Sokszor írtad már, hogy túlhajtottak a melóhelyen, de azt sose értettem, mi volt ebben nekik a jó. Ha téged tisztességesen kifizettek, akkor mégis mit nyertek vele? A munkaadónak is jobb két kipihent dolgozó, mint egy kimerült és ezért gyakrabban hibázó szaki.
Ennek akkor lenne üzletileg értelme, ha a meló mennyisége nagyon változó, és nem lehet előre kiszámolni, mennyi ember kell ,és nem akarják hogy az üres időszakban csak malmozzon egy csomó ember. Baromi nehéz ugyanis valakit, akit egyszer már felvettek, utóbb kirúgni, előbb másik pozit kellene neki felajánlani stb.
Ilyen esetben megérheti időnként túlórát elrendelni, vagy munkaerőt kölcsönözni (még ha jelentősen nagyobb a bérköltsége is, mint sima munkabért kifizetni egy állandó munkavállalónak).
De ha az a helyzet, hogy fokozatosan csurig voltak munkával, akkor én sem értem ebben mi volt a jó (pláne olyan parás üzemben széjjelhajtott emberekkel karbantartani, mint polgári repülés)... hacsak nem eleve munkaerő hiány van adott szakemberből.