Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nos láttam a tűzoltóautó borulását ami nagyon felkavaró vezetéstechnikai hiányosságokat mutatott, hogy csak s kanyartechnikával tudta csak kivitelezni a borítást a soför. Bezzeg a Szaudi sofőr a t72-est, a tankbiatlonon első blikre jobbos kanyarban simán borította, igaz annak nem volt tepedt a segédalváza.Egyetértek nagyjából. Azért is irtam, hogy " nem biztos, hogy ezt igy kell csinálni" Sajnos " shit happens".
A közelben ( Ausztria) az önkéntes tüzoltóság 28 èv utân egy új tüzoltóautót kapott. Iveco, 300PS, 12,5 t , 330000eur.
Szintén a közelben egy MAN alvázon egy HLF3 tipusú ( ez mindent tud, csak nem beszél) 400000 eur volt. Az adatok a helyi ujságból vannak.
Nem biztos, hogy ebben az esetben igazam van, de sokâig beszerzéssel foglalkoztam. A felhasználók igényei mem mindig felelnek meg a valós igènyeknek. Nagyon sokszor pl presztizs jelentös szerepet játszik stb. De ismétlem, ezt a tüzoltóautó történetet csak a hirekböl ismerem.
De biztos nem hâtrány, ha nem reped meg a segèdalvâz. A heggesztès meg nem segit. Cserèlni kell nyilvânvalóan. Azt a règebbi felborulâsos dolgot se ismerem reszletekben. De azt sem tudom, hogy ki dolgozta ki az " Igényfüzetet" ( (Lastenheft), amiben részletesen benne van, hogy milyen legyen, mit tudjon a termék. Azt sem hallottam, hogy volt-e próbaüzem, ahol többnyire kisülnek a hiânyossâgok.
Mindenestre az nem ugy müködik, hogy összhivok egy rakás tüzoltót, mert akkor egy repülö, búvâr stb csodabogâr jön lètre.
.Az ilyen beszerzèseknek megvan a bejârt módszere. Hogy azt itt alkalmazták-e, az mâs kèrdés, amire nem tudom a választ.
25 éve sikerült ezt normálisan megoldanunk, pedig tombolt a Rendszerváltás utáni fejetlenség.Most nem akarok azzal jönni, hogy ujjonnan fejlesztett termékeknél elöfordulnak hibák.
Meghalt Max Von Sydow
kétszeres Oscar-jelölt svéd színész
Az ördögűző és Ingmar Bergman számos klasszikus filmjének
(A hetedik pecsét, A nap vége, Tükör által homályosan) főszereplője. 90 évet élt.
Kedvenc filjeim tőle: A keselyű három napja, A magasrangú célpont.
Mindkét filmben a stílusos, úri viselkedésű bérgyilkost alakít.
https://ok.ru/video/882018814663
https://www.origo.hu/filmklub/20200309-meghalt-max-von-sydow-90-evet-elt.html
Mi ebben a meglepö? Szinte mindig azt csinâlja.Az index konkrétan rémhíreket kelt. Elképesztő.
Mi ebben a meglepö? Szinte mindig azt csinâlja.
Az index konkrétan rémhíreket kelt. Elképesztő.
Kétszer végigolvastam a cikket, de lövésem sincs, hogy hol keltenek benne rémhírt. Nem kedvencen a banda finoman, de most erősen pislogok. Leírta, hogy mi volt, mi van és miért. Meg hogy az álhírek ellen figyel a szerv.Mi ebben a meglepö? Szinte mindig azt csinâlja.