Tehát halálos betegként, de elégedett vagy ezzel a rendszerrel, csak mert van egy általad tuti módszer?
Hát, mondjuk ennek a "szar rendszernek" köszönhetem, hogy élek ... pár hét híján 8 éve mondta az orvos, hogy nem kell karácsonyi ajándékban gondolkodni és lett azonnal műtéti időpont, laza kis szervkivételre, meg még egy, remek szakellátással és karácsonyra nem, hogy nem murdeltem meg, de már el is felejtettem ezt az egészet, pedig nem volt kis menet. Pedig én még a kezelőorvosomnak, akihez kb. 15 éve járok egy fillért sem adtam.
Nem mondom, hogy hibátlan, nem mondom, hogy tökéletes, se azt, hogy sok az orvos, de én meg vagyok elégedve vele, mert ha senki nem ülne a váróban, akkor igen gyanús lenne a dolog, de valahogy megnyugtat, hogy egy-egy orvos ekkora szaktekintélynek örvend (kollégái elmondása alapján is), hogy nem csak Magyarország majd minden tájáról, de Németországból és rendszeresen Romániából, Szerbiából is járnak hozzá. Úgy gondolom, hogy megéri várni, mint ahogy 15 éve is vártam és most is kell.
Tuti módszer meg nincs. De kipróbáltam ezt is, meg azt is, sok éven át, volt, hogy 2 napi rendszerességgel; így mertem nyilatkozni, és nem élből leszarozni az egészet úgy, ahogy van. De mindenki úgy és oda jár, ahova akar. Meg mindenki úgy hőzöng, és elégedetlenkedik, ahogy akar, de az pont jó út mind az onkológiára, mint más osztályra.