Sajnos Magyarországon nem volt lusztráció, a zeneiparban sem.Azert Koncz Zsuzsa intelligens ember, nem a mostani ertelemben vett celeb. Sokkal tenyszerubben, humanusabban, autonomabban nyilatkozik, mint a kormanyban levo beszelo fejek...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sajnos Magyarországon nem volt lusztráció, a zeneiparban sem.Azert Koncz Zsuzsa intelligens ember, nem a mostani ertelemben vett celeb. Sokkal tenyszerubben, humanusabban, autonomabban nyilatkozik, mint a kormanyban levo beszelo fejek...
Jó, de hát te TV13-at nézel. (bocs...)Az az igazi baj, amikor megkerdeznek egy minisztert vagy eppen a minielnokot valodi, tarsadalmi kerdesekrol, de nem valaszol.... Szerintem pedig kotelessege lenne, ha jol akarna vegezni a munkajat. De lathatoan nem ez a cel, hanem az, hogy az agit propi koherenciaja fennmaradjon...
Tarsadalmi kerdesekrol minden normalis allampolgarnak kellene lenni velemenyenek. Mar a gorogok is adtak erre... Nekem is van, neked is van, Koncz Zsuzsanak is van. Minket legfeljebb nem kerdeznek meg, de nekem nem faj, ha ot megkerdezik, speciel en azonosulni tudok a velemenyevel... Nezd meg Toth Andi coming out-jat, amiben fejtegeti Demeter Szilard utan szabadon, hogy O 110%-os Orban hivo... Az egyik is enekes a masik is az, de a ket ember kozott fenyevnyi a kulonbseg....Attól, hogy valaki kedves és humánus, még nem ért hozzá feltétlenül. Az legfeljebb egy vélemény.
A fogalmatlan tömegeknek kedvesen és humánusan adják elő a zöldpropit és greenwashingot is...
... mint "tényt".
Mi az a TV 13, nem ertem...Jó, de hát te TV13-at nézel. (bocs...)
A kérdés az időtartam és az irány.Napokban láttam ilyen Slingshot-os videókat, és arra gondoltam, hogy nem felelőtlenség-e egyszerű, felkészítetlen civileket ekkora gyorsulásnak kitenni?
A leírás szerint 120 méter magasra lövik ki őket 3-5G gyorsulással.
Azért ez nem semmi.
Ha megfigyelitek, akkor a csúzli a felső holtpontot elérve fejjel lefelé fordítja a benne ülőket, tehát ha 5G-vel meg felfelé kilövéskor, akkor a visszaforduláskor kb. 3G-vel esik, ráadásul fejjel lefelé. Ez azért durva.
Megkockáztatom azt a kijelentést, hogy ez kb. vadászpilóta szintű terhelés (?). Különbség viszont, hogy a vadászpilóták speciális G-ruhában viselnek el ekkora gyorsulásokat, nem pedig utcai ruhában...
Mi a véleményetek?
Te linkelted tonnaszám...Mi az a TV 13, nem ertem...
Az sem tetszik, nyugodt lehetsz. Persze mindenkinek lehet véleménye, de attól még a Kovács II József véleményét ne hozzák le úgy mintha mérvadó lenne. Az övékét sem kellene.Tarsadalmi kerdesekrol minden normalis allampolgarnak kellene lenni velemenyenek. Mar a gorogok is adtak erre... Nekem is van, neked is van, Koncz Zsuzsanak is van. Minket legfeljebb nem kerdeznek meg, de nekem nem faj, ha ot megkerdezik, speciel en azonosulni tudok a velemenyevel... Nezd meg Toth Andi coming out-jat, amiben fejtegeti Demeter Szilard utan szabadon, hogy O 110%-os Orban hivo... Az egyik is enekes a masik is az, de a ket ember kozott fenyevnyi a kulonbseg....
Ja, a forrast ezek szerint nem neztem....Te linkelted tonnaszám...
Semmi baj, csak poén volt, ne vedd magadra.Ja, a forrast ezek szerint nem neztem....
