Van azért, csak meg kell találni. Kizárólag olyan embert aki vagy ismersz vagy másnak bevált. Nálam vagy 3 éve ment le a felújításos buli, akkor még ertelmes áron dolgoztak.
Hogy legyen pozitív példa is napra pontos volt a Kőműves srác, reggel 7-kor elkezdte és itt dolgozott este 9-kor hogy befejezze a napi munkát amikor a segédei már elmentek. Az arat pontosan tartotta, mindennel elszámolt, ha hülyeséget kértem lebeszélt róla és adott jobb ötletet.
Megjegyzem azért ez nagyon kemény fizikai meló, a bontásra elköltött pénz valszeg a legjobban elköltött pénz életemben, mert nem kellett egész nap falat bontani, 50 sittes zsákot cipelni meg tölteni, és beszívni közben irgalmatlan mennyiségű port. Szóval az vállalja aki ezzel tisztában van..
Persze kicsit drágább volt mint a sok kókler, de a minőséget meg kell fizetni, és gyönyörű munkát végzett. Szóval van ilyen is de egyre kevesebb és egyre drágább. Azóta az illetőt vagy 5 embernek ajánlottam ki.
Szerintem érdemes ezzel várni amíg az építőipari csúcs kicsit lejjebb megy mert most nem győzik a munkát, annyi van. A minőség is olyan persze a nagy építkezéseknél, frissen átadott lakásokról folyamatosan hallom vissza, hogy mennyire gány, ehhez képest az ára meg a hegyekben. Ha lemegy a kedvezményes ÁFA stb akkor majd lesz több szaki, normalis áron és nem túlvállalva..