M
molnibalage
Guest
Ez tuti digitálisan felújított változat.Cár bomba
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez tuti digitálisan felújított változat.Cár bomba
Úgy néz ki a nyakkendőjén lévő fémrészecskék áttörést hoztak a DB Cooper-ügyben. Civil kutatók a Boeing egy üzemében dolgozók körére szűkítette az elkövetői kört.
https://www.rt.com/viral/373763-who-is-skyjacker-db-cooper/?spotim_referrer=recirculation
Ez egy kormánybuktató elképzelés, pláne ha nálatok, ha jól tudom, a sorkatonaság nincsen eltorolve, csak hatályon kivul helyezve (de még az is politikai ongyilkosság lenne). Ennel talán a klón-sereg is reálissab.
Szerintem reálissan a leszakadott régiókból szármázókat kellene megszólítani egy továbbképzéssel, társadalmi felemelkedéssel és a sereg elhagyása utáni stabil megélhetés kiláttásával.
Amúgy a Szlovénok deklarálták, hogy ha egy bizonyos idopontig (nem emlékszem az évre) nem sikerul feltoteniuk az állományt, jon megint a sorkatonaság. No azt érdekes lesz megnézni.Igen tudom, igazad van. Tisztában vagyok vele, hogy nincs realitása, nem is azért írtam mert van, csak szerintem ennek így kellene működnie ideális esetben. Azért idéztem ezt a beszélgetőbe, hogy ne vigyük tovább ezt a vonalat a másik topikban.
Minden idiótának lehet gyereke....Ha valaki ráér dobjon egy dislike-ot, esetleg tanulmányozhatja a magyar konteósok sötétségét a kommentekben és a videóban.
Minden idiótának lehet gyereke....
A baj az, hogy a dislike mit jelent?
Dislike a rendőrség és rendszer?
Vagy a dislike a hülye szülőre megy?
A konteós fasz úgyis annak örül, ami a világképébe illeszkedik.
Ezeknek haromnegyedet megoltek. A fene se lenne romai csaszar.Római császárok fotorealisztikus arcképe, leírosok és szobor ábrázolások alapján.
Augustus egy az egyben Putyin kinézetű!Római császárok fotorealisztikus arcképe, leírosok és szobor ábrázolások alapján.
Ha valaki ráér dobjon egy dislike-ot, esetleg tanulmányozhatja a magyar konteósok sötétségét a kommentekben és a videóban.
Szóval ennek szerintem fussál neki még-egyszer, mert elhamarkodottan ítéltél.
Nem futok neki még egyszer mivel az eleje óta követem az ügyet, össze-vissza hazudoznak, sokszor pár nappal/héttel korábban saját maguk által mondottaknak is ellent mondva.
Olyan meg pláne nincs, hogy "már belementek az anyakönyvezésbe"...
30 napjuk van rá a születést követően. PONT. (februárban született a lányom, valamiért nem vette el az emberkereskedő maffia...).
Kiment a gyámügy vizsgálódni, mivel kórházi papír nincs, orvosi papír az otthonszülésről nincs, anyakönyv nincs, de gyerek meg van.
Összetrombitálták a tard bandát (köztük egy laposföldest, így jutott el hozzánk az ügy) és erőszakkal elkergették őket.
Ezután természetes, hogy megfelelő rendőri kísérettel mennek ki és nem kérdeznek hanem cselekednek.
A gyerek hollétét meg pláne nem fogják kiadnak, mert ezek a vadbarmok rögtön oda vonulnának...
Ő meg jó eséllyel 17 év múlva meg fogja köszönni a hatóság embereinek, hogy megmentették ezektől az agyhalottaktól.
Ő meg jó eséllyel 17 év múlva meg fogja köszönni a hatóság embereinek, hogy megmentették ezektől az agyhalottaktól.
Kiment a gyámügy vizsgálódni, mivel kórházi papír nincs, orvosi papír az otthonszülésről nincs, anyakönyv nincs, de gyerek meg van.
Abban meg mocskosul nem értek veled egyet, hogy azért mert a 30 napot is átlépték az anyakönyvezéssel, akkor azt el kell venni tőlük és örökbe kell adni. Ezt úgy hívják hogy emberkereskedelem.
el kell venni tőlük és örökbe kell adni.
Téma részemről lezárva. Továbbra sem értek egyet veled. Svájc a követendő példa, a többi számomra hulladék. felsoroltam milyen indokok vannak, azt is, milyen súlyok ügyekben meg baqsztak a gyámügyisek lépni, csak a a halott gyermek miatt indult el az egész.Úr Isten.
Konteó extravaganza, fogalmad sincs mit csinálnak és főleg kik...
Bármilyen hihetetlen a gyámügyis is ember...
Konteó extravaganza, fogalmad sincs mit csinálnak és főleg kik...
Ja, meg ökörségek terjesztésében is. Soha olyan hatékonyan nem ment, mint a Neten...Konklúzió:
A történelem ismétli önmagát. Ember és gyermekkereskedelemben is. Meg istent játszásban is...