Na pont erről beszéltem. Rohadtul unalmas már mindenkitől ezeket a sértődött ötleteket hallgatni. Csak korbáccsal nem lehet egy ilyen nyitott gazdaságban kivezetni a parát. A büntetés mellé kell a cukorka is.
Megjegyzem 70% szakdolgozói emelés is jön ezen idő alatt, vagyis nem az orvosi béremelés a nagy hír, hanem a paraszolvencia eltörlése, csak ezt sokan nem látják az irigységtől.
Based on a true storry
Egy ember rosszul lett, akut életveszéllyel hívtak hozzá mentőt. A diszpécser egy pofátlanul alulfizetett ember, akinek 2006 óta nem nyúltak a fizujához. Kiment érte egy rohamkocsi egy alulfizetett sofőrrel, két alulfizetett mentőápolóval, és egy alulfizetett mentőtisztel. A beteget bevitték egy kórházba, ahol egy alulfitetett ápoló bevételezte, megvizsgálta egy orvos. Az adatokhoz vért vettek, mivel orvosunk istenkomplexusos mindenhez is jobban ért gyerek volt nem is próbált diagnosztizálni, levetetett mikrobi mintát, szürke, fekete, kék, sárga, piros, lila, és zöld csöves vért, amit megint egy alulfizetett nővér csinált meg, ezt elküldték a laborba, ahol is konstatálták az alulfizetett biológusok, hogy a vérképhez, és nagylaborhoz elég lett volna a piros és a lila cső, de ha nem akarunk full pontos eredményeket akkor igazából a zöld is elég lett volna. Majd egyikük az orvost, hogy bocsi, de x betegségre gyorsteszt nélmül nincs pcr, ami miatt bemószerolta őket a laborvezetőnél, aki finoman elküldte az annyába, de ő nem nyugodott bele, és elment a feletteséhez, aki nem értett hozzá, de mert orvos mondta, így biztos igaz, szóval leszólt, h kell az a pcr. (Eddig kvázi kínoztuk a beteget, és elb.. vagy egy havi fizetésnyi pénzt feleslegben. Majd hősi orvosunk betelefonált a laborba, hogy hol a tenyésztés, ahol másik biológus közölte, h az beza 2-3 nap, mire orvosunk beszólt, h amikor ő tanulta akkor is ennyi volt, és azóta fejlődött a technika. Itt már erősen csuklott doktor bácsi anyukája. A beteg végúl túlélte, hála a diszpécser a mentősök, az ápolók, és a biológusok munkájának is. Legalább annyira, mint a kötözködő orvosnak. Paraszolvenciát csak a doki kapott. De ha nem kapott volna, ő keresett nettó 250et, a magasabb fizetésű biológus volt a második helyen 150 nettóval. Ezek után azóta a mentősök, az ápolók, a biológusok, és a diszpécser fizujához senki nem nyúlt, de az orvosét már vagy 3.szor emelik. Ja igen a mentőtiszt az unokaöcsém, az egyik biológus a legjobb barátom, a másik meg én voltam. Azóta én már leléptem, unokatesóm már csak a máltaiaknak mentőzik, a legjobb barátom csak azért nem lép le, mert a covid miatt most nem teheti. A többiekröl nem tudom mit tettek. De nyilván, az orvos ok fizetése a baj, és véletlenül sem az, h mindenki más írtó durván alulfizetett. Szóval maradjunk a paraszolvenciáért fekete delfinnél, és az egészségügy többi részének a megfizetésénél, és had ne sajnáljam a már most 300 nettó körül kereső orvosokat...