sikeres egyetemig (én már egy 1 éve meglévő barátnővel mentem egyetemre)
szomorú De tényleg hanyagoljuk a témát mert lázadás lesz.Nekem még olyan haverom is van, akin még az sem segített .
Beszélgetőben jobban elférne ez, az biztos. Ugyan akkor arra nem válaszoltál, ami a lényegi része volt a hozzászólásodnak, és írtam rá:Látom a kommentfolyamból, hogy hozzszólásom melyik része volt az értékes, melyik mozgatta meg a fantáziát :-(
Térjünk vissza a Honvédséghez szüzen vagy anélkül..
Én már teljes zavarban vagyok attól is, hogy:Beszélgetőben jobban elférne ez, az biztos. Ugyan akkor arra nem válaszoltál, ami a lényegi része volt a hozzászólásodnak, és írtam rá:
Te KOMOLYAN elhiszed hogy létezhet a NATO az USA nélkül?
I
lletve a másik, hogy ha jól értettem, hívjuk akárhogy, egy USA nélküli NATO-nak(szerintem ilyen nincs és nem is lesz) vagy közös EU-haderőnek, arra lenne szüksége a térségünknek, és nem a mostani USA domináns NATO-ra ami nyomul kelet felé, szerinted is?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..