Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 532
52 787
113
Pedig azt még én is elolvasnám... :D jó pap is holtig tanul :p
Tudod, erről nekem az a véleményem, hogy vannak olyan témakörök, amit nem lehet elméletből igazán jól megtanulni, szóval nincs más hátra mint előre:

GYAKOROLNI, gyakorolni, gyakorolni :p!

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 465
25 465
113
Tudod, erről nekem az a véleményem, hogy vannak olyan témakörök, amit nem lehet elméletből igazán jól megtanulni, szóval nincs más hátra mint előre:

GYAKOROLNI, gyakorolni, gyakorolni :p!
Ahhh, 10+ év házasság után már nekem is lejárt a szakszóm :D az a néhány alkalom mit segit...:oops:

• Tetszik
Reactions: zsolti
M

molnibalage

Guest
Baromi érdekes sztori.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 532
52 787
113
Szóval nem használsz síkosítót....bele sem merek gondolni milyen lehet helyette az erőspista+sóder kombináció!
Férfiasan tökéletes. Most ha valamit csinálunk, akkor csináljuk rendesen, nem? Az análnak nem az a lényege hogy fájjon???!

Dehogy nem :p!

• Tetszik
Reactions: dudi
M

molnibalage

Guest
Gyerekek kurva sok az off és a chat. Csináljatok egy szex szerelem topikot, ha szükségét érzitek ennek, de én már elvesztettem a fonalat, hogy mikor volt itt szó utoljára haderőről. A férfipotenciál fejlesztése az nem haderő topik.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 532
52 787
113
Látom a kommentfolyamból, hogy hozzszólásom melyik része volt az értékes, melyik mozgatta meg a fantáziát :) :-(
Térjünk vissza a Honvédséghez szüzen vagy anélkül..
Beszélgetőben jobban elférne ez, az biztos. Ugyan akkor arra nem válaszoltál, ami a lényegi része volt a hozzászólásodnak, és írtam rá:

Te KOMOLYAN elhiszed hogy létezhet a NATO az USA nélkül?
I
lletve a másik, hogy ha jól értettem, hívjuk akárhogy, egy USA nélküli NATO-nak(szerintem ilyen nincs és nem is lesz) vagy közös EU-haderőnek, arra lenne szüksége a térségünknek, és nem a mostani USA domináns NATO-ra ami nyomul kelet felé, szerinted is?

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 465
25 465
113
Beszélgetőben jobban elférne ez, az biztos. Ugyan akkor arra nem válaszoltál, ami a lényegi része volt a hozzászólásodnak, és írtam rá:

Te KOMOLYAN elhiszed hogy létezhet a NATO az USA nélkül?
I
lletve a másik, hogy ha jól értettem, hívjuk akárhogy, egy USA nélküli NATO-nak(szerintem ilyen nincs és nem is lesz) vagy közös EU-haderőnek, arra lenne szüksége a térségünknek, és nem a mostani USA domináns NATO-ra ami nyomul kelet felé, szerinted is?
Én már teljes zavarban vagyok attól is, hogy:
- van egy hadsereg, alkotmányos és törvényi kötelezettségekkel a haza felé
- van a NATO, mint katonai szövetség, melynek tagjaiként a hadseregnek meg kell felelni ill. az idevágó szerződések szerint a hadsereget adott esetben alá kell rendelni a szövetségesi parancsnak
- kölönféle különutas EU-s harccsoportok, azaz a fenit hadseregből elkülönitünk egy két dandárt, akik akkor nem biztos hogy NATO tagok, ha ép EU-s parancsot teljesitenek az EU érdekében
- lesz közös EU-s hadsereg, amelynek ha tagjai leszünk akkor aki hamarabb szó, NATO vagy EU akkor annak engedelmeskedünk?
Szval...tábornok legyen aki ezen jogilag majd kigazodik.

Celebra

Well-Known Member
2017. április 7.
5 513
2 547
113
Nincs NATO USA nélkül.Hozzátenném,hogy az európai szociállis jóléti állammodel is azért működhet,mert az amerikai védőernyő lehetővé teszi.Sokkal többet kéne nélküle itt is költeni a hadseregre,nagyságrenddel.
Európai nagyhatalmisághoz elöbb talán európai állam is kéne....