És ilyen faszokkal van tele az út....
Na, legalább megtudtam hogy románul hogy van az hogy gurá mátyi. Az ilyen szituációk mindenkiből kihozzák az őszintét.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És ilyen faszokkal van tele az út....
Inkabb ne, de nem is errol szolt a cikk. Nem csak siman magukat nepszerusitik egy-egy beallitott keppel, hanem maguk elott toljak a fiatalokat, akiknek a kamu felhaborodasat a politikusok tervezik meg. Ez nem ugyanaz.Most linkeljünk egy rakás képet, ahol vezetőink óvodásokkal és általános iskolásokkal népszerüsítik magukat? Pedig törvény tiltja... Csak lezárná gyorsan Mac a topicot megint.
Nem tudom, mi történik ott. De az én fiam nem "kamu felháborodást" művel, hanem igencsak környezettudatos. És nem boldog, ha elmondom neki, hogy merre tart a mikrokörnyezete a klímaváltozás miatt. Szerintem egy gyerek is képes felfogni, hogy mi történik. Hogy ki, milyen céllal áll mögé, az már az illető felelőssége. De nem hülyék a gyerekeink.Inkabb ne, de nem is errol szolt a cikk. Nem csak siman magukat nepszerusitik egy-egy beallitott keppel, hanem maguk elott toljak a fiatalokat, akiknek a kamu felhaborodasat a politikusok tervezik meg. Ez nem ugyanaz.
Nem tudom, mi történik ott.
Detto így látom.Nem tudom, mi történik ott. De az én fiam nem "kamu felháborodást" művel, hanem igencsak környezettudatos. És nem boldog, ha elmondom neki, hogy merre tart a mikrokörnyezete a klímaváltozás miatt. Szerintem egy gyerek is képes felfogni, hogy mi történik. Hogy ki, milyen céllal áll mögé, az már az illető felelőssége. De nem hülyék a gyerekeink.
Inkább ezen kaszáljanak, mint a lengyel szénen...Greta Thunberg mögött egy svéd energetikában utazó csoport van. Ők finanszírozzák, készítik fel, jelölik ki az irányt - és hatalmasat kaszálnak majd napelemeken és megújulókon a nagy bolygómentési lázban.
Nem tudom, mi történik ott. De az én fiam nem "kamu felháborodást" művel, hanem igencsak környezettudatos. És nem boldog, ha elmondom neki, hogy merre tart a mikrokörnyezete a klímaváltozás miatt. Szerintem egy gyerek is képes felfogni, hogy mi történik. Hogy ki, milyen céllal áll mögé, az már az illető felelőssége. De nem hülyék a gyerekeink.
Pont a lenyeget ignoralod, csak mert igy neked kenyelmesebb.Nem tudom, mi történik ott.
...
Hogy ki, milyen céllal áll mögé, az már az illető felelőssége.
Ezt senki nem mondta. Van koztuk okos is es hulye is. A baj inkabb az, hogy konnyen befolyasolhatoak.De nem hülyék a gyerekeink.
Oke, de ehhez miert kell egy gyepes gyereket felhasznalni? Ez nagyon gaz.Inkább ezen kaszáljanak, mint a lengyel szénen...
Pizzafutárnak, mosogatónak meg baby sitternek.
Menj már a p!csába a magyargyűlöleteddel, meg a lenézéseddel.
3300 kollégám van itt, aki nem plebejus, diplomás több nyelvet beszél és nem ment külföldre pedig instant felvennék.
Te melyik országban élsz agysebészkém?
Ha tudnád!Pont a lenyeget ignoralod, csak mert igy neked kenyelmesebb.
Ha te azt hiszed, hogy az ilyen fiatalok maguktol megugorjak azt a szintet amivel a vilagpolitikaba be lehet kerulni, akkor nagyon naiv vagy.
Ezt senki nem mondta. Van koztuk okos is es hulye is. A baj inkabb az, hogy konnyen befolyasolhatoak.
Oke, de ehhez miert kell egy gyepes gyereket felhasznalni? Ez nagyon gaz.
És hány ilyent tudsz még mondani a Dalai lámán kívül?!! Ha már "is" ...A mindenkor Dalai lámát is gyerekként választják ki, és kerül bele a nemzetközi politikai életbe.
Én az látom, hogy a kor nem faktor. Idősebb "nagyjaink" számottevő részére egy üveg tejet sem bíznék. Semmiféle színvonalat nem ugrottak meg ők sem...Pont a lenyeget ignoralod, csak mert igy neked kenyelmesebb.
Ha te azt hiszed, hogy az ilyen fiatalok maguktol megugorjak azt a szintet amivel a vilagpolitikaba be lehet kerulni, akkor nagyon naiv vagy.
Ezt senki nem mondta. Van koztuk okos is es hulye is. A baj inkabb az, hogy konnyen befolyasolhatoak.
Oke, de ehhez miert kell egy gyepes gyereket felhasznalni? Ez nagyon gaz.
Wittelsbach Erzsébet 16évesen, III. Alexandrosz 16 évesen, Napoleon 25 évesen hadjáratot vezetett, a názárethi József fia - a hírek szerint - egész fiatalon már elég érett gondolatokkal múlatta az időt, Mutsuhito Meiji 16 évesen, VIII. Henrik 18 évesen, Hja és Justin Bieber!És hány ilyent tudsz még mondani a Dalai lámán kívül?!! Ha már "is" ...