M
molnibalage
Guest
Nézd a korlátolt látásmódoddal nálam nem sokra mész....magyarba, Pesten a helyi kocsmába lehet elvagy ezzel.....csak ne nagyon hangoztasd....mert nagyon kinevetünk...utazz többet,költsd a pénzed,tágítsd a világnézetedet.
Én hiszek a dzsinekben (amúgy ha utána olvasnál ezek démonok),....de nyugodtan sértegess....lepereg...na búcsúzom indulok Thai-ra
Mondom. Mutasd meg ezekben az országokban azon lovagokat, akik 20+ évig Mucsaröcsögén gázszerelők egy kb. semmilyen cég élén, majd pár év múlva akkora vagyonuk van, amiből felépíthető nulláról egy komolyabb ipari üzem.....Nem érted....én azt mondom MINDENÜTT lopnak(nem ország és nem politikai nézetek miatt,hanem azért,mert MINDENÜTT ilyenek az emberek),te pedig azzal érvelsz,hogy nálunk sokkal jobban....Legyél semleges,mint én és nem fog idegesíteni...Őszintén mondom 100%-ig hidegen hagy,hogy ki van hatalmon....nézd meg mennyivel több ideget eszel meg ,mint én....azt semmit sem tudsz csinálni ellene..
20+ évig értelmi képessége addig terjedt, hogy ugyanazt csinálta és abba is majdnem belebukott..
...majd ő lett az üzleti élet bajnoka és verhetetlen császára és véletlenül pont akkor, amikor homozókori cimbije miniszterelnök 8+ éve?
Ehhez mennyire kell hülyének lenni?