A préskeret biliacél, a szerszámfelek a nagy kérdés... Szerszámacélt hegeszteni mindig érdekes feladatIlyen videók ál mindig felmerül bennem hogy jó, oké, de mi a fenéből lehet akkor maga a prés? Vibránium?!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A préskeret biliacél, a szerszámfelek a nagy kérdés... Szerszámacélt hegeszteni mindig érdekes feladatIlyen videók ál mindig felmerül bennem hogy jó, oké, de mi a fenéből lehet akkor maga a prés? Vibránium?!
A keresztény kultúra alapvetően ellenzi. De ez igaz a válásra is ( ...), mégis napi gyakorlat.
Igen, ez nagyon logikus...Ha a magát nőnek mondó pasi olyanokat mond és tesz, amit a magát Hitlernek/Istennek/bárkinek gondoló másik, őt is be fogják zárni a diliházba.
Azt tudtad, hogy az állatvilágban a vérfertőzés minden fajnál előfordul? Akkor most mi legyen? Fogadjuk el?Vagy csak a kultúránk nem teszi lehetővé egyes viselkedésformák gyakorlását a mindennapokban. Az ősember még lehet, hogy fejbe vágta egy kőbunkóval a szomszédot, mert az nem tetszett neki, de a modern ember elkezdett szabályokat lefektetni, amik mentén éli az életét.
Az állatok között megfigyelhető mintázatok közül számtalan minket is jellemez a mindennapokban, egyesek gyakorlása azonban mára tabunak számítanak. Nem egészen értem, hogy miért kell mindig ugyan ide kilyukadni...
Ez nálunk kicsiben is így zajlik. Messze vagyunk attól az irányvonaltól, programtól, elvektől, amivel 2010-ben teljesen jogosan nyert a jobboldal.ez szépen hangzik mindaddig, míg ki nem derül, hogy a "közös" álláspont, az valójában néhány "erősebb" tag által képviselt álláspont. de elvárják, hogy ezt feltételek nélkül fogadd el. ha mégis ellentmondasz, akkor olyanokat kérnek számon rajta, amik belépéskor nem is léteztek, senki nem szavazta meg azokat ... na az EU így működik.
Erről szól a Bombák földjén c. film
A tűzszerész srác végre hazamehet, család-gyerek, a legnagyobb kihívás a sajtos csipsz megtalálása volt a nagyárúházban...
Volt olyan időszak, amikor nagyon is elfogadott volt unkatestvérek között házasságot kötni. Pl. Ferenc Jóska és Sissi… De hozhatnám példának bármelyik Habsburgot. Szép belterjes família volt.Azt tudtad, hogy az állatvilágban a vérfertőzés minden fajnál előfordul? Akkor most mi legyen? Fogadjuk el?
Nem tudom mennyire tűnt fel, ezzel a dolog természetes voltára szerettem volna rámutatni. Semmi egyébre.Ezzel az "mer' a zállatok is" hülyeséggel valóban nevetséges alátámasztani, óvodás érvelés. A "de a Józsika is megbukott" hivatkozásra mit mondtak otthon?
Életem első filmje volt, amiről felálltam volta és elmentem volna a picsába.Anno láttam erről egy bemutatót ahol egy tengerészgyalogos mondta el a véleményét.
Hát szerinte a film ritka szar.
Különösen kiakadt azon az idézeten ami szerint a katonák a csata izgalmáért térnek vissza a haderőbe.
Nem azért mennek vissza a háborúba mert az olyan jó.
Azért mert a fronton bajtársak és ellenségek vannak.
Nem érdekel senkit a mellette levő ki vagy mi.
Egyszerű az élet.
Ha meg hazamegy civilbe az elkényelmesedett emberek azon nyavalyognak őket milyen névmással szólítsák meg ki hova dugdossa a pipilőjét.
Úgyhogy inkább visszamennek a bajtársaik közé.
De már ezt is elvették.
Oda is beférkőzött a woke-izmus.
El is érte az emberhiány az amerikai haderőt.
Egyáltalán nem természetes. Abban az esetben, ha egy populációban a nőstény egyedek száma kirívóan alacsony, előfordulhat, hogy a párzási időszakban a hormonális késztetés annyira erős, hogy a kevésbé domináns hím egyedet meghágják, de mivel utód ebből nem származik, ez a genetikai variáció nem öröklődik. Léteznek békafajok, amelyek nemet tudnak váltani. De ez sem az átoperálás mellett szóló érv.Volt olyan időszak, amikor nagyon is elfogadott volt unkatestvérek között házasságot kötni. Pl. Ferenc Jóska és Sissi… De hozhatnám példának bármelyik Habsburgot. Szép belterjes família volt.
Vagy, ha Trónok harca fan vagy, akkor hozhatnám példának a Targaryen-eket…
Nem tudom mennyire tűnt fel, ezzel a dolog természetes voltára szerettem volna rámutatni. Semmi egyébre.
A gyilkosság is egy természetes dolog, csak mifelénk ezt büntetik.
Bizonyos értelemben nem az... Ha úgy tekintesz rá, tulajdonképpen pontosan kijelöli, hogy kik tartoznak még mindig az állatvilágba, azok ösztönlényei közé. S kik azok, akik ezt képesek voltak meghaladni.Ezzel az "mer' a zállatok is" hülyeséggel valóban nevetséges alátámasztani, óvodás érvelés.
na meg Egyiptom, Római Birodalom, Anglia, Oroszok ... mindenhol volt belterjesség, ahol a hatalom megtartása miatt az célszerűnek látszott.Volt olyan időszak, amikor nagyon is elfogadott volt unkatestvérek között házasságot kötni. Pl. Ferenc Jóska és Sissi… De hozhatnám példának bármelyik Habsburgot. Szép belterjes família volt.
Nem tudom mennyire tűnt fel, ezzel a dolog természetes voltára szerettem volna rámutatni. Semmi egyébre.
Zseniálisak. Nem tudom mi viszi rá az embereket erre a faszságra újra meg újra, hogy csakazértis kétes manőverekkel egy kilométerrel gyorsabban haladjanak.ms Dömös
ms Matthias Rex
ez nem volt menő
Hajszálon múlt két hajó ütközése a Dunán, nem messze a Hableány tragédiájától
Az ütközést elkerülő kapitány felelőtlennek és értelmetlennek nevezte az előzési manővert.telex.hu
Nem volt elfogadott, pápai engedélyhez volt kötve. És a Habsburgok retardáltak is lettek.Volt olyan időszak, amikor nagyon is elfogadott volt unkatestvérek között házasságot kötni. Pl. Ferenc Jóska és Sissi… De hozhatnám példának bármelyik Habsburgot. Szép belterjes família volt.
"A világegyetemben a legnagyobb mennyiségben előforduló két anyag a hidrogén és a hülyeség."Zseniálisak. Nem tudom mi viszi rá az embereket erre a faszságra újra meg újra, hogy csakazértis kétes manőverekkel egy kilométerrel gyorsabban haladjanak.
Ráadásul úgy, hogy -bár nem tudom ki volt a hajóvezető- a Mahart Passnave-nálZseniálisak. Nem tudom mi viszi rá az embereket erre a faszságra újra meg újra, hogy csakazértis kétes manőverekkel egy kilométerrel gyorsabban haladjanak.
Ma már a ptsd elég jól kutatott terület, elég sok szakember van/lenne hozzá. De még a délszláv után is az volt a kezelése, hogy leitták magukat a sárga földig, még a rehabon is. Aztán sokan úgy maradtak.Van statisztikai adat azok arányára, akik nem tudnak visszailleszedni úgy, hogy maradandó sérülés / rokkantsága sincs? Vagy úgy alles zusammen?
Erre nagyobb kanálnyi ciánt ne vegyél be.Érettségi után sem visznek senkit PTSD-vel pszichológushoz.
A belterjes házasodás degenerációhoz vezet, erre számtalann példa van. Az állatvilág ezt megoldja gyorsan, ha az utód életképtelen, akkor nem szaporodik tovább. Az embereknél, hála az orvostudománynak, ez már régóta nincs így.Volt olyan időszak, amikor nagyon is elfogadott volt unkatestvérek között házasságot kötni. Pl. Ferenc Jóska és Sissi… De hozhatnám példának bármelyik Habsburgot. Szép belterjes família volt.