Nem vagyok en sertodekeny... Meg ez igy tenyleg poenos volt, most mar legalabb ertem....Semmi baj, csak poén volt, ne vedd magadra.
Csak hát, lényegében alig emlékszik rá valaki. Akinek a Radics Péter név mond valamit, az valószínűleg már egy másik Radicsra gondolnak.(Felhozhatnám Radics Péter esetét, mint a kiköltözött hülye magyar libsi találkozását a fekete valósággal....)
Molni szerint szegény orvosok nagyon keveset keresnek! Erre most hagyok egy kis időt....! Tegye már fel a kezét aki látott szegény orvost?Csak azért kérdeztem íly tudatlanul, mert molniusaseggnyaló balázs szerint csak az F35. Tök jókat ír a fickó, de annyira rá van cuppanva az usára, hogy az már beteges. És hasonló az arroganciája is, mint az usának. Kösz.
Molni szerint szegény orvosok nagyon keveset keresnek! Erre most hagyok egy kis időt....! Tegye már fel a kezét aki látott szegény orvost?
Ő az egyetlen magyar és már ő is mezítláb járkál. Le lett rántva ez van.Egy csajjal összejott .Ritka az ilyen. Hallomásból tudom , de nem megyek be oda.Volt osztálytársam Tiszaburán háziorvos, vagy 20 éve, tudtommal most is. Valláskárosult, meg elhivatott.
A Donnál is a hazát védtük ( az akkori/mostani direktíva szerint, és Sztálin terveinek ismeretében van is ebben valami, még ha nem is értek 100%-ig egyet ezzel), és azzal a kijelentéssel is egyet tudok érteni, hogy a kialakuló problémákat a keletkezési helyükön kell megpróbálni megoldani, nem akkor, amikor már ideértek az ország területére. A mai világban nagyon gyorsan átrohan akár földrésznyi területeken is egy-egy gazdasági-katonai válság hatása, miért kellene megvárni, amíg az ország területére ér, veszélyeztetve a felkészületlen/felkészítetlen civil lakosságot is?Nem az a magyar érdek, hogy ott grasszáljon a magyar katona Irakban, Maliban, vagy az Afgánoknál, meg a magyar Gripen azok felett a háborúpárti Baltiak felett, akiknek amúgy még önálló légiereje sincs, arca meg van!
Magyar Honvédség még a név, nem Magyar Misszióság! Marhára örülnék ha ez látszódna a szemléleten is!
Jelentkezem! Én udvaroltam egy traumatológus ortopéd orvos csajnak, aki csóri volt, kifejezetten. Pedig kurva sokat ügyelt.Molni szerint szegény orvosok nagyon keveset keresnek! Erre most hagyok egy kis időt....! Tegye már fel a kezét aki látott szegény orvost?
Sajnos Magyarországon nem volt lusztráció, a zeneiparban sem.
Ezt nyilván meg kell adni, hogy jó gyakorlási lehetőség, persze.A Donnál is a hazát védtük ( az akkori/mostani direktíva szerint, és Sztálin terveinek ismeretében van is ebben valami, még ha nem is értek 100%-ig egyet ezzel), és azzal a kijelentéssel is egyet tudok érteni, hogy a kialakuló problémákat a keletkezési helyükön kell megpróbálni megoldani, nem akkor, amikor már ideértek az ország területére. A mai világban nagyon gyorsan átrohan akár földrésznyi területeken is egy-egy gazdasági-katonai válság hatása, miért kellene megvárni, amíg az ország területére ér, veszélyeztetve a felkészületlen/felkészítetlen civil lakosságot is?
A balti misszió remek lehetőség a Gripen EW-könyvtárának feltöltésére, frissítésére, lehetőségei kipróbálására. REmélem, élnek is vele, bár értelemszerűen erről nem sok infó szokott publikus lenni.
A helikopteresek Afgán szerepvállalása is itthon meg nem szerezhető tapasztalatokkal gazdagította a harcászati ismereteket.
És még sorolhatnánk a missziók gyakorlati előnyeit...