Beszélgető

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tud valaki pesten valami olcsó katonai ruházattal foglalkozó boltot? Néztem párat, de elég durva árak vannak. Régen fillérekért lehetett mindent kapni.

Tud valaki pesten valami olcsó katonai ruházattal foglalkozó boltot? Néztem párat, de elég durva árak vannak. Régen fillérekért lehetett mindent kapni.
Az ukránok felvásárolták a nagy lerakatok többségét. Attól függ mi kell, de a régi jó készleteknek vége, jobban megéri újat venni. Mondjuk engem is érdekelne, ha van ilyen, hogy hol érdemes nézelődni. A szolnoki Reintexről hallottam, de sosem jártam még ott. Esetleg a Légiós Military, de szerintem az sem lesz olcsóbb, cserébe jó cuccaik vannak.

Az ukránok felvásárolták a nagy lerakatok többségét. Attól függ mi kell, de a régi jó készleteknek vége, jobban megéri újat venni. Mondjuk engem is érdekelne, ha van ilyen, hogy hol érdemes nézelődni. A szolnoki Reintexről hallottam, de sosem jártam még ott. Esetleg a Légiós Military, de szerintem az sem lesz olcsóbb, cserébe jó cuccaik vannak.
A szolnoki Reintex jó hely, az emeleten nagy mennyiségben vannak használt olcsó katonai cuccok, a földszinten meg a saját gyártásúak. Ha hivatásos vagy, akkor 10% kedvezmény is van. Nem tudom hogy egy pesti bolthoz képest mennyire nagy, azért 100km-et nem biztos hogy elautóznék a talánra.

Ez a robot kapott szaudi állampolgárságot és még "beszédet" is tartott egy népes hallgatóság előtt. Persze sokan felháborodtak azon, hogy egy robot-"nő"-nek máris több joga van, mint a szaudi nőnek, hisz nem kellett burkában legyen.
Bár ez szerintem kimagyarázható azzal, hogy még "kiskorúnak" számít, hisz csak pár hónapja gyártották, a gyerekek meg ott sem burkában nőnek fel. :)

• Tetszik
Reactions: endre
Most még ezt mondod.

Az SM Entertainment alapítója Vietnámban pár napja jelentette be, hogy a jövő az idolokról készített, AI-val felruházott robotoké.
cikk: http://www.newsen.com/news_view.php?uid=201712060802110410
Vagyis vannak a k-pop sztárok akikről csinálnak egy robot másolatot, az AI-t úgy állítják be, hogy úgy viselkedjen mint az sztár és már viheted is haza.

Az SM-nél így néznek ki jelenleg az előadók:
mobilnetesek miatt -
Girls-Generation-Taeyeon.jpg

11408.jpg

e60ab97ff66e9d2d56295ba1c3213e82--kayaks-im-yoona.jpg

Szóval nem sokáig néznek majd ki gusztustalanul.

• Tetszik
Reactions: endre
Most még ezt mondod.

Az SM Entertainment alapítója Vietnámban pár napja jelentette be, hogy a jövő az idolokról készített, AI-val felruházott robotoké.
cikk: http://www.newsen.com/news_view.php?uid=201712060802110410
Vagyis vannak a k-pop sztárok akikről csinálnak egy robot másolatot, az AI-t úgy állítják be, hogy úgy viselkedjen mint az sztár és már viheted is haza.

Az SM-nél így néznek ki jelenleg az előadók:
mobilnetesek miatt -
Girls-Generation-Taeyeon.jpg

11408.jpg

e60ab97ff66e9d2d56295ba1c3213e82--kayaks-im-yoona.jpg

Szóval nem sokáig néznek majd ki gusztustalanul.
Nézd meg ezt a sorozatot. Hátborzongató.

Alapvetően rossznak tartom az irányt, hogy antropomorf gépeket mesterséges intelligenciával ruházzunk fel és a magunk képére teremtsünk egy új fajt, ami szükségképpen megtagad majd minket a gyengeségünk miatt.

Ez a robot kapott szaudi állampolgárságot és még "beszédet" is tartott egy népes hallgatóság előtt.
Buta kerdesekre adott emberi valaszokat, es az elmult 5 evben semmit sem fejlodott. A korabbi szereplesei elerhetoek a yt-on.
Nem lehet, hogy ez az egesz csak egy jol kivitelezett csalas?