De, rohadtul zavaró, többször utaltam már magam is rá burkoltan vagy nyíltan.Nyilván, mindig van egy valaki, mi?
Érdekes, mást nem zavart.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De, rohadtul zavaró, többször utaltam már magam is rá burkoltan vagy nyíltan.Nyilván, mindig van egy valaki, mi?
Érdekes, mást nem zavart.
Dicsak buksi! Elszállt a bagoly a neutronfelhővel?Meg raszputyica..
Ez lehetne a Radai Russeb.
Egy teherautóhoz a hídon nem is kell... Kővel is eltalálom.
Legalább nem a mi fenyőinket vágják...spekulálják csak a sógorokét.
Sokan itt úgy látják - hogy helyesen-e, azt majd az idő megmondja - , hogy nekünk az orosz nem ellenségünk. Az én véleményem az, hogy csak használnak minket az Eu-bomlasztási terveikhez.Jobb nekünk az ellenséges ukrán szomszéd, mint az ellenséges orosz.
Nyilvan latjak, hogy Kina hovyan nyumul, de ugy allnak hozta, kit erdekel a jovo, most most van. Azt sem hiszem, hogy 2030 korul OV kileptetne minket az uniobol, mert az azonnal elertektelenitene a jelenlegi ipari beruhazasainkat is. Legalabbis szerintem.... Ez csak a hiveknek szolo remenyado tavlati program, hogy marcsak ennyit kell kihuzni....Sokan itt úgy látják - hogy helyesen-e, azt majd az idő megmondja - , hogy nekünk az orosz nem ellenségünk. Az én véleményem az, hogy csak használnak minket az Eu-bomlasztási terveikhez.
Ha O.V. kötcsei (rém)álma valóra válik, és 2030 körül kiléptet minket az Eu-ból, na akkor majd kiderül, mekkora barátok vagyunk, tolják-e ide a pénzt és a gazdaságot pörgető beruházásokat.
Bár lehet, hogy addigra már csak egy kínai hitel-kutyaszorítóval rendelkező kvázi-önálló részletfizetők leszünk. Sajnos nem akarják elhinni, hogy Kína mindenhol ezt a metódust követi, ahol befolyásra akar szert tenni.
EU nélkül nem lesz haveri zsebekbe áramló pénz. Szóval én nem aggódok jelenleg a kiléptetés miatt.Nyilvan latjak, hogy Kina hovyan nyumul, de ugy allnak hozta, kit erdekel a jovo, most most van. Azt sem hiszem, hogy 2030 korul OV kileptetne minket az uniobol, mert az azonnal elertektelenitene a jelenlegi ipari beruhazasainkat is. Legalabbis szerintem.... Ez csak a hiveknek szolo remenyado tavlati program, hogy marcsak ennyit kell kihuzni....
Majd jön a gerilla hadviselés:Lehet, hogy a humor rovatba illene.
https://index.hu/belfold/2022/09/16/honvedseg-ganxsta-zolee-tatai-dandar-haditechnika-katonaelet/
Döglégy tábornok megtekintett ezt-azt, mert ez majd jót tesz a toborzásnak. Ki a náthás tököm megy el katonának egy húsz éve lefutott, D-kategóriás "sztár" hatására?
Ki tudja?!Lehet, hogy a humor rovatba illene.
https://index.hu/belfold/2022/09/16/honvedseg-ganxsta-zolee-tatai-dandar-haditechnika-katonaelet/
Döglégy tábornok megtekintett ezt-azt, mert ez majd jót tesz a toborzásnak. Ki a náthás tököm megy el katonának egy húsz éve lefutott, D-kategóriás "sztár" hatására?
Sokan itt úgy látják - hogy helyesen-e, azt majd az idő megmondja - , hogy nekünk az orosz nem ellenségünk. Az én véleményem az, hogy csak használnak minket az Eu-bomlasztási terveikhez.
Ha O.V. kötcsei (rém)álma valóra válik, és 2030 körül kiléptet minket az Eu-ból, na akkor majd kiderül, mekkora barátok vagyunk, tolják-e ide a pénzt és a gazdaságot pörgető beruházásokat.
Bár lehet, hogy addigra már csak egy kínai hitel-kutyaszorítóval rendelkező kvázi-önálló részletfizetők leszünk. Sajnos nem akarják elhinni, hogy Kína mindenhol ezt a metódust követi, ahol befolyásra akar szert tenni.
Ilyen energia árak melett? Inkább csak rágcsáld azt a malátát!Szenzációs felfedezés: egy vitamin megelőzheti a rákot - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Szerintem a sör az egyetlen olyan étel/ital amiben minden vitamin, nyomelem, derű és stratégiai nyugalom megtalálható... Meg persze a dühöngő őrület is... Neki kellene állnom sört főzni...
Úgy érzem, hogy a pályaválasztó ifjak szemében ő már inkább egy vicces, kokós-tetkós bácsi.Ki tudja?!
Nekem volt egy kolesz szobatársam hatalmas Ganxsta Zolee rajongó volt. Oda vissza tudta az összes szöveget. Aztán rendőr lett belőle, most valamelyik kerületben nagykutya. Nyilván nem a Döglégy miatt, csak tud az élet furcsaságokat produkálni..
Sokan itt úgy látják - hogy helyesen-e, azt majd az idő megmondja - , hogy nekünk az orosz nem ellenségünk. Az én véleményem az, hogy csak használnak minket az Eu-bomlasztási terveikhez.
Akkor is mégiszom, ha szar lesz..Ilyen energia árak melett? Inkább csak rágcsáld azt a malátát!
Ha jól emlékszem, C-vitamin nincs benneSzenzációs felfedezés: egy vitamin megelőzheti a rákot - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Szerintem a sör az egyetlen olyan étel/ital amiben minden vitamin, nyomelem, derű és stratégiai nyugalom megtalálható... Meg persze a dühöngő őrület is... Neki kellene állnom sört főzni...
Charles III, by the grace of god of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland and of his other realms and territory, King, head of the commonwealth, defender of the faith.
God Save the King !
(mielőtt idegállapotba kerülnek a republikánusok - mára ennyi)