Nem megnevezett helyen, nem megnevezett időben, valahol Magyarországon, nem megnevezett kiskereskedelmi élelmiszerlánc a helyszín.
Közelben építkezés, TELE jól szituált ukránokkal. NEM kárpátaljai magyarokkal, egy büdös szót magyarul nem beszélő ukránokkal.
Betódul kb. 10+ belőlük a boltba, élelmiszer kevés, alkohol annál több mindegyiknek a kezében(kosarat basznak használni). Állok kb. köztük a sorban békésen, majd azt hallom hogy khhrrrhhhkkkmmm PFFEEEEJJJJ. Nem akartam elhinni! Megfordulok, nézem TÉNYLEG mögém köpött kb. 30 cm-el egy kiváló derék ukrán 23-25 körüli fiatalember, rá a fehér járólapra a bolt kellős közepén!
Elszakadt a cérna. Elkezdtem vele ordibálni, csak vigyorgott a nyomorult - sokat nem hiszem hogy értett az angol szövegből hogy ezt nálunk nagyon nem így szokás, micsoda igénytelen szar embernek kell ehhez lenni, nem hiszem el hogy ideköpött egy bolt közepére etc - a kis pajtásai is csak gunyorosan vihogtak, összekacsintva vele.
A lényeg az lett a végén, hogy jött a bolt biztonsági őre, kérdezte mi van, elmondtam, jött még pár ott dolgozó nő, mind kiakadt. Megkértek hogy mondjam el neki/k, ha még egyszer ilyen lesz, ki lesznek tiltva a boltból.
Mivel egy 1 vs 11 ökölharcba nem akartam belemenni, azért nyomatékosítva a helyzetet, mutattam már nekik gyorsan egy szolgálati igazolványt is, azonnal fehéredés, meg sorry - sorry, vihogó tömeg elfele nézelődik-re változott a szituáció. El lett nekik magyarázva, hogy zárt láncú kamera rendszer van bent, ez így nem szokás nálunk, meg kurva gyorsan lehet menni a forintos fizetés helyett Mo-ról építkezésről vissza a keleti frontra az orosz rakéta sorozatvetők elé.
A slusz poén az volt, mikor jött egy ott dolgozó hölgy, hogy nem-e tudjuk megoldani, hogy feltakarítsa a nyomorult.
Megoldottuk, bár próbált úgy csinálni mint ha nem értené hogy miről van szó és elsomfordálni, visszarángattam, és a kezébe lett adva a felmosó. Kb. a saját kis társain kívül 20 ember nézte végig.
Szerintem többet nem fog köpködni!
Sry, ezt gondoltam kiírom magamból, mert a tököm kivan már az ilyen lényekkel.
NE hagyjuk már ezt!