W
Wilson
Guest
Na ez így pont baromság ! A médiát hagyjuk mert még mindig nagyobb súlya van az itthon ugyan ellenzéki de az EU-ban fősodrásúnak tekinthető bal-liberális médiumoknak és propagandának , ne a TV-t emeljük ki hanem az internetet és az általa képviselt széles spektrumú kommunikációs platformokat , a közösségi oldalaktól a Gugli-ig (1000x letiltottam a ballibernyák oldalakat mégis mindennap tolja a pofámba ) . Ügyészség még csak csak megállna ha nem azt látnánk , hogy a befolyásolt bírósággal együtt se tudják a sok milliárdos áfa csaló Czeglédyéket elítélni !
Az EU gazdasági szopatás pedig ott kezdődött , hogy a rendszerváltáskor csak úgy kaptunk kölcsönöket az életbe maradáshoz , hogy gyakorlatilag az összes stratégiai ágazatot át kellett adni a nyugati multiknak és átadni a teljes magyar piacot nekik !
Már számoltam de megteszem még egyszer ! A 2014-2020-ig tartó EU pénzügyi ciklusban kaptunk 8 800 mrd Ft-nyi támogatást a befizetésünk kb 4 400mrd Ft volt az uszkve 4 400 mrd Ft plusz keretet jelent 6 évre az 733,33 mrd Ft/év ! Mennyi a Magyar GDP ? 2014-2019-ig 32 742mrd Ft-47 513 mrd Ft ! Tehát évi 2,2%-1,5%-a a GDP-knek ! Tehát ne kelljen már bexarni az EU támogatásoktól ! A matek nem hazudik !
A nyugatnak , főleg a németeknek sokkal nagyobb szükségük van ránk mint nekünk rájuk ! És ezt nem viccnek szántam !
Az , hogy mi lenne jó bent maradni vagy kilépni azt szerintem tőlünk sokkal okosabbak se tudnák megmondani !
Viktor már eldöntötte,hogy sokkal jobb bentmaradni mint kint lenni az EU-l ha nem így lenne 10 év alatt már kivezette az országot,amelett pedig jó párszor kijelentette,hogy Magyarországnak az EU-n van a helye.És azt is világosan kell látni,hogy senkitől sem kapnánk ilyen mértékű forrásokat ilyen feltételekkel csak az EU-l.Azon lehet vitatkozni,hogy ezzel ők is jól járnak de ettől ez még tény.