Beszélgető

Magadon próbáld meg. Köszi, az előremutató HSz-sodat, te széplelkű. :p:mad:;)
Nem érted a viccet.
Gyakorlatilag mindenre lehet valami női újságos okosságot találni, vagy ha nem épp női magazin, akkor más bulvár... csodaszerek nincsenek. Erre akartam rávilágítani. Ennyi. Helyén kell kezelni a dolgokat... meg a női magazinokat.

Nem érted a viccet.
Gyakorlatilag mindenre lehet valami női újságos okosságot találni, vagy ha nem épp női magazin, akkor más bulvár... csodaszerek nincsenek. Erre akartam rávilágítani. Ennyi. Helyén kell kezelni a dolgokat... meg a női magazinokat.
Ha, esetleg megjegyezhetem, ha a végére tettél volna 1 :) effélét, akkor közösen röhöghettünk volna. Ennyi. :)

Ha, esetleg megjegyezhetem, ha a végére tettél volna 1 :) effélét, akkor közösen röhöghettünk volna. Ennyi. :)
Nem gondoltam volna, hogy valaki komolyan veszi.
Szóval senki se próbálja ki. :)
images

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
A kemény hideg szerintem nem itt kezdődik. Szimplán téli időjárás. Február közepén elég gyakori a visszahűlés.

Nalunk egy hetig volt -8 es -1 kozott, ami itt NYC teljesen szokatlan - es most az elozo, felmeteres hora kapunk meg egy hovihart ma este es par nap 2-4 fok utan megint minuszok repkednek. MIndezt ugy, hogy a Gulf Stream nem allt meg, tovabbra is futi az Eastern seaboardot...

• Tetszik
Reactions: phaidros