Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
megvolt, láttuk élőben. Érdemes elmenni, de szerintem a Balboa park nagyobb zsuga, ott SR-71-es prototípus is van állványon..Még nem néztem meg.
Német munkagép,vagy agro gép apróhirdetéses oldalt ismer valaki,a keleti végeken még akad szerintem szovjet technika eladó,mármint kiváló állapotban,kiváncsi vagyok mennyit kérnek értük arrafelé.
Ezt en amikor leirtam annak idején én voltam a szaremberDe a mai komplex hálózat alapú avionika és alacsony észlelhetőség rendszerében már nem feltétlen a legfontosabb tényező.
A cikk szerzőének, mint egy falat kenyér, úgy kellett a hír a F-35B és C modellek sebességkorlátozásáról.
Ez az a hír, ami egyelőre még nem is világos, hogy miképp is kell érteni.
Viszont erre van felfűzve az egész írás, hogy "mert a légi harcászatban a gyorsaság az egyik kulcs paraméter". Igen, az egyik. De a mai komplex hálózat alapú avionika és alacsony észlelhetőség rendszerében már nem feltétlen a legfontosabb tényező.
Nyugodjék békében!Sajnos Nemrég elhunyt lópici gáspár, meg a piócás ember, a saját fia verte agyon....
Béke poraira.
sajnos csak annyira emlékszik az átlagember hogy ő volt lópici meg a piócás ember. annál messze több volt, láttam élő előadáson, nagyon kedveltem de zavar hogy csak ezt a két karaktert emlegetik vele kapcsolatban.
ugyanez bujtorral, csak annyit tud róla a többség hogy magyar budspencer, pedig ő is messze több volt annál :/
Ezt en amikor leirtam annak idején én voltam a szarember
Az arcoskodás a személyeskedésnél bontakozik ki . Hát én rám pont nem jellemzőkisebb arccal..
5 évig aranysast olvastam míg nem volt internet szóval olvastam eleget.sokkal többet olvass
...hát nem tudom...én úgy élem meg, hogy mennél többet olvasok és ismerek/tudok, annál inkább úgy érzem, hogy mennyire is olvasatlan és tudatlan vagyok.Az arcoskodás a személyeskedésnél bontakozik ki . Hát én rám pont nem jellemző
5 évig aranysast olvastam míg nem volt internet szóval olvastam eleget.
Majka: Ha valaki tizenmilliós autóval jár, az szerintem ne folyamodjon segélyért