Hát, bakker, te sok-mindent nem tudhatsz. Szóval most engem is röhögésre késztet ahogy cáfolsz mindent, de persze te sem hoztál semmi konkrétumot. Akkor hogyan is ?
Szóval... hogy egy kicsit (jóval) többet tudok mint az átlag, meg hogy ez a "piacgazdaság" milyen gyenge érv, hozok egy cikket neked olvasgatni. De előbb nézzünk át "a nagy víz túloldalára", az 51-es körzetbe amerikában. Például a nagy piacgazdaságban, ahol aztán még soha nem volt kommunizmus, olyan hétpecsétes titokként őriznek (lehatárolva, 7/24 fegyveres őrséggel, kismillió behatolás jelzővel és ma már szerintem infra/nappali automata kamerarendszerekkel, komplett bázisokat, hogy Kim Jong Un diktátor is csettint a nyelvével, amikor beszél róla. Semmi demokrácia, de még nyomokban sem ! A demokrácia közepén...
Tavaly annyira megijedtek hogy bemennek a civilek (és velük keveredve ügynökök is), hogy megrohamozzák őket, hogy hirtelen a légierő bombázóival fenyegettek, ha elindulna a roham. Nem vicc volt, de később próbálták viccként elsütni az ijedtségükben tett kijelentésüket.
Akkor most ott kommunizmus van ? Vagy diktatúra ? Segíts kérlek, mert nem értem...
Persze senki be nem tehette a lábát, sőőőt egy nyamvadt újságíró az nem sok, de még annyit sem engedtek be, hogy tudósítson, nincs ott bent semmi különös, csak egy hétköznapi légibázis... hétpecsétes titok alatt... persze...
Na megvolt a bemelegítés, de ilyen példákat hozhatnánk számolatlanul ausztriából, németországból, franciországból, a mindig ködös albionból, és sorolhatnám őket. Nem, nem akarlak piszkálni, és nem is zavart a válaszod, csak szeretném megmutatni, hogy ezekről a dolgokról te lehet hogy keveset tudsz, de nem csak te, hanem az egész ország. Ezek stratégiai létkérdések, ezért az ilyen információkat ne is akard megtudni, vagy ha sikerül is, nem mesélhetsz róluk !!!
Példának most hozok egy cikket, ahol a "Szikáról" írnak, ami a sajtó számára is tilos volt még 2017-ben is !!! Sőőőt még most is...
Akkor most mi van ? A demokrácia, a piacgazdaság közepén ? Én nem tudom hány évet írtam alá anno, 30-at biztos, de lehet 50-et. Titoktartást. Ha ezt összehasonlítjuk az amerikaival, ahol hasonló indokból az élete végéig szól a titoktartási kötelezettsége, akkor ez nem is sok ! (az 50 év !) Amennyit elárulok, hogy ide jelentettem amikor én szolgálatban voltam. Ami a cikkben nem szerepel, anno itt volt az ország szíve, a katonai központi irányítás, amely észrevétlenül de folyamatosan ellenőrizte az országot, szükség esetén 1 percen belül átvéve az ország teljes irányítását.A légtérirányítás is alájuk tartozott, ahogy mi is. Arról hogy hol szolgáltam nincsenek hivatalos MN szám bejegyzések se, csak a névleges alakulataim számai, ez legfeljebb csak a titkos nyilvántartásokban volt vezetve. Mindjárt leszögezném, hogy én sosem voltam a sziklában, csak alá tartoztam. Mikor szűnt meg ? Sokkal a rendszerváltás után még mindig üzemelt, sőt a benne lévő egységek sem tudhattak a többiekről. Namost az infokat anno én sem hivatalosan kaptam hogy hova jelentünk, de egyébként mi nem kotyogtuk el amit tudtunk senkinek, és most sem fogom ezt megtenni. Amit tudhatsz az az, hogy oda jelentettem, amiről az van a cikkben, hogy nem tudják ma sem, hogy mi volt ott...
Amúgy ha az országot támadás érte volna, az első célok között az volt, ahol én szolgáltam. Rakétával vagy egy deszantos egységgel az első dolgok egyike lett volna minket letörölni a föld színéről. Én ez is nagyon jól tudtam, tisztában voltam vele. Namost elmondom, hogy nem csak a szikla van, ami ma is titkos. Van máshol is. De ezek stratégiai dolgok, úgy hogy nem beszélünk róla. Van nekünk is, az osztrákoknak is, svájciaknak is, stb. stb., de ezekről mindenki mélyen hallgat, Ez van...
Akkor most jöjjön a cikk. Nem, nem a liberál-bolsevik-kommunista-neoliberális sajtó jegyzi a cikket, hanem az Origó. Sőt valamilyen okból kifolyólag még most is sokan csak csak név nélkül nyilatkoznak, ahogy én is, és azt is korlátozottan. Akkor hogy is van ez ?
Demokrácia, piacgazdaság ? Mint az 51-es körzet ? Néma csend és hallgatás ? Ma is ? Nabakker...
Nem is rakok intrót a cikkhez, meg címet sem, csak a linket. Bőven elég az is...
(talán még sok is) Ne ezek után most már tudod én miért nem beszélek, és nem is fogok soha. Amúgy nincs veled semmi bajom, mivel te is repülős témákkal foglalkozol, ezért nagyon örülök az írásaidnak. Ja, és aki itt csak pár hónapja van, az nem azt jelenti, hogy újonc a haditechnikában, legfeljebb neked új...
https://www.origo.hu/auto/20170608-...anyitas-titkos-objektuma-a-gellerthegyen.html
---------------------------------------------------------------------------------
Áááá... basszus, hát te is itt vagy ???
Nem vettelek észre, mert le vagy nálam tiltva, tehát a rendszer motor téged "teljesen kigyomlál", az értesítéseket, gyakorlatilag szinte mindent.
Ma kezdtem el sejteni, hogy itt valaki megint kavart a hátam mögött, mert nem értettem ezeket a furcsa hozzászólásokat ! Aztán felderengett ki/mi lehet a háttérben...
Háát... sajnos nagyon "bevitted őket az erdőbe", és naívan hittek neked, ahogy korábban is. Marad nálam a végleges tiltásod, akkor is, ha nem látom alaphelyzetben hogy mit kavarsz ellenem. Engem különösebben nem zavar. Ettől még nem fogok kikotyogni semmit.
Na hello, most csak az ideiglenes láthatóságod engedélyeztem, hogy címzetten válaszoljak neked. Nem változtál egy szikrát sem !!! (majdnem sziklát írtam...
)
Másoknak csak annyit szeretnék mondani róla, hogy nem látom a firkálmányait ! Nem is akarom a jövőben sem. Azokat amiket én írok, azok mindig fedik a valóságot, de nem mindig szoktam én ezt elmagyarázni mindenkinek. Jogában áll bárkinek hülyén meghalni !
Például ezek a titkos dolgok sem léteznek amikről beszéltünk, tessék csak utánanézni mindenkinek !!!
(ja, és az újságíróval meg kollaboráltam, hogy írjon egy ilyen megtévesztő cikket
)