Ugye volt az az elmélet a nagybevásárlás fölöslegességéről és hogy minden nap van a boltban kaja.
Hát most nincs. Előre lehetett tudni, hogy ez lesz a reakciója a népeknek.
Amúgy a nagy áruházakban szerintem találsz. Tesco, Auchan, ilyenek. Rogyásig láttam húst, a liszt mondjuk verziós, azt tényleg tök értelmetlenül vásárolják fel. Az oké, hogy vesznek pár kilót. De van aki tucatjával, mintha világvége lenne. Aztán ott rohad rá.
Ez nem teljesen igaz. Ha nem kell mindennap lemenned a boltba venni (már ha van), akkor csökken az expozíciód a fertőzésre. Mert rohadtul nem kell ki sem mozdulnod a lakásból. Amúgy meg láttunk már karón varjút, ilyenkor mindenki csak magára gondol. Van aki túlzásba viszi. Én is láttam családot három bevásárlókocsit telepakolni. Ez fölösleges. De egy egészséges buffer kell ha beüt a krach.
Én napok óta pizzát sütök, pastat csinálok és sörözök itthon. Király a home office. Ma kirándultunk is a természetbe, oda ahol nincs devla, hogy ne csavarodjunk be teljesen. Istenien lehet közlekedni a városban is (átváltottam wc-re is kocsival menő módra, bocs, ez van, tömegközlekedés most nem lesz). Este filmmaraton.
Bejön ez a dögvész eddig, legalábbis amíg el nap kapom.