Nos, akkor egy kis belevau:
- átlag 3 gyerek van a bevándorlóknál (bōrszínre tekintet nélkül. A román, olasz, lengyel, sok magyar, az afrikai, az arab, stb..), mert ebbōl vastagon meg lehet élni. 800Eur csak a családipótlék, ehhez jön a lakhatási segély, kompenzációs segélyek kb. 12500Eur/év alalhangon. Ehhez hozzájön még a telefon-hozzájárulás (mivel alapjog), étkezési segély, nyelvtanulási pótlékok. Elmegy valami alibi monijob-ot csinálni, adómentesen dolgozik, 4-5 órás himi-humi munkáért kap 700Eur-t. Az egészségügyi ellátás jár. Fogorvos az implantátum és a prpfesszionális fehérítés kivételével ingyenes. Emiatt van az, hogy ezek a pénzek csábítóak,az emberkereskedōket fōként ez motiválja. Adóbevallást nem kell leadnia. Tehát van egy komoly csábítóerō arra, hogy a rendszeren élōsködjön..
- rengeteg töröknek van P.hD-ja, tanulnak. Egész komoly dolgokat csinálnak. Itt megint van többféle török. Van, ahol 1 gyerek van, disznóhúst megeszi, világias, meg van a másik véglet, szóval az áltanosítás nem valós. Én is pipa vagyok, amikor lemigráció háttereseznek és a fent említett csoportba gondol bele az átlaghans, mert szerinte idejöttem elvenni a munkáját - miközben csak érettségire futotta neki..
Mocskos módon antiszociális vagyok, de akkor sem vonok egyenlōségjelet az ember bōrszín viszonylatban. Nálam a viselkedés a mérvadó. Ebbōl a szempontból javaslok mindenkinek egy kis külföldi tapasztalatot. Mi jelenleg török, lengyel, szlovák, marokkói, német, magyar, bolíviai, román, osztrák tagokból álló csapatot alkotunk. Nem ettek meg, sem robbantottak fel.
A gondot - vagyis inkább a "nem értelmezhetō jelenlegi helyzetet" ez a sok céltalanul lōdörgō, fiatal taknyos jelenti. Egy szíriai család gyerekekkel tudja értékelni, hogy itt van villany, fűtés, fedél a feje felett, van busz és nincs fegyverropogás. Hálás, hogy itt lehet - persze, kapnak egy nagy valog lóvét. Ezzel nem is lenne baj. Kezdje el az életét. Lehet, hogy az apja meg az anyja takarítani fog vagy buszsofōr lesz, de ha dolgozik, a gyerekei már bármik lehetnek - pozitív értelemben. A baj akkor van, ha ezt automatikusan úgy adagolják be a kezdet kezdetén, hogy EZ NEKED JÁR és jogaid vannak. Erre nem az egyszerű ember tehet - rengeteg európai is ezt csinálja.
- Németekre nem a migráció a legfōbb veszélyforrás, hanem a politikusai. Az, hogy mit engedsz és mit nem, ez csak elhatározás kérdése. Adsz és kötelességet kérsz cserébe ugyanolyan döntés, mint a willkommen. Deportálják a deviánst? Támogatom. Adjanak menedéket akinek kell? Támogatom, de azt nem, hogy a rendszert visszaélésre használják ki.
Nekem a fizetésem 35%-a lakhatás, 15% a munkábajárás, 15%-a betegbiztosítás és ezért napi 8-9 órát melózok és utazok legalább 2 órát és egy kurva euró segélyt vagy bármi hozzájárulás nem kapok. Cserébe az összes felelōsség rám van tolva. Nem lázadok a munkám ellen, az ellen lázadok, hogy valakik csak azért jönnek ide és szülnek több gyereket, hogy a rendszert kihasználva több pénzbōl éljenek munka nélkül abból a befizetésbōl, amit mi termelünk meg... Ez pedig kurvára politikai döntés, hogy így működik.