Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
4 517
6 477
113
Igazából a család is áldozat.

Benyalták szép sorba a konteókat, amik szerint nem ők a hibásak nyomorúságos körülményeikért, hanem a háttérhatalom, aki folyamatosan megfigyeli, mérgezi, meglopja őket...

Linkeltem anno a laposföldes Tibor róluk készített videóit, róla annyit kell tudni, hogy youtube-on és Pécs főterén állva hirdette, hogy a Magyar állam nem létezik, az Alaptörvény csak egy papír, valójában eladtak minket Amerikának...
Majd mikor feljelentették a vírushelyzet alatt hamis információk terjesztéséért (nincs is vírus) akkor ő is beperelte az őt feljelentőt (saját elmondása szerint letette a félretett 1 millió ft-ját az ügyvéd asztalára...), mert évek óta kifigurázza laposföldességét, ezzel rontva hírnevét.
A hamis hír terjesztést megúszta volna egy megrovással, de mivel így automatikusan bukta volna a saját feljelentését, ezért felleblezett...
Csak az ügyhöz csatolva lettek a másik oldalról az eltelt időben általa nyilvánosan írt fenyegetések, zsarolások, miszerint a per után elveszi a másik fél minden értéktárgyát kárpótlásként...
Meg az az apró posztocska ahol az ország ügyvédjét és bíróját kötél általi halállal fenyegette az Alkotmány erőszakos visszaállítása után.

Mondjuk a zakkant Labbant is megúszta volna felfüggesztettel a saját gyereke megölését, de felleblezett...
Meg a lapos földesek vezetője is, aki lopott árammal termesztett ipari mennyiségű füvet, a lefoglalt telefonja tele van erről készült dátumozott fotókkal és végül megúszta volna 5 év börtönnel, mert azóta "megbánta" bűnét...
Elismerésem, hogy van idegzeted ilyeneket nézni, követni, megjegyezni. :D
(Én Posta Imrénél feladtam fél óránál a 4,5 órás agymosásából.)
 
  • Tetszik
Reactions: Heim

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
5 822
10 820
113
Meg a lapos földesek vezetője is, aki lopott árammal termesztett ipari mennyiségű füvet, a lefoglalt telefonja tele van erről készült dátumozott fotókkal és végül megúszta volna 5 év börtönnel, mert azóta "megbánta" bűnét...

Ja hogy füvezik, azért ez sok mindent megmagyaráz!!! :D:D:D
 

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
5 822
10 820
113
Ez a történet azért nem ennyire egyértelmű mint ahogy mondod. Igazat adok neki a gyermekrablást illetően, és nem egy hasonló ocsmány esetet ismerek, ahol aljas családvédelmisek istenként intézkednek és tesznek tönkre családokat és embereket. Olvasd el a video alatt (amit linkelek a postom végén), mit írnak a történetükről, hogy vették el a gyermeküket, miután már belementek az anyakönyvezésbe, de ezt szándékosan elcsalta az az aljas patkány banda, hogy legyen ürügyük a gyermeket törvénytelenül elvenni tőlük. Itt erre ment ki a játék, és meg is tették. Ismétlem ez nem egyedi eset, az emberrablás amit a "családvédelmisek" irányítanak mindennapos dolog magyarországon. Ezrével vannak ilyen esetek. Svájcban is ezt a gyakorlatot folytatták, csak ott már abbahagyták, és az állam bocsánatot kért az erőszakkal elvett gyermekektől és szüleiktől. Norvégiában ugyan ez az aljas gyakorlat folyik mint nálunk. Elég egy elmebeteg gyámhatóságis (amiből van náluk sok), egy hamis vád, és már el is veszik a gyermeküket. Angliában is ez a gyakorlat. Ezek emberkereskedelmi ügyek már. Amiket az állam követ el, az ilyen elmebeteg gyámügyesek hatalmi pozícióban tartásával. Igaza van abban is a nőnek, összejátszanak a hatalomban a rendőrökkel, bírókkal ügyészekkel az ilyen gyámügyesek. Ismétlem nagyon sok ezer ilyen mocskos ügy van, nem csak ez az egy. Volt eddig is sajnos. Szóval ennek szerintem fussál neki még-egyszer, mert elhamarkodottan ítéltél. Amúgy nem szimpatizálok egyáltalán a család nézeteivel, sem az oltások sem az anyakönyvezés tekintetében, sem sok egyéb tekintetben, de ez más kérdés. Itt viszont az aljas hatóságok összejátszottak egy gyermekrabláshoz, ami teljesen indokolatlan volt, és ezt a csalási sorozatot még most sem fejezte be a megye korrupt és istent játszó hatóságai. Ez világos abból is, hogy még mindig el van rabolva tőlük a gyermekük, nem kapták vissza.

Külföld
Most folyik szerbiában az elcsalt újszülöttek ügye. Csecsemőhalált hazudva ember (gyermek)kereskedelmet folytattak, akár több ezresre is rúghat az elrabolt gyermekek száma. (én kivégeztetném az összeset aki részt-vett benne nem tesz beismerő vallomást és nem bánja meg amit tett, nem segít a felgöngyölítésben - de előtte 10 év a siralomházban, néhány kivégzési próbával).

Ronda ügyek, amik az EU lelkén száradnak - Spanyolország: 300 000 ezer halottnak nyilvánított csecsemő, akiket örökbe adtak. A Franco korszakban (a fasizmus alatt) zajlott, de folytatódott utána is. Ma is nagy baj van belőle. Rengeteg szülő halt bele, rengetegen keresik még most is a gyermeküket, rengeteg gyermek keresi a valódi szüleit, miután vagy rájöttek, vagy elmondták nekik, hogy örökbefogadott gyermekek. Az EU bírósága és a spanyol bíróság is obstrukciózza az egészet. nem akarnak tiszta vizet önteni a pohárba. Korrupt szar az egész EU bíróság ebben az ügyben, meg a spanyol is. Angliában is aljas gyermekügyek vannak. Sok szülő halt bele, lett öngyilkos. A gyermek ügyek nem játék ügyek. Itt sokszor odáig jutnak emberek, hogy bármire képesek a gyermekükért, ölni is, és ez teljesen természetes. Persze az alapvető törvényeket be kell tartatni velük, mint anyakönyveztetés, kötelező oltások, iskola, közösségi élet a gyermekeknek, de az ami nálunk megy az csak egy fokkal jobb sajnos amit a Franco fasitmusa művelt.

Volt még hasonló állami gyermekkereskedelem az elmúlt 100 éveben ? Bizony volt, a németeknél és a svédeknél is !!! (ki gondolta volna a svédeket ?) Pld a svédek ugyan olyan aljas dolgokat csináltak mint a németek. Számtalan gyermek áldozat 60-70 évesen kipakolt mindenről. (80 éve volt, sokan élnek még közülük ma is, szóval áldozatokkal bizonyított) A nyugati társadalmak sem jobbak nálunk gyermekügyekben, hiába a jóllét, annál rosszabbak lesznek. A kirívó norvégia és a britek, de a spanyolok is az élen vannak aljas ügyekben. Svájcban pedig rájöttek az igazságra. Nem veszik el a gyermekeket, talán csak brutálisan kirívó esetekben, amikor tényleg veszélyeztetve van a gyermek.. Röviden ennyi lenne amit mondani szerettem volna. Utána lehet nézni a ténybeli adatoknak amiket írtam, és valóban 300000 spanyol gyermek áldozat volt, és a szüleik.

Itt a video, az ismertetőben (video leírása) leírja a történetük május elejéig. Én hiszek nekik, de mint már mondtam nem értek egyet sok dologgal amit csináltak. Pld. a bejelentetlen terhesség lehetőséget ad a gyermekgyilkosságra is, ezt sem árt észben tartani. A kötelező ellenőrzések és oktatások is fontosak a szülőknek és a magzatnak is. De azért ez brutális túlzás amit velük csinálnak ! (dns vizsgálatok elszabotálása, anyakönyvezés megtagadása stb.) Hát az őrülteket meg vonzzák az ilyen ügyek, ez tény, ezért gyűlnek oda alája. Sajnos sok ilyen korrupt összefonódó hivatali apparátus van mint ebben az ügyben, ez sajnos nem konteo. Főleg vidéken fordulnak elő ilyenek, mint itt ebben az ügyben is. Anno 2016 január 1-el ezért változtatta meg (egyik fő oka volt) és vezette be kész törvények nélkül is a gyámhivatali rendszer átalakítását az állam, hogy az ilyen korrupt összefonódásokat szétverjék, de nem mindenhol sikerült. Ennek az új rendszernek a létrejöttében nekem is volt szerepem, ha nem is hivatalos, de erről nem beszélhetek. Mindenesetre a virtuális gyújtózsinórt ami beindította 2015 júliusában az átalakítást, nos az egyiket azt virtuálisan én gyújtottam be. A sajtó ma sem tud róla semmit, csak szeptemberben tudta meg mindenki mi hogy mi fog történni. Ennyit árulok el róla. (meg is lett az eredménye) Szóval nem tegnap óta ismerek ilyen ronda ügyeket mint ez, ebből is látszik.(én a helyükben a Kuriához és az OBH elnökéhez fordulnék, és csalásra hivatkozna kérném az összes eddigi hatósági intézkedés eltörlését, a gyermek visszahelyezését a szüleihez (Kúria) és törvényességi vizsgálatokat (OBH elnök az elrendelő bírósági ügyekben), de az OBT-nek is szólnék a törvényességi ügyek felülvizsgálata miatt) Ja, és ezt a videot meg sem néztem, mert lényegtelen a számomram az ügy egyértelmű, súlyos csalásokat követtek el ellenük. Ezt nem menti fel az anyakönyvezésük kezdeti tagadása, a hatóságok súlyosan vétkesek.


Én meg néha a gyámügy tehetetlenségétől mászom a falra!
 
  • Tetszik
Reactions: gergo55 and fip7

molnibalage

Well-Known Member
2010. április 18.
32 428
40 205
113
  • Tetszik
Reactions: fip7

molnibalage

Well-Known Member
2010. április 18.
32 428
40 205
113
És ezen sajnos egyre nehezebb röhögni...