Beszélgető

Tegnap írtam hogy youtube ajánlása nem fedik az érdeklődési körömet, ma pedig ez volt az ajánlott videók között. Komolyan az arcom lekaparom, ezt gyerekeknek is belinkeli?

https://www.youtube.com/watch?v=0v0jpXABl8Y

<blockquote rel="Montezuma">Ez hatalmas!
https://www.youtube.com/watch?v=soxxPyaAT1k&feature=youtu.be

Az irányíthatósággal vannak gondok,de majd kialakul.

</blockquote>

Meg a biztonsággal is. A rotorlapátok simán lekaszabolják az embert, ha valami hiba történik.

Torténelmi gyozelem .
Szentpétervár ma: Magyarország-Belorusszia 5:2

Hatalmas meccs volt! Az utcsó percben, a kiállítás után, szerintem nem is vettem levegőt a gólig! :D

Happy day for Hungary
Osszefoglaló:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bevezette a Facebook az élő videók megosztásának egy nagyon érdekes formáját.
Térképen lehet követni az épp élő képeket, érdemes lesz figyelni a konfliktusövezeteket a továbbiakban.

https://www.facebook.com/livemap/?ref=bookmarks

index.hu/tech/2016/06/01/a_facebook_elhulyiti_az_emberiseget/

"Azt, hogy mi olyan fontos és érdekes, hogy a Trending ablakba kerüljön, nem algoritmusok, hanem egy szerkesztői csapat válogatta össze."

"Kiszivárgott dokumentumok és volt szerkesztők nyilatkozatai alapján felmerült a vád, hogy a cikkek kiemelése koncepciózus volt: a konzervatív irányultságú forrásokat és tartalmakat háttérbe szorították, a liberálisokat előnyben részesítették."

Nekem még mindig az a véleményem hogy a közösségi média az egyik legjobb propaganda eszköz.
Mondjuk kiszervezném indiai munkásoknak az írást akik egy gép 12 órában válogatnák a híreket, a saját kis közösségi csoportjuknak. Csak hogy adjak az ezen a héten olyan gyakran felmerülő összeesküvés elméletnek is.

Ha még valaki emlékszik az elektroncsöves rádiókon lévő "zöld szemre"

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Na jo, akkor kimondon en:
A pride ideje alatt a trollok szama a htka.hu-n leesett nullara.

Talan ezt a "no comment" topikba kellett volna. Meg egyebkent is, elmeletileg lehet hogy csak a veletlen muve, bar nem tul valoszinu. :))

zeal

<i>"Na jo, akkor kimondon en:

Talan ezt a "no comment" topikba kellett volna. Meg egyebkent is, elmeletileg lehet hogy csak a veletlen muve, bar nem tul valoszinu. :))"</i>

A nap meglátása :-)

zeal

Talan ezt a "no comment" topikba kellett volna. Meg egyebkent is, elmeletileg lehet hogy csak a veletlen muve, bar nem tul valoszinu. :))"</i>

:D

"Nekem még mindig az a véleményem hogy a közösségi média az egyik legjobb propaganda eszköz."

Sot, talan a legjobb. Ha belegondolsz, az "ismeroseidtol" hallod a "hireket", amelyeknek igy nagyobb a meggyozo erejuk.

Mondjuk en altalaban le is iratkozom az ismeroseim java reszerol, mert mindig elfajulo vita lesz a vege valami agymenesuk kapcsan...

zeal

Azert a Nobel-dijert meg dolgozni kell:)

Na jo, akkor kimondon en:

Talan ezt a "no comment" topikba kellett volna. Meg egyebkent is, elmeletileg lehet hogy csak a veletlen muve, bar nem tul valoszinu. :))

:D Nekem is feltűnt!