Ezt mindenki tudja, aki nem teljesen hülye.Ezért viszont részvétem.Csunya világ jön.
Elejétől mondom,baj lesz
Olaszoknál kaptam olyan hírt, most az hogy igaz vagy sem én innen eldönteni nem tudom, mert cáfolatot is láttam utána szinte azonnal, hogy boltokat fosztogatnak itt ott...
Akinek esze van, mikor még nyugi volt, már tartalékolta a lisztet, megvette a fertőtlenítőt, konzervet. Mikor az emberek elkezdték ezt felvásárolni, már veszi a vitamint, bérescseppet, állatnak kaját, ha tudja hova ültetni akkor vetőmagot, paracetamolos láz és gyulladás csillapítókat, mikor a tömeg ideér tudatban, már veszed a WC-papírt, nedves törlőkendőt, üzemanyagot. Aki figyelmes, az az USA-ban láthatja/láthatta azt is hogy a következő lépcsőfok, amikor már nem kaját, gyógyszert, tisztító és fertőtlenítő szert vesznek az emberek, hanem tömegesen fegyvert, lőszert.
Az elejétől mondom én is, hogy a vírus az a kisebbik rossz, az igazán fontos az az, hogy elkerüljük a társadalmi törést, a nullára leállt gazdaságot, mert egy vadnyugati helyzet nem állna jól a XXI. század emberének, attól tartok...