S
szpg9
Guest
Egyébiránt az elmúlt 24 üra eseményei, bejegyzései szintén belpolitikai jellegűek, kérem T cat elvtársat azok törlésére is...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne csapkodd már magad a földhöz. Meg lett mondva hogy nincs belpolitika, mégis nyomtátok ezerrel, örülj neki, hogy csak törölve lettek a hozzászólások és nem kapott senki büntit.
Kib@szott szánalmas amikor egy konkrét és határozott kérés ellenére megy valaki aztán rinyál a következmények miatt.
Szerintem olvass vissza figyelmesen pár oldalt, és rájösz, hogy jogosan van felháborodva. Nem az a baja, hogy a többi üzenet nincs törölve, hanem hogy akkor egyeseké miért. Kötetlen beszélgetésbe bele tartozik a belpolitika is. Ha meg nem lehet hozzászólni, ki kell írni, hogy zárt csoport, és nem cseszi el itt az idejét az ember feleslegesen!Ne csapkodd már magad a földhöz. Meg lett mondva hogy nincs belpolitika, mégis nyomtátok ezerrel, örülj neki, hogy csak törölve lettek a hozzászólások és nem kapott senki büntit.
Kib@szott szánalmas amikor egy konkrét és határozott kérés ellenére megy valaki aztán rinyál a következmények miatt.
Annyiban igaza van @szpg9 -nek, hogy az oldalról nem lehet törölni regisztrációt. Ez spec adatvédelmi okokból aggályos. Mi az, hogy valaki nem tudja innen kitörölni az e-mail címét, a hozzátartozó nevet és születési dátumot? Ezek együttesen PII-adatok.
@Tcat , @Mackensen ha tudtok, akkor tegyetek a beállítások menüpontba egy regisztráció törlése opciót.
Köszi.
Egyre inkább egy légyre emlékeztetsz az ablaküvegnél, aki kétségbeesetten keresi a kijáratot és csak veri veri veri magát az üvegbe. Logout és megoldottad a problémádat.Ne osszad itt az észt, sddig én sem tettem feléd. Értelmes téma híjján beszélgess magaddal. Nagy összeget tennék fel arra, hogy az ügyünkben te voltál az egyik gyanusított a feljelentésre. Egyáltalánn arról van szó, hogy nem akarok tag lenni egy ilyen lagymatag nem bevállalós oldalon. A Te véleményedre pedig sohasem adtam, mert mem ütötte meg azt azellemi szintet, ami a számomra érdekessé tett volna.
Egyre inkább egy légyre emlékeztetsz az ablaküvegnél, aki kétségbeesetten keresi a kijáratot és csak veri veri veri magát az üvegbe. Logout és megoldottad a problémádat.
Annak viszont különösen örülök, hogy nem ütöttem meg azt a szellemi szintet ami számodra érdekessé tett volna, így most nem kell veled együtt egy rohadt mély szellemi kút aljáról bámulnom az eget. Sok sikert kívánok neked a kevésbé latymatag és bevállalós fórumokon való szellemi mélyrepüléshez, ne felejts el majd berregni is hozzá.
Egyre inkább egy légyre emlékeztetsz az ablaküvegnél, aki kétségbeesetten keresi a kijáratot és csak veri veri veri magát az üvegbe. Logout és megoldottad a problémádat.
Annak viszont különösen örülök, hogy nem ütöttem meg azt a szellemi szintet ami számodra érdekessé tett volna, így most nem kell veled együtt egy rohadt mély szellemi kút aljáról bámulnom az eget. Sok sikert kívánok neked a kevésbé latymatag és bevállalós fórumokon való szellemi mélyrepüléshez, ne felejts el majd berregni is hozzá.
@Tcat , @Mackensen ha tudtok, akkor tegyetek a beállítások menüpontba egy regisztráció törlése opciót.
Köszi.
A fórum motor nem ad lehetőséget arra, hogy a felhasználók önkiszolgáló módon töröljék magukat, így erre nem fog sor kerülni. Viszont bármikor lehet kérni bármelyik elérhetőségünkön a saját felhasználói fiók adminisztrátor általi törlését. Volt már rá példa. Csak nincs nyoma, mert a szóban forgó illetők nem 1 kiszemelt topicban rugóztak ezen, hanem szimplán írtak egy emailt, vagy üzenetet, hogy töröljük a fiókjukat. Ennyire egyszerű a dolog.
Konkrétan a kitiltásodat kérted a bejelentésben, meg a hozzászólásban. Tehát töröljem akkor a felhasználói fiókod, arra gondoltál?
gen, mert nem kívánok ebbe a közösségbe tartozni. Remélem a hozzászólások megmaradnak.
Igen bunkó vagyok, a primitiv viselkedés kihozza belőlem, sajnálom. Vagyis inkább nem sajnálom, ilyenkor lubickolok kicsit. A 100 feletti IQ-ra mit kellene mondani? Hogy az enyém 143 és sz@rt se érek vele? A tartást pont akkor veszítetted el amikor elkezdted verni magad és látványosan szenvedni, ahelyett, hogy az egészet privátban lerendezted volna Tcat-tal.Ez a hozzászólásod szintiszta bunkóság, Én a való életben egy igen magasan kvalifikált, IQ 100 fölötti intelligenciával rendelkezó ember vagyok. Egy darabig meg akartam őrizni a tartást és a társakat sem minősítettem negatívan, de ez a hozzászólásod sajna nagyon komoly kulturális hiányosságokra utal.
helyett, hogy az egészet privátban lerendezted volna Tcat-tal.
Mert ő egy igazi mártirIgen, mert nem kívánok ebbe a közösségbe tartozni. Remélem a hozzászólások megmaradnak.ezek is-az utánunk jüvőőknek okulásul. Személy szerint nagyon berágtam rád, azért érlelődött meg bennem ez az elhatározás...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..