Kis színes a múltból...
Köhögés elleni szirup. Alkohol, cannabis, morfium...
Kis színes a múltból...
![]()
Ja, meg kloroform! Aki ezt issza az tényleg nem fog köhögni éjszaka, mert félig meghal!!Kis színes a múltból...
![]()
Ettol sokaig nem kohogtek.Kis színes a múltból...
![]()
Ettol sokaig nem kohogtek.
Ez tuti digitálisan felújított változat.Cár bomba
Úgy néz ki a nyakkendőjén lévő fémrészecskék áttörést hoztak a DB Cooper-ügyben. Civil kutatók a Boeing egy üzemében dolgozók körére szűkítette az elkövetői kört.
https://www.rt.com/viral/373763-who-is-skyjacker-db-cooper/?spotim_referrer=recirculation
Ez egy kormánybuktató elképzelés, pláne ha nálatok, ha jól tudom, a sorkatonaság nincsen eltorolve, csak hatályon kivul helyezve (de még az is politikai ongyilkosság lenne). Ennel talán a klón-sereg is reálissab.
Szerintem reálissan a leszakadott régiókból szármázókat kellene megszólítani egy továbbképzéssel, társadalmi felemelkedéssel és a sereg elhagyása utáni stabil megélhetés kiláttásával.
Amúgy a Szlovénok deklarálták, hogy ha egy bizonyos idopontig (nem emlékszem az évre) nem sikerul feltoteniuk az állományt, jon megint a sorkatonaság. No azt érdekes lesz megnézni.Igen tudom, igazad van. Tisztában vagyok vele, hogy nincs realitása, nem is azért írtam mert van, csak szerintem ennek így kellene működnie ideális esetben. Azért idéztem ezt a beszélgetőbe, hogy ne vigyük tovább ezt a vonalat a másik topikban.
Minden idiótának lehet gyereke....Ha valaki ráér dobjon egy dislike-ot, esetleg tanulmányozhatja a magyar konteósok sötétségét a kommentekben és a videóban.
Minden idiótának lehet gyereke....
A baj az, hogy a dislike mit jelent?
Dislike a rendőrség és rendszer?
Vagy a dislike a hülye szülőre megy?
A konteós fasz úgyis annak örül, ami a világképébe illeszkedik.
Ezeknek haromnegyedet megoltek. A fene se lenne romai csaszar.Római császárok fotorealisztikus arcképe, leírosok és szobor ábrázolások alapján.
![]()
Augustus egy az egyben Putyin kinézetű!Római császárok fotorealisztikus arcképe, leírosok és szobor ábrázolások alapján.
![]()