Figyelj már, bementek egy lépcsőházba. Szted hány méterről intézkedtek a majommal? Ahogy olvasom, a járőrök közül a férfit szúrta meg, a járőrtárs meg csaj volt. Sztem addig lőtt, mig el nem esett a faszi. Felteszem mozgott ő is, meg a folyamatos tűztől rángott a csaj csuklója rendesen. Jól csinálta, jobban mintha csak bepisilt volna és őt is leszúrják.
Bocs srácok.
A rendőr tette amit tette amit kellett, amit tudott, és amit lehetett.
Respect.
1. Éles tűzharc: felejtsd el lőteret, az IPC féle kilövöm a 10 centis célt 20 méterről, durr-durr megvan forgatókönyvet. De ezt ti is tudjátok, nem mondtam újat,
Abban a beszűkült tudatállapotban ez az öt találat jó arány. Valószínűleg abban a
tudatállapotban beleeresztette volna a tárat, akkor is ha más a fegyver és a legjobb speciálisan rendőrségi használatra tervezett lőszer van a tárban.
Nem tudom, a környéken mennnyire voltak civilek akkor mások veszélyben, (remélem a vizsgálat kideríti,) lehet közvetlen életveszélyben voltak civilek, miért egy mezei, nem megfelelően felszerelt és kiképzett járőrpárt küldtek oda, akik megtették amit tudtak, Ha nem megfelelő a kiképzésük és a felszerelésük, az nem az ő hibájuk.,hanem a szakmai és politikai vezetése.
Nagyon remélem, az életveszélyben lévő rendőr felgyógyul, hölgynek pedig sikerül feldolgoznia ami vele történt, és enm lesznek utóhatásai.