M
molnibalage
Guest
Igen, ilyesm, csak kicsit kövérebb volt.A narancssárga csőrű madár fekete volt? Mondjuk ilyen?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, ilyesm, csak kicsit kövérebb volt.A narancssárga csőrű madár fekete volt? Mondjuk ilyen?
Akkor az tuti fekete rigó volt.Igen, ilyesm, csak kicsit kövérebb volt.
A boxeremet egyszer megkötve, megtámadta egy holló. De mint felelős gazda, szolgálatba helyeztem magam, és csöves légvédelemmel, jelentem, leküzdöttem.Az a kutya amit egy ilyen meg mer támadni, az nem kutya !
Pedig tudtommal ekkora méretben már képes az önálló célleküzdésreA boxeremet egyszer megkötve, megtámadta egy holló. De mint felelős gazda, szolgálatba helyeztem magam, és csöves légvédelemmel, jelentem, leküzdöttem.
Belerúgtam, hogy hanyaztesett!
Ez még bio verzió volt. Nem tudta, hogy egy ekkora madárral mit kell kezdeni. Jámbor egy jószág volt.Pedig tudtommal ekkora méretben már képes az önálló célleküzdésre
Szarka az! Kártékony egy állat, de megnyugtató nézni az ösztönös építészek tevékenységét. Nálunk nemrég egy feketerigó pár rendszeresen hozta a saját nevelésű kakukk fiókát. Etették mint a rossebb, az meg csak tátogott meg dumált. Most már egyedül jön a kakukk, a macska táljából eszi a tápot. Bátor..vagy vakmerő?Nem sikerült túl jó fotót csinálni.
Többször is átrepültek a kerten csőrükben faággal, de nem sikerült azt lekapni.
A ház túlsó sarkából vagy 40 méterről.
Épülget a fészek.
Gyűjti az alapanyagot.
Ami azért furcsa, mert most este a fán a nem használt fészekből is szedtek ki alapanyagot. Egyszerre ketten is építették a fészket. Brutál nagy lesz.
Ez kicsit sötétebb. Sajnos nem vettem észre, hogy csak jpg-ben fotóz a gép, így nem világosítottam ki. Azért látszik talán a fészek.
Amúgy repkedtek itt gerlék is, láttam fecskéket is.
Mármint a kerékpársportba.Szemétorbánlölőbunkókormánylevele ebbe is elszórt jópár lélegeztetőgép/maszk/szfe
árát!
Szarka.Ép lopja a másik fészekböl az anyagot,tehát ez konkrétan egy tolvaj szarka.....Nem sikerült túl jó fotót csinálni.
Többször is átrepültek a kerten csőrükben faággal, de nem sikerült azt lekapni.
A ház túlsó sarkából vagy 40 méterről.
Épülget a fészek.
Gyűjti az alapanyagot.
Ami azért furcsa, mert most este a fán a nem használt fészekből is szedtek ki alapanyagot. Egyszerre ketten is építették a fészket. Brutál nagy lesz.
Ez kicsit sötétebb. Sajnos nem vettem észre, hogy csak jpg-ben fotóz a gép, így nem világosítottam ki. Azért látszik talán a fészek.
Amúgy repkedtek itt gerlék is, láttam fecskéket is.
A családi ezüstöt nem raknám ki az ablakba se, ha lenne...Szarka.Ép lopja a másik fészekböl az anyagot,tehát ez konkrétan egy tolvaj szarka.....
Hapsikáim, ilyen még nem volt!
Dörzsölgetjük a szemünket: Valter Attila átvette a vezetést a Girón | 24.hu
A fehér trikó után az éllovasnak járó rózsaszín is a magyar bringásé lett.24.hu
Nem lölö az? Mert akkor lelő!Szarka.Ép lopja a másik fészekböl az anyagot,tehát ez konkrétan egy tolvaj szarka.....
A képen a sajátja van.Szarka.Ép lopja a másik fészekböl az anyagot,tehát ez konkrétan egy tolvaj szarka.....
Szia!
Van fent egy csomó videó ahol leegyszerűsítve elmagyarázza angolul hogy működnek a modern elektromos ketyerék. Nem fogsz vele semmit kezdeni de szerintem érdekes.
Viszont ahogy így néztem hogy miként működnek pl a számítógépek felmerült bennem hogy van e gőz hajtású számítógép? Tehát ami nem feszültséget hanem nyomást használ. Tudom hogy hülyeség, meg próbáltam én megkeresni de mivel mindenre ami steam arra a játék forgalmazót dobja ki ezért kíváncsi vagyok valaki jobban hozzáértő véleményére hogy lehetséges e. És ha igen akkor van e rá példa.
Ha valaki nem megy el a vikendházába egy évig,szabad elvinni róla a cserepet???????????A képen a sajátja van.
A fán levő másik fészekből tényleg lop, de nem foglalta el azt senki.