Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van egy polgári/civil repülési topik is, ott lenne a helye ...Tré lehet vezetni szeles időben, de jó a kézifék benne.
Kérdés: Nem találtam neki - hirtelenjében - helyet máshol, melyik fórumrészbe kellett volna tennem?
Azt a szégyent !Íme a Svéd filmipar egy remekműve
Ezt a fickót érdemes követni mert mindenről beszámol amit a Svéd médiák elhallgatnak. Napi szinten robbantások erőszakos cselekmények stb. Ha valakit érdekel Az ÚÚJ Svédország nála talál híreketAzt a szégyent !
Javasold, és kezdeményezz a modiknál, ha ennyire fontosnak tartod!Van egy polgári/civil repülési topik is, ott lenne a helye ...
Ilyenkor hálás vagyok az égnek, hogy mi a Szíriuszról jöttünk.The First Swede was a Bulbheaded Somalian
.....
Ilyenkor hálás vagyok az égnek, hogy mi a Szíriuszról jöttünk.
Javasold, és kezdeményezz a modiknál, ha ennyire fontosnak tartod!
Az ember,mint faj Afrikábol származik.Még az oroszok is.Politikai marhaság az egész.Lényegtelen,ki honnan származik.A lényeges,hogy most hol van,hova tart,és hogy van e ereje(gazdasági,erkölcsi,katonai,mindhárom számit) a helyét megtartani,vagy nincsEgyébként ebből nekünk magyaroknak egy dolog következik: ha Európa lassan Afrikából eredezteti magát és az afrikaiakat tekinti őslakosoknak (!) a fehér európaiak helyett, és csak az oroszországi népek az igazi fehérek, akkor nekünk tényleg nem marad más választásunk, mint Oroszország.
Az ember,mint faj Afrikábol származik.Még az oroszok is.Politikai marhaság az egész.Lényegtelen,ki honnan származik.A lényeges,hogy most hol van,hova tart,és hogy van e ereje(gazdasági,erkölcsi,katonai,mindhárom számit) a helyét megtartani,vagy nincs
Megdöbbentem!"Kérdés: Nem találtam neki - hirtelenjében - helyet máshol, melyik fórumrészbe kellett volna tennem? "
A fenti szöveget te írtad. Ha nem fontos neked a válasz, akkor javaslom hogy ne kérdezősködj és senki nem fogja felségedet megzavarni a kérdésre adott válasszal ...
Ne mar Jani22! Emel csak valaszolt a kerdesedre. Tenyleg van olyan, hogy civil repules topik, igaz nem regota, de nem szivatott.Megdöbbentem!
Egyre többen kételkednek ebben. Nyilván a legrégebbi fellelhető maradványok alapján állítják ezt, de időről időre előkerülnek megmagyarázhatatlan korú leletek.Az ember,mint faj Afrikábol származik.Még az oroszok is.Politikai marhaság az egész.Lényegtelen,ki honnan származik.A lényeges,hogy most hol van,hova tart,és hogy van e ereje(gazdasági,erkölcsi,katonai,mindhárom számit) a helyét megtartani,vagy nincs
A régészet mellet a genetika is igazolta az ember mint faj afrikai eredetét.A kultúra jóval rövidebb időszakig vezethető vissza,és tanult viselkedésforma alapvetően.Biológiailag az ember egy faj.A fekete,fehér és egyébb variánsok nem önálló fajok,csak a helyi körülményekhez alkalmazkodó alfaji variánsok.Persze a kultúrának van a genetikai kiválasztódásra is visszahatása,de ez még nem eredményezett biológiai értelemben faji különválást.Egyre többen kételkednek ebben. Nyilván a legrégebbi fellelhető maradványok alapján állítják ezt, de időről időre előkerülnek megmagyarázhatatlan korú leletek.
Én ugyan nem cáfolom meg, csak megjegyzem, hogy egyre többen kételkednek ebben is. (Már az afrikai eredetben).
Az biztos, hogy Európában kilométer vastag jégréteg volt a jégkorszak alatt. Viszont emiatt a tengerszint is teljesen más volt és olyan helyeken is éltek emberek, ahol ma el sem tudjuk képzelni, mert ma már nincs.
Kánaán (4 folyóval, amiből csak kettő van), özönvíz, ami szinte minden kultúrában visszatérő történet és köze lehet az olvadáshoz, Atlantisz, stb.
Persze ezek már kultúrákat is feltételeznek, de pl a kínaiak, vagy az indiánok, esetleg az ázsiai népek véleményét is megkérdezném erről.
Az afrikai eredetre mondtam csak ezt! Időről időre találnak régebbinek mondott Homo Sapiens leleteket az afrikai ősökénél...A régészet mellet a genetika is igazolta az ember mint faj afrikai eredetét.A kultúra jóval rövidebb időszakig vezethető vissza,és tanult viselkedésforma alapvetően.Biológiailag az ember egy faj.A fekete,fehér és egyébb variánsok nem önálló fajok,csak a helyi körülményekhez alkalmazkodó alfaji variánsok.Persze a kultúrának van a genetikai kiválasztódásra is visszahatása,de ez még nem eredményezett biológiai értelemben faji különválást.
Svédek ugyanabban a problémában vannak,mint Európa nagyrésze,köztük mi is.Nincs elég gyerek.
A "régi" elmélet szerint a mai emberek elődei Afrikában jelentek meg és onnan terjedtek el 120 000 évvel ezelőtt. A génjeink nagy részét a korai afrikai emberek adták, leszámítva azokat, amiket a Neander-völgyiektől "szedtünk össze".Az afrikai eredetre mondtam csak ezt! Időről időre találnak régebbinek mondott Homo Sapiens leleteket az afrikai ősökénél...
Olyankor picit vakaróznak és tanítják tovább az afrikai eredetet. Kb, mind a románoknál: minden érv és annak cáfolata is a Dák kontinuitást igazolja és kész!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..