El tudjuk mi is olvasni az Indexet ha érdekel(ne) minket...
Vagy linkelgessek origo-s bulvárcikkeket én is?
Nem kell. Viszont a kormipropi helyett csak be kéne menni egy átlag fővárosi kórházba és sikítva rohannál ki a többségéből. A fantasztikus ellátási színvonal miatt van az, hogy 8,5 év alatt kétszer jártam állami intézményben, amikor röntgeneztek és CT vagy MRI-ztek, ahova magánból utaltak be. Amikor sportorvosit csinátattam 4 éve akkor kb. olyan helyen jártam, hogy a kórház épülete inkább tűnt egy lebontás előtti épületnek, mint működő intézménynek.
Értem én, hogy beta spammelése valakit zavar, de azért a valóságot nem kéne tagadni. Az állami ellátás alulfinanszírozottsága miatt hálapénz nélkül is az ország lakossága eszméletlen arányban kell, hogy költsön magán EÜ-re, ha nem akar megdögleni vagy mondjuk nem több hét után akar szakorvoshoz bejutni. És ezt tényadat, nem vélemény.
A röplabdás csapattársnak 2,5 éve kb. 3 hónap idővel adtak MRI-re időpontot. Remek. És, ha mondjuk valaki fizikai munkából él és nem programozó és jó lenne azonnal kideríteni, hogy mi és miért fáj, akkor az milyen választás előtt áll, minthogy fizessen...? Hm...? Mert ő addig nem sportolt és kész. (Mondjuk, hogy miért nem csengette ki a magánt azt nem tudom, mert telik neki rá.)
De bazmeg, ez a realitás. Ha nem azt akarod, hogy toszogassanak, akkor ma fizetni kell. Keményen.
Miközben minden más faszságra van pénz.
UFF.