Beszélgető

Pedig azt még én is elolvasnám... :D jó pap is holtig tanul :p
Tudod, erről nekem az a véleményem, hogy vannak olyan témakörök, amit nem lehet elméletből igazán jól megtanulni, szóval nincs más hátra mint előre:

GYAKOROLNI, gyakorolni, gyakorolni :P!

Tudod, erről nekem az a véleményem, hogy vannak olyan témakörök, amit nem lehet elméletből igazán jól megtanulni, szóval nincs más hátra mint előre:

GYAKOROLNI, gyakorolni, gyakorolni :p!
Ahhh, 10+ év házasság után már nekem is lejárt a szakszóm :D az a néhány alkalom mit segit...:oops:

• Tetszik
Reactions: zsolti
Baromi érdekes sztori.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szóval nem használsz síkosítót....bele sem merek gondolni milyen lehet helyette az erőspista+sóder kombináció!
Férfiasan tökéletes. Most ha valamit csinálunk, akkor csináljuk rendesen, nem? Az análnak nem az a lényege hogy fájjon???!

Dehogy nem :P!

• Tetszik
Reactions: dudi
Gyerekek kurva sok az off és a chat. Csináljatok egy szex szerelem topikot, ha szükségét érzitek ennek, de én már elvesztettem a fonalat, hogy mikor volt itt szó utoljára haderőről. A férfipotenciál fejlesztése az nem haderő topik.

Látom a kommentfolyamból, hogy hozzszólásom melyik része volt az értékes, melyik mozgatta meg a fantáziát :) :-(
Térjünk vissza a Honvédséghez szüzen vagy anélkül..
Beszélgetőben jobban elférne ez, az biztos. Ugyan akkor arra nem válaszoltál, ami a lényegi része volt a hozzászólásodnak, és írtam rá:

Te KOMOLYAN elhiszed hogy létezhet a NATO az USA nélkül?
I
lletve a másik, hogy ha jól értettem, hívjuk akárhogy, egy USA nélküli NATO-nak(szerintem ilyen nincs és nem is lesz) vagy közös EU-haderőnek, arra lenne szüksége a térségünknek, és nem a mostani USA domináns NATO-ra ami nyomul kelet felé, szerinted is?

Beszélgetőben jobban elférne ez, az biztos. Ugyan akkor arra nem válaszoltál, ami a lényegi része volt a hozzászólásodnak, és írtam rá:

Te KOMOLYAN elhiszed hogy létezhet a NATO az USA nélkül?
I
lletve a másik, hogy ha jól értettem, hívjuk akárhogy, egy USA nélküli NATO-nak(szerintem ilyen nincs és nem is lesz) vagy közös EU-haderőnek, arra lenne szüksége a térségünknek, és nem a mostani USA domináns NATO-ra ami nyomul kelet felé, szerinted is?
Én már teljes zavarban vagyok attól is, hogy:
- van egy hadsereg, alkotmányos és törvényi kötelezettségekkel a haza felé
- van a NATO, mint katonai szövetség, melynek tagjaiként a hadseregnek meg kell felelni ill. az idevágó szerződések szerint a hadsereget adott esetben alá kell rendelni a szövetségesi parancsnak
- kölönféle különutas EU-s harccsoportok, azaz a fenit hadseregből elkülönitünk egy két dandárt, akik akkor nem biztos hogy NATO tagok, ha ép EU-s parancsot teljesitenek az EU érdekében
- lesz közös EU-s hadsereg, amelynek ha tagjai leszünk akkor aki hamarabb szó, NATO vagy EU akkor annak engedelmeskedünk?
Szval...tábornok legyen aki ezen jogilag majd kigazodik.

Nincs NATO USA nélkül.Hozzátenném,hogy az európai szociállis jóléti állammodel is azért működhet,mert az amerikai védőernyő lehetővé teszi.Sokkal többet kéne nélküle itt is költeni a hadseregre,nagyságrenddel.
Európai nagyhatalmisághoz elöbb talán európai állam is kéne